| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Joks Baš zbog takve situacije kad bi ja bio prikazan kao glavni krivac za nečiji raskid braka, ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #11 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
Ja se nebi puno brinuo oko toga dal bi mene neko društvo prihvatilo ili ne. U ovakvoj situaciji, bile bi mi važnije neke druge stvari. Ali to je moje mišljenje. | |
| | |
| | #12 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,200
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
| |
| | |
| | #13 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ja imam u užoj obitelji takvu situaciju, troje djece iz bivšeg braka i k tome je još razlika u godinama prilično velika. Sve dobro funkcionira već preko deset godina, imaju i svoje dijete. I ja sam se našao u situaciji da sam trebao imati nešto sa ženom koja ima dijete, i odustao sam od toga, ipak je to bilo previše za mene, ALI nije dijete bilo odlučujući razlog. Teško je reći, mislim da to puno zavisi o situaciji, pa se ne može govorit generalno. Ali u slučaju koji je Joks naveo, ako te dvije osobe odgovaraju jedna drugoj, mislim da dijete nije velik problem.
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. Zadnji Uredio prospero : 13-11-07 u 09:58. |
| | |
| | #14 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 3,223
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Da jos nesto dodam; Meni je to kao da dodes tom malom bicu i u lice mu/joj reces ne zelim te, da nema tebe bio bi s tvojom mamom/ocem. To mi je grozno. Na kraju krajeva osoba sam koja bi posvojila djete neznanca iz doma(nadam se da jednog dana hocu), pa bi bilo krajnje licimjerno da ne zelim prihvatiti djete osobe s kojom zelim bit.
__________________ Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni. |
| | |
| | #15 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ne vjerujem da iko može u prvom trenutku kad sazna sve to, ostat mrtav hladan i reć' da ga nimalo ne smeta. Ja sam imao jednu sličnu situaciju (koja ipak nije išla toliko daleko da sad pričam o ljubavi i takvim stvarima) u kojoj sam odmah saznao da je dotična majka dvoje djece... kad mi je to rekla probilo me nešto, cili sam se stresao, kao nekakav šok sam doživio... ali poslije kad se glava ohladila ipak razmisliš i zaključiš da to i nije toliko strašno koliko se na prvi pogled čini... s tom djevojkom veza nije upalila zbog nekih drugih stvari, a ne zbog te činjenice da ima djecu... Znam još par ljudi koji žive sa osobama koje imaju djecu (iz prijašnjeg braka, lik je nije tija ženit, bivšem nije ni rekla da je rodila...) i sve to normalno funkcionira... velika je žrtva prihvatit tu djecu kao svoju, ali ljubav čini čuda tako da mnogi to uspiju bez nekih problema.... i što se mene tiče tim ljudima svaka čast ![]() |
| | |
| | #18 (permalink) | |
| o'šla pa - pa :) Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 6,013
![]() I ja bi jednog dana posvojila.
__________________ ... 'cause your mind is on vacation and your mouth is working overtime... | |
| | |
| | #19 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Lokacija: offline Godina: 37
Poruka: 3,879
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Mislim da se poprilično slažem sa Joksom- djecu ne bih smatrao ama baš nikakvom preprekom (štoviše, uopće ne vidim čemu bi djeca mogla biti ikakva zapreka), ali vjenčani prsten bih...
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.