| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; pročačkaj ti to malo bolje dušo, nisu oni uvijek takvi kakvim nam se predstavljaju, a znaš i onu svaka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #121 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 07-03-08 Godina: 35
Poruka: 647
![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... pročačkaj ti to malo bolje dušo, nisu oni uvijek takvi kakvim nam se predstavljaju, a znaš i onu svaka priča ima dvije strane. nekako ne mogu prožvakati da se dijete stavlja sa streane zbog trenutno neuračunjive osobe. pitanje je kakve će odluke onda donositi u bližoj i daljnjoj budućnosti sa tobom. lako je biti kukavica i pobjeći od problema. uvijek se kunu na svoja muda, a koliko ih pokazuju u praksi? grrrrrrr fantastična, slažem se sa tvojim postom |
| | |
| | #122 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-08
Poruka: 79
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
A sto se same teme tice, ja bih zaista u potpunosti prihvatila njegovu decu kao da su moja. Obozavam decu i imama jako dobru komunikaciju sa klincima uopste, tako da mi to ne bi pretstavljalo problem! | |
| | |
| | #123 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-08-08 Lokacija: iz mora:)
Poruka: 1,323
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... sve je lako reći ..."ja bih ovo ili ono" volim klince i oni mene...i štajaznam....naći se u takvoj situaciji je zaista nešto drugo. Probala sam to.....
__________________ My name is Blue,Bety Blue |
| | |
| | #125 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 10-09-08
Poruka: 79
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
A ne kazem,moze da bude i prilicno neprijatna situacija ![]() | |
| | |
| | #126 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 29-10-08
Poruka: 19
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... želim reći da djeca nisu nikome ništa skrivila,a budući da sam u takvoj vezi iz koje bi bilo prekomplicirano izlaziti,neka svatko DOBRO razmisli može li čitav život trpjeti maltretiranje djetetovog drugog roditelja koji iz ljubomore i zavisti eli zagorčati život onima koji mu nisu po volji (odn.meni ) budući da ja uvijek u djetetovim očima ispADNEM ( ODN.U OČIMA NJEGOVE MAME) zločesta mačeha.Zato,pripremite tonu živaca ljubavi i strpljenja ili odustanite odmah |
| | |
| | #128 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: Pod staklenim zvonom
Poruka: 1,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Vjerojatno nisam širokogrudna, al smetalo bi mi to. Teško je reći jel bih nastavila vezu sa takvom osobom. Sve ovisi koliko duboko smo "zaglibili", koliko sam zagrizla za njega.
__________________ Men are not pigs. Pigs are cute, considerate and caring. Santa baby, so hurry down the chimney tonight |
| | |
| | #129 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics | |
| | |
| | #130 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ono sto sam htjela reci je da iz tvog posta ja osobno zakljucujem da ili se ti nisi odmah na pocetku dobro postavio ili tvoja sadasnja partnerica no kako god bilo ako je veza vrijedna truda uvijek se sve moze ispraviti no ako nije cemu trpiti necije ispade.Zasto si dozvoliti da te netko popreko gleda jer si rekao nesto djetetu s kojim zivis i koje hranis.Jer koliko god djeca imala bioloskog oca puno puta je veci tata onaj koji ih je prihvatio i zivi s njima i to nikada netreba izgubiti iz vida. Molim moderatore da spoje ova dva posta greskom su poslana dva .....unaprijed zahvalna...
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics Zadnji Uredio mrkyblu : 25-11-08 u 12:09. |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics