| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Uloga kuma/kume na vjenčanju? u Društvo forumu; čuj..ima kaj za klopu.-.mo'sh mene kak ufurat unutra?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #54 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? tvoj kum-koji je ujedno i glavni...vozi tebe na vjenčanje,poslje vjenčanja vozi tebe i mladu...kada je blagoslov kod mlade,prije nego što se krene od nje,kum održi govor,u sali prije večere drži molitvu (to ti govorim za svatove u kojima su mladenci katolici i vjenčanje je u crkvi),u crkvi se samo potpisuje...i naravno mora biti glavni za atmosferu...naš je imao koncert cjelu večer...pjevalo se čovjeku...dok jadna kuma(to jest moja kuma )nema skoro nikakvu funkciju osim potpisivanja u crkvi.... |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Sarcastic mr. know it all... | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Citat:
![]() Sve mi je više manje jasno osim ovog "plati vjenčanje", što ne ide to nekako po dogovoru mladenaca, njihovih obitelji i ostalih faktora. ..Ili sve utrpaj kumu, uvališ mu pir od 200 plus ljudi u otmjenom hotelu, a za 3 dana mu don Corleone puše za vratom ... Jadan kum, radi 15 sati dnevno na baušteli 5 godina da otplati kredit ili spava s ribama ![]()
__________________ Drop the Leash! | |
| | |
| | #56 (permalink) |
| charolastra | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Ma ne, plati svećeniku sam čin vjenčanja ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #58 (permalink) |
| charolastra | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Iz iskustva, kod mene sve to pada na kuma ![]()
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: kum, kuma, vjencanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.

...mislim kad bi ti, ja i ne daj bože ROBIN došli klopa bi se morala utrostručiti 

Ima još ali vjerujem da ti je ovo dosta
..Ili sve utrpaj kumu, uvališ mu pir od 200 plus ljudi u otmjenom hotelu, a za 3 dana mu don Corleone puše za vratom