Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; pročačkaj ti to malo bolje dušo, nisu oni uvijek takvi kakvim nam se predstavljaju, a znaš i onu svaka ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 30-09-08, 13:18   #121 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase
Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

pročačkaj ti to malo bolje dušo, nisu oni uvijek takvi kakvim nam se predstavljaju, a znaš i onu svaka priča ima dvije strane.
nekako ne mogu prožvakati da se dijete stavlja sa streane zbog trenutno neuračunjive osobe.
pitanje je kakve će odluke onda donositi u bližoj i daljnjoj budućnosti sa tobom.
lako je biti kukavica i pobjeći od problema.
uvijek se kunu na svoja muda, a koliko ih pokazuju u praksi? grrrrrrr

fantastična, slažem se sa tvojim postom
rebecca brandon je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 13:32   #122 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-08
Poruka: 79
PoisonEve se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: rebecca brandon Pogledaj Poruke
pročačkaj ti to malo bolje dušo, nisu oni uvijek takvi kakvim nam se predstavljaju, a znaš i onu svaka priča ima dvije strane.
nekako ne mogu prožvakati da se dijete stavlja sa streane zbog trenutno neuračunjive osobe.
pitanje je kakve će odluke onda donositi u bližoj i daljnjoj budućnosti sa tobom.
lako je biti kukavica i pobjeći od problema.
uvijek se kunu na svoja muda, a koliko ih pokazuju u praksi? grrrrrrr

fantastična, slažem se sa tvojim postom
Ma kapiram ja tebe u potpunosti, znam sta hoces da kazes i u pravu si skroz. To samo pokazuje kakava je on osoba u biti i da ne valja oslanjati se na njega.
A sto se same teme tice, ja bih zaista u potpunosti prihvatila njegovu decu kao da su moja. Obozavam decu i imama jako dobru komunikaciju sa klincima uopste, tako da mi to ne bi pretstavljalo problem!
PoisonEve je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 13:36   #123 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-08-08
Poruka: 1,323
Bety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auruBety Blue ima spektakularnu auru

sve je lako reći ..."ja bih ovo ili ono" volim klince i oni mene...i štajaznam....naći se u takvoj situaciji je zaista nešto drugo. Probala sam to.....
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 13:40   #124 (permalink)
Uvaženi forumas

Avatar od korisnika rebecca brandon

Datum registracije: 07-03-08
Godina: 35
Poruka: 647
rebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz maserebecca brandon se izdvaja iz mase

poison, bravo za tebe, a njega .......ma čemu ga i komentirati.
rebecca brandon je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-09-08, 13:50   #125 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 10-09-08
Poruka: 79
PoisonEve se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Bety Blue Pogledaj Poruke
sve je lako reći ..."ja bih ovo ili ono" volim klince i oni mene...i štajaznam....naći se u takvoj situaciji je zaista nešto drugo. Probala sam to.....
Naravno da je potpuno drugacije kad se i sam nadjes u takvoj situaciji, razumem to,ali ja sam htela reci da ja licno nemam nista protiv toga,ako volim i njega,volecu i njegovu decu,zar ne?
A ne kazem,moze da bude i prilicno neprijatna situacija
PoisonEve je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-08, 16:19   #126 (permalink)
Starter

Datum registracije: 29-10-08
Poruka: 19
antymonus se izdvaja iz mase

želim reći da djeca nisu nikome ništa skrivila,a budući da sam u takvoj vezi iz koje bi bilo prekomplicirano izlaziti,neka svatko DOBRO razmisli može li čitav život trpjeti maltretiranje djetetovog drugog roditelja koji iz ljubomore i zavisti eli zagorčati život onima koji mu nisu po volji (odn.meni ) budući da ja uvijek u djetetovim očima ispADNEM ( ODN.U OČIMA NJEGOVE MAME) zločesta mačeha.Zato,pripremite tonu živaca ljubavi i strpljenja ili odustanite odmah
antymonus je offline  
Odgovori sa citatom
Star 23-11-08, 23:21   #127 (permalink)
Starter

Datum registracije: 02-03-08
Poruka: 37
brigica se izdvaja iz mase

smetalo bi mi i to jako, mislim da bi prekinula takvu vezu odmah ...
Star 24-11-08, 08:43   #128 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika tendre poison

Datum registracije: 18-06-08
Poruka: 1,424
tendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznattendre poison će uskoro biti poznat

Vjerojatno nisam širokogrudna, al smetalo bi mi to. Teško je reći jel bih nastavila vezu sa takvom osobom. Sve ovisi koliko duboko smo "zaglibili", koliko sam zagrizla za njega.

Santa baby, so hurry down the chimney tonight
tendre poison je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-11-08, 11:51   #129 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,001
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: antymonus Pogledaj Poruke
želim reći da djeca nisu nikome ništa skrivila,a budući da sam u takvoj vezi iz koje bi bilo prekomplicirano izlaziti,neka svatko DOBRO razmisli može li čitav život trpjeti maltretiranje djetetovog drugog roditelja koji iz ljubomore i zavisti eli zagorčati život onima koji mu nisu po volji (odn.meni ) budući da ja uvijek u djetetovim očima ispADNEM ( ODN.U OČIMA NJEGOVE MAME) zločesta mačeha.Zato,pripremite tonu živaca ljubavi i strpljenja ili odustanite odmah
Slazem se s tobom da nije lako biti u takvoj situaciji i znam to takodjer iz svog osobnog iskustva no mislim da ako se osoba vec odlucila ostati ili biti u takvoj vezi najvaznije je uzajamno postivanje i da su si obje strane oslonac a ne da se dozvoli maltretiranje partnera od strane djeteta , bivseg partnera ili partnerice ili jos gore da ga osoba s kojom zivi iskljucuje ili gleda poprijeko.U mom slucaju moj novi partner je doslovno prihvatio klince kao da su njegovi sto ja postujem i on ima ista prava kao i ja i ukoriti ih i nagraditi ih.O svemu odlucujemo zajedno i nema onih gluposti to su moja djeca i sl.sto god da se dogodi dobro ili lose to su nasa djeca.Kako on saslusa moje misljenje tako i ja njegovo i sve odluke su zajednicke.Sto se tice bivseg supruga naravno da i on ima sva ta prava no nikad nisam dozvolila da nesto prigovara mom sadasnjem partneru ili da nam pravi scene isto tako ni moj sadasnji partner nije dao na mene.I uopce nije problem to sto netko ima djecu ako se ljudi vole , razumiju i postuju.Kvalitetna veza prezivi sve .
Odgovori sa citatom
Star 25-11-08, 12:07   #130 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 2,001
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Ono sto sam htjela reci je da iz tvog posta ja osobno zakljucujem da ili se ti nisi odmah na pocetku dobro postavio ili tvoja sadasnja partnerica no kako god bilo ako je veza vrijedna truda uvijek se sve moze ispraviti no ako nije cemu trpiti necije ispade.Zasto si dozvoliti da te netko popreko gleda jer si rekao nesto djetetu s kojim zivis i koje hranis.Jer koliko god djeca imala bioloskog oca puno puta je veci tata onaj koji ih je prihvatio i zivi s njima i to nikada netreba izgubiti iz vida.

Molim moderatore da spoje ova dva posta greskom su poslana dva .....unaprijed zahvalna...

Zadnji Uredio mrkyblu : 25-11-08 u 12:09.
mrkyblu je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 06:15.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114