| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; Kad bi se dogodilo da mi se svidi muškarac koji već ima djecu prihvatila bi situaciju kakva je. Moram ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #111 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 17-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 904
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Kad bi se dogodilo da mi se svidi muškarac koji već ima djecu prihvatila bi situaciju kakva je. Moram priznati da bi ipak volila da mi se to ne dogodi, jer ova veza najčešće sa sobom nosi mnogo više problema nego veza između partnera koji to nemaju i koji će u to prvi put krenuti zajedno. Djecu je lako prihvatiti, ali... ... i ta djeca znaju biti teškog ponašanja, sa tuđom djecom je uvik teže. Zatim dolazi na red bivša žena - jedan veliki problem za sebe... Jedan dio mene bi smetalo da moje prvo dijete neće biti i prvo dijete mog muža i da on to sve neće doživljavati na isti način na koji i ja. Moguć problem je i to da on ne želi više djece... ... ako želi, kako će sa slagati njegova djeca sa tim novim djetetom? Sve ovo ipak može ispasti dobro... i ovu misao bi imala u glavi kad bi mi se dogodilo ovako nešto ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #115 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,443
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... ne bi mi to smetalo ako bi mi se ta osoba doista svidjela, ali pod uvjetom da je već rastavljen jer bit "krivac" za raspad nečijeg braka (jer netko mora biti kriv, a najlakše je optužiti nekog trećeg) nikako nije dobra ideja, ali ipak, čovjek se nađe u svakakvim situacijama, a onda uglavnom misli srcem, a ne glavom ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #116 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-09-08
Poruka: 64
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ja imam decka koji mi je ispricao da je zivio sa jednom curom pre nekoliko godina i da je ona bila zatrudnela i da je rodila dete ali se ubrzo pocela drogirati i jednom prilikom mu je i rekla da to i nije njegovo dete. Tu se zavrsila sva prica. E sad ja ne znam kolko je za poverovat u to.... |
| | |
| | #118 (permalink) | |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 601
![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
poison, sorry ali nisam shvatila poantu. jel on njoj i djetetu okrenuo leđa nakon njene izjave? pa zaboga žena je kažeš pod utjecajem opijata, koliko je ozbiljno može shvatiti. vjerujem da je ne jedna rekla to u afektu i bez konzumacije ičega. isto kao i muškarci. | |
| | |
| | #119 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 10-09-08
Poruka: 64
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... I ja sam razmisljala o tome i to dosta...ne znam bas celu pricu ali mislim posto se ona uoprno nije htela "skinut" sa opijata, on ju je ostavio a za dete je ostalo da nije njegovo. Ja sam ga u vise navrata pitala kako moze da bude siguran u to ,ali on nikad nije hteo puno da prica o tome... |
| | |
| | #120 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-06-08 Lokacija: zadar Godina: 26
Poruka: 567
![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... ako je muskarac na mjestu i ako mi se svidja, njegovo dijete nije prepreka...naravno da bi bio tu i razgovor o budućnosti (ako je veza ima)... jer volim djecu i naravno ih zelim, kako bi odgajala njegovo tako bi i svoje, nema razlike....
__________________ "Sunce se diže visoko na nebo, a potom polako zalazi. Ljudi dolaze i odlaze. Vrijeme prolazi. Život je izlet, nije li?" Haruki Murakami - Lov na divlju ovcu |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:35.