Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Joks Baš zbog takve situacije kad bi ja bio prikazan kao glavni krivac za nečiji raskid braka, ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-11-07, 09:49   #11 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
Baš zbog takve situacije kad bi ja bio prikazan kao glavni krivac za nečiji raskid braka, i trpio osude drugih ni kriv ni dužan, nebi se baš lako odlučio ući u vezu s nekom osobom koja je još uvijek u službenom braku.
I u drugim situacijama nekad čovjek trpi osude drugih ni kriv ni dužan. Znam to dobro. Ja na primjer, to jako lagano podnosim (baš me briga), a neki teško.

Ja se nebi puno brinuo oko toga dal bi mene neko društvo prihvatilo ili ne.
U ovakvoj situaciji, bile bi mi važnije neke druge stvari.

Ali to je moje mišljenje.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 09:55   #12 (permalink)
dr.sc. Foruma

Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Neki dan sam baš slušala jednu priču u kojoj je čovjek otišao na cugu sa jednom ženom i nakon što mu je ona rekla da ima sina od pet godina on je odustao od svega.
Citat:
Pravi autor: cina Pogledaj Poruke
po tvojoj logici teice rastavljena osoba (s djecom ) bi onda trebala biti osudjena na zivot u samoci ?
Nikad neću razumjet ovakvo razmišljanje ali... mi smo ljudi jako različiti. Čitajući neke na ovom forumu, drago mi je da sam ovakav kakav jesam.
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 09:56   #13 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,866
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Ja imam u užoj obitelji takvu situaciju, troje djece iz bivšeg braka i k tome je još razlika u godinama prilično velika. Sve dobro funkcionira već preko deset godina, imaju i svoje dijete.

I ja sam se našao u situaciji da sam trebao imati nešto sa ženom koja ima dijete, i odustao sam od toga, ipak je to bilo previše za mene, ALI nije dijete bilo odlučujući razlog. Teško je reći, mislim da to puno zavisi o situaciji, pa se ne može govorit generalno. Ali u slučaju koji je Joks naveo, ako te dvije osobe odgovaraju jedna drugoj, mislim da dijete nije velik problem.

Zadnji Uredio prospero : 13-11-07 u 09:58.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 09:59   #14 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,223
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Da jos nesto dodam;

Meni je to kao da dodes tom malom bicu i u lice mu/joj reces ne zelim te, da nema tebe bio bi s tvojom mamom/ocem. To mi je grozno.
Na kraju krajeva osoba sam koja bi posvojila djete neznanca iz doma(nadam se da jednog dana hocu), pa bi bilo krajnje licimjerno da ne zelim prihvatiti djete osobe s kojom zelim bit.

Kad smo sretni uvjek smo dobri, ali kada smo dobri, nismo uvjek sretni.
eva je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 10:25   #15 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Ne vjerujem da iko može u prvom trenutku kad sazna sve to, ostat mrtav hladan i reć' da ga nimalo ne smeta. Ja sam imao jednu sličnu situaciju (koja ipak nije išla toliko daleko da sad pričam o ljubavi i takvim stvarima) u kojoj sam odmah saznao da je dotična majka dvoje djece... kad mi je to rekla probilo me nešto, cili sam se stresao, kao nekakav šok sam doživio... ali poslije kad se glava ohladila ipak razmisliš i zaključiš da to i nije toliko strašno koliko se na prvi pogled čini... s tom djevojkom veza nije upalila zbog nekih drugih stvari, a ne zbog te činjenice da ima djecu...

Znam još par ljudi koji žive sa osobama koje imaju djecu (iz prijašnjeg braka, lik je nije tija ženit, bivšem nije ni rekla da je rodila...) i sve to normalno funkcionira... velika je žrtva prihvatit tu djecu kao svoju, ali ljubav čini čuda tako da mnogi to uspiju bez nekih problema.... i što se mene tiče tim ljudima svaka čast
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 10:34   #16 (permalink)
dr.sc. Foruma

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Na kraju krajeva osoba sam koja bi posvojila djete neznanca iz doma(nadam se da jednog dana hocu)
I ja isto.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 10:41   #17 (permalink)
Starter

Datum registracije: 12-11-07
Poruka: 1
slavrib se izdvaja iz mase

Mislim da, ako ti se uistinu sviđa ta osoba nište ne gubiš ako pokušaš.
slavrib je offline  
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 10:46   #18 (permalink)
o'šla pa - pa :)

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,013
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Na kraju krajeva osoba sam koja bi posvojila djete neznanca iz doma(nadam se da jednog dana hocu), t.
Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
I ja isto.

I ja bi jednog dana posvojila.
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 11:00   #19 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,879
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Mislim da se poprilično slažem sa Joksom- djecu ne bih smatrao ama baš nikakvom preprekom (štoviše, uopće ne vidim čemu bi djeca mogla biti ikakva zapreka), ali vjenčani prsten bih...
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 11:08   #20 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 17-07-07
Godina: 30
Poruka: 3,605
kresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono neštokresola ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku kresola

Da... vjenčani prsten je već problem
kresola je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 01:43.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108