Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; meni osobno brijem da djeca uopće nebi igrala ulogu u tome, osobno mi se to nije dogodilo, a kako je ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 04-02-08, 21:22   #91 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 17-01-08
Godina: 31
Poruka: 156
D I A B L O se izdvaja iz mase
Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

meni osobno brijem da djeca uopće nebi igrala ulogu u tome, osobno mi se to nije dogodilo, a kako je krenulo ni neće, ali i da mi se jednog dana desi, djeca neće utjecat nikako na tu vezu.
ta nisu nam djeca ništa kriva, dapače, toj djeci i treba netko normalan da ih uputi na pravi put jer očito onaj kojeg ste vi zamjenili nije bio u stanju.
D I A B L O je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 21:34   #92 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 27
Poruka: 189
juventus se izdvaja iz mase

poznam neke osobe u takvim situacijama i jedino sto mogu reci je da ta djeca pate,bar u ovim situacijama koje su meni poznat,ali nisu svi slucajevi isti.djeca bi trebala biti najmanji problem,oni su pravi mali andeli koje treba voditi kroz odrastanje
Star 27-03-08, 23:42   #93 (permalink)
Banned

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,539
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Djeca pate u lošem braku, a ne zato je se mama ili tata udala/oženio ponovo..
Iz osobnog iskustva veće su žrtve novi supružnici od strane djece onoga drugoga, koji ih ne prihvaćaju, ignoriraju, diskriminiraju i rade sve da bi im upropastili brak, svojim spletkama
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 00:50   #94 (permalink)
Regularni forumas

u ovoj situaciji o kojoj sam ja pisala radi se o tome da dijete iz prvog braka ismijava cak i vlastiti otac kojem je pripala i sa kojim zivi,totalno su je odbacili i on i njegova sadasnja supruga.posvetili su se svom sinu,a nju nitko ne sisa pet posto.njihov sin je bog i batina,a malena od 10god predmet za srpdnju.neznam tko je kriv ali totalno je jadno,a ona je premala da im radi spletke,zajedno su cca 6god mala je sa njom odmalena,ona nju smatra mamom,pravu je vidjela svega 5puta u zivotu
Star 30-03-08, 14:48   #95 (permalink)
Banned

Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: juventus Pogledaj Poruke
u ovoj situaciji o kojoj sam ja pisala radi se o tome da dijete iz prvog braka ismijava cak i vlastiti otac kojem je pripala i sa kojim zivi,totalno su je odbacili i on i njegova sadasnja supruga.posvetili su se svom sinu,a nju nitko ne sisa pet posto.njihov sin je bog i batina,a malena od 10god predmet za srpdnju.neznam tko je kriv ali totalno je jadno,a ona je premala da im radi spletke,zajedno su cca 6god mala je sa njom odmalena,ona nju smatra mamom,pravu je vidjela svega 5puta u zivotu
da nažalost i to se događa..no, taj čovijek se ne zavrijeđuje zvati ocem
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 19:55   #96 (permalink)
Regularni forumas

slazem se sa tobom,za mene je gad
Star 30-03-08, 20:33   #97 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 2,001
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Nazalost puno je groznih prica i kad sve to cujem mogu samo reci da mi takvi roditelji nikako nisu jasni.I ja imam djecu iz prvog braka ali novi partner ih je prihvatio potpuno kao svoje.Stovise vlastiti otac im se manje posvecuje nego ocuh.On je prosao s njima puno stvari za koje njihov otac uopce ne mari.Neznam dali je u pitanju sreca ili sto drugo no nama je bolje sada nego sto je bilo prije pa eto jedna prica sa happy endom da malo razbijemo ovo crnilo svakodnevice.
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 22:28   #98 (permalink)
Banned

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
Nazalost puno je groznih prica i kad sve to cujem mogu samo reci da mi takvi roditelji nikako nisu jasni.I ja imam djecu iz prvog braka ali novi partner ih je prihvatio potpuno kao svoje.Stovise vlastiti otac im se manje posvecuje nego ocuh.On je prosao s njima puno stvari za koje njihov otac uopce ne mari.Neznam dali je u pitanju sreca ili sto drugo no nama je bolje sada nego sto je bilo prije pa eto jedna prica sa happy endom da malo razbijemo ovo crnilo svakodnevice.
to je bas lijepo..i ja sam bila u takvoj situaciji.no, mene su djeca htjela uništiti, osobito najstariji..i što god da sam pokušala, još ga je više hranilo da ostvaruje svoj bolesni plan
tako da nasu uvijek djeca žrtve, već i supružnici, osobito kad su djeca njihovih godina
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-03-08, 23:06   #99 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 2,001
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Da ima svega.Kod nas nasrecu nema toga ali na pocetku me bilo strah kako ce to ici.Na moju srecu sve je proslo bez neke frke.Mozda je uvelike pomoglo sto su djeca bila tada tri i pet godina.No na zalost puno je vise losih i teskih situacija i primjera nego dobrih.
Odgovori sa citatom
Star 31-03-08, 18:45   #100 (permalink)
Regularni forumas

Citat:
Pravi autor: mrkyblu Pogledaj Poruke
tesko je u danasnje vrijeme naci osobu koja ce u potpunosti prihvatiti tuđu djecu kao da su i njegova,ti mozes biti sretna jer vjerujem da te tvoj sadasnji partner voli i postuje i da mu je sreca tvoje djece jednako vazna kao i ti
Odgovor
Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 05:30.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114