Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; Mladi ste (do 30 god recimo), slobodni, nemate djecu i tražite ljubav svog života i upoznate jednu osobu (vaš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-11-07, 07:44   #1 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,418
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks
Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

Mladi ste (do 30 god recimo), slobodni, nemate djecu i tražite ljubav svog života i upoznate jednu osobu (vaših godina) i svidite se jedno drugom i sve se čini da možda postoji šansa da bi se mogli naći još koji put i ući u nekakvu ozbiljniju vezu ali onda vam ta osoba kaže da je bila već udana/oženjen i da ima djecu iz prošlog braka ili da je još uvijek u braku koji praktički to već neko vrijeme nije nego žive zajedno isključivo samo zbog djece.

Jel bi vam to smetalo i nebi se više s tom osobom nalazili bez obzira na međusobnu privlačnost ili bi mogli prihvatiti činjenicu da već ima djecu i probali bi ući u vezu s tom osobom?
Jel bi normalno prihvatili njezinu/njegovu djecu kao svoju?

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 08:05   #2 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,576
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru
Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

Možda bi me zasmetalo ako je ta osoba imala više brakova što je u tim godinama jako rijetko.
Poznajem par ljudi koji su u takvoj situaciji i ništa im ne fali.
Prihvatio bi takvo dijete jednako kao da je i moje.
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 08:20   #3 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,557
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Smatrajte me konzervativnom, ali ja ne bi.

Mislim da postoji dovoljno slobodnih, neurastavljenih, bez dijece pa makar ja bila 30 i već mi je vrijeme za udaju.

Konzerva sam. Priznam. A mislim da dosta vas tako misli, samo kaj će malo tko priznati.
ritam ti lijepe za noge
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 08:27   #4 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,576
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Konzerva sam. Priznam. .
Bar priznaš...
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 08:37   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 2,840
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke

Mislim da postoji dovoljno slobodnih, neurastavljenih, bez dijece pa makar ja bila 30 i već mi je vrijeme za udaju.

Konzerva sam. Priznam. A mislim da dosta vas tako misli, samo kaj će malo tko priznati.
slazem se
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 08:42   #6 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Meni uopce nebi smetalo.
Smetalo bi mi samo da zivi jos s tom zenom zbog djece ili neceg treceg, .
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 09:09   #7 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,025
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Slažem se s Evom, ne vidim "problem" u djeci iz prijašnjih brakova, koliko to da je on praktički još vezan uz tu osobu iz bilo kojeg razloga.
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 09:21   #8 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,418
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Ja se slažem s mišljenjem Eve i dorine.

Ako je osoba rastavljena ili nije uopće bila u braku (ovdje govorim o ženskoj osobi jer djeca najčešće ostaju s majkama) i ima djecu nebi mi to smetalo ako bi se stvarno "našli" i pasali jedno drugom. Prihvatio bi tu njezinu djecu s vremenom kao i da su moja.
I takvi rastavljeni, iz bilo kojeg razloga, zaslužuju drugu možda bolju šansu da vole i budu voljeni.

Ali ako je još uvijek u braku ma kako on bio loš, čak i ako kaže da će se rastaviti, onda bi se jako dobro razmislio, neznam...

Imam jedan sličan slučaj kod svog poznanika koji je upoznao ženu (i na kraju je oženio) koja je bila onda još u braku, s dvoje djece. I bez obzira što taj njezin brak nije uopće funkcionirao već neko duže vrijeme i što je praktički bila pred rastavom, upravo je on od strane njezine obitelji bio optuživan kao glavni krivac raspada njezinog braka. Nije bilo važno što ona nije u braku bila sretna i što je bila varana, on koji je ušao u njezin život i konačno joj donio dugo željenu sreću je bio kriv za raspad braka.
Baš zbog takve situacije kad bi ja bio prikazan kao glavni krivac za nečiji raskid braka, i trpio osude drugih ni kriv ni dužan, nebi se baš lako odlučio ući u vezu s nekom osobom koja je još uvijek u službenom braku.

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum

Zadnji Uredio Joks : 13-11-07 u 09:34.
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 09:45   #9 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Moram priznati da često razmišljam o tome kako bi se ja postavila u toj situaciji (jer kod nas svako malo se razvode, a zaljubljenost ne pita za to).
Jako je teško (bar po meni) prihvatiti tuđu djecu kao da su svoja, ali kad bi mi se dogodilo da partner ima bebača iz prošlog braka vrlo vjerovatno bi se potrudila pronaci zajednicki jezik s njim (a to je vjerovatno malo teže jer djeca znaju biti ljubomorna).
Neki dan sam baš slušala jednu priču u kojoj je čovjek otišao na cugu sa jednom ženom i nakon što mu je ona rekla da ima sina od pet godina on je odustao od svega.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 09:45   #10 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,629
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

ako si upoznao takvu osobu i ako odgovarate jedno drugom, ne vidim razloga zbog kojeg ona/on ne zasluzuju drugu sansu...svi smo mi ljudi koji grijesimo i vecina nas je naletjela na krivu osobu vise puta ....

po tvojoj logici teice rastavljena osoba (s djecom ) bi onda trebala biti osudjena na zivot u samoci ?

Zadnji Uredio cina : 13-11-07 u 09:47.
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:31.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103