| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun to je bas lijepo..i ja sam bila u takvoj situaciji.no, mene su djeca htjela ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #101 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 23-03-08 Lokacija: rijeka Godina: 27
Poruka: 209
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
__________________ | |
| | |
| | #102 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,301
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Najmanji je problem dijete.. Mislim da je veći problem što ljudi olako shvaćaju brak i veze. Kad ti se netko sviđa i želiš bit s tom osobom a ta osoba ima dijete, treba odvojit odnos s npr majkom i odnos prema djetetu... Ne treba gledat ako sam s majkom moram bit i s djetetom. S djetetom treba imat običan ljudski odnos, naravno to je za slučaj da je odnos s majkom ozbiljan, jer inače nema ni smisla imat bilo kakav odnos s djetetom.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #103 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
Nije bilo lako sa osobom, koja je starija od mene, a njegov je sin, a još jako jako blestan i zao..No, što te ne slomi , to te ojača, kako se kaže..
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #104 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... tako je treba ustrajati i nedati da te netko gazi a i ta osoba je kriva sto je dozvolila djetetu da se petlja u njegovu vezu i da te necjeni.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #105 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Duga je to priča..Dok je mogao nije dozvoljavao, a kad više nije mogao, bilo je kao iz najgore noćne more..
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #108 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 19-06-08
Poruka: 5
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Pokušala bi se prvenstveno s tom osobom upoznati da vidimo dali je to stvarno između nas nešto pravo . Potom bi se pomalo privikavala na njegovu djecu kao i ona na mene . A ako bi sve štimalo ta djeca bi postala i moja djeca i nembi radila razlike i da poslije ja imam s njihovim ocem dijete . |
| | |
| | #109 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 30-06-08 Lokacija: Samobor
Poruka: 5
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ma previše filozofije. Djeca su djeca. Prihvate te. Moj novopečeni suprug ima dvoje djece iz 1. braka. I znate što je zbilja problem? Bivša žena , ne djeca. |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 22-07-08
Poruka: 40
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ako ti je stalo do te osobe onda ces prihvatiti i njegovo/u djete/cu i pokusati stvoriti prijateljski odnos. Mada se nikada nezna sa djecom,imas ljubomorne djece koja ne dopustaju nikoga u blizini roditelja i eto problema.
__________________ Vjetar se vezat nemoze... |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 04:03.

Grijesiti je ljudski ...