| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Uloga kuma/kume na vjenčanju? u Društvo forumu; E jebo si ježa... Moraš mladoženji pomoć rezat neku granu da se vidi kako je mladoženja radno ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? E jebo si ježa... Moraš mladoženji pomoć rezat neku granu da se vidi kako je mladoženja radno sposoban.... Moraš "probati" potencijalnu mladu (lažna mlada koja je pretezno neki stari bakutaner). I to tako da opipas kakvoću/tvrdoču dojki i guze... Normalno da ćeš biti umrljan tortom i morati ćeš svako malo čagati sa kumom.. i potrošiti brdo para na poklon (nemres kao kum kupiti/dati bilo sta) i ostati do kraja i stajati ko anjpa prilikom darova ja bi radije bio kum u Crnoj Gori, tamo čujem da imaš još jednu cool obavezu ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #62 (permalink) | |
| charolastra | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Citat:
![]() A i to što kažeš, svakih 50 km drugi običaji
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #63 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-06-08
Poruka: 2
![]() | Vjencani kum Ljudi jebeno trebam pomoc!!! Kum sam na svadbi i trebam pomoc oko momacke! Dali ja sve financiram ili ne?kaj ja sve trebam napravit.Malo mi je sjebano organizirat jer je momacka kod njega doma, tj. u dvoristu pa striptizeta odpada.tamburase sam narucio.kaj jos trebam napravit? pitam 100 ljudi dobijem 101 odgovor i sada fakat vise nemam pojma zato mi treba pomoc. HVALA!!! |
| | |
| | #64 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,632
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjencani kum momačka bez striptizete!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #67 (permalink) |
| charolastra | Re: Vjencani kum odseli na neko vrijeme
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #68 (permalink) |
| dr.sc. Foruma | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? (da se ubacim sa svojim odličnim pitanjem) ovak, ako znamo da npr. krsni kumovi se mogu brinuti za dijete i posvojiti ga ukoliko se nešto nedajbože dogodi roditeljima, šta onda kum/kuma radi ako se npr. mladenci posvađaju?! jel onda kuma "tješi" mladenca i kum "mladenku"?! ![]() mislim, sve je skoro poznato što se radi na kojoj svadbi i u kojem kraju, al šta nakon svadbe?! se čuvamo ili.....?! ![]() i da, kuma sam 20.9. a niti imam haljinu, niti poklon a bome ni pratnju!! ![]()
__________________ ....the dreams that you dare to dream really do come true... sakubona |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 21-07-06 Lokacija: LOKVE - Bivša balkanska Godina: 28
Poruka: 1,384
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vjencani kum Citat:
I tati mladoženje će biti drago, jednom se ženi... nemoj pbit pička i ne zvat stripku... ![]() | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,678
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Iskreno, meni je taj običaj striptizete očajan, ali ono pravo očajan. Prvo, ženim malu jer ju volim, a ne zato što moram. Pa zbog čega mi treba onda "pokazati" šta propuštam time što neka prastara opajdara umjetnih sisa se vrti naokolo gola Drugo, želim ostat vjeran maloj. Zbog čega me onda dovodiš u situaciju da budem papak koji ne da staroj opajdari da mi gura ruke u gače, da mi navlači kožicu, popuši kiflu i sl. radnje? Treće, znaš da cu biti pijan k'o krme i da vjerojatno necu znati šta radim. zbog čega da slijedeće jutro imam grižnju savjesti zbog nečega što svjestan sebe ne bi nikad napravio. Namjerno pišem, svjestan sebe. Jer u stanju pijanosti ala krme neamas pojma jesi musko il zensko, a kamoli sta ti neka prastara opajdara radi dok se drven klatis na stolici... My 2 cents oko striptizete. Kaj se mene tiče bolje neku fuksu unajmit pa ekipa koja je na momačkoj nek ju jebe ak zeli i amen.
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
![]() |
| Tagovi: kum, kuma, vjencanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 13:32.