| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Uloga kuma/kume na vjenčanju? u Društvo forumu; [quote=Oggy;977925]Iskreno, meni je taj običaj striptizete očajan, ali ono pravo očajan. Prvo, ženim malu jer ju volim, .. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? [quote=Oggy;977925]Iskreno, meni je taj običaj striptizete očajan, ali ono pravo očajan. Prvo, ženim malu jer ju volim, .. Drugo, želim ostat vjeran maloj.[quote] sviđa mi se ovo malu i maloj. moje simpatije ![]()
__________________ You only live twice |
| | |
| | #82 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 23-05-08
Poruka: 9
![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? Citat:
Kumovi plaćaju vjenčanje? A gdje to?? | |
| | |
| | #83 (permalink) |
| charolastra | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? u crkvi/kod matičara
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #84 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-04-08 Lokacija: sjedište MI6 Godina: 34
Poruka: 1,375
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Uloga kuma/kume na vjenčanju? kad malo bolje razmislim, istina. plate u crkvi i daju poklon malo se muvaju oko gostiju biraju pjesme sudjeluju u nekim performanceima i tako prva borbena linija ako ne računamo mladence
__________________ You only live twice |
| | |
![]() |
| Tagovi: kum, kuma, vjencanje |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:03.

Ima još ali vjerujem da ti je ovo dosta