Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Meni uopce nebi smetalo. Smetalo bi mi samo da zivi jos s tom zenom zbog djece ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 13-11-07, 17:03   #41 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015
Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Meni uopce nebi smetalo.
Smetalo bi mi samo da zivi jos s tom zenom zbog djece ili neceg treceg, .
.
da sam živi i ima djecu ili da su djeca s njim-ok. al kad bi mi rekao da živi sa ženom "ono kao samo radi djece"-to nebi. nesmetaju mi djeca i ako je on toga vrijedan-pristala bi biti sa njim.
ivana0015 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 13-11-07, 18:50   #42 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Btw. ja ne znam ni šta je krivo na tradicionalno-konzervativnom razmišljenju?!
apsolutno nista, samo sto neki ljudi jednostavno ne znaju prihvatiti tudje misljenje jer je njihovo kakti najbolje ili sto su si vec poslozili u glavi (ne odnosi se na nikoga na forumu, govorim opcenito).

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Ps. Izgleda da ovdje jedna ja tako razmišljam.
e tu si u krivu
Star 13-11-07, 19:14   #43 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,993
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Citat:
Pravi autor: eva Pogledaj Poruke
Da jos nesto dodam;

Meni je to kao da dodes tom malom bicu i u lice mu/joj reces ne zelim te, da nema tebe bio bi s tvojom mamom/ocem. To mi je grozno.
Na kraju krajeva osoba sam koja bi posvojila djete neznanca iz doma(nadam se da jednog dana hocu), pa bi bilo krajnje licimjerno da ne zelim prihvatiti djete osobe s kojom zelim bit.
To stvarno je grozno

npr. dok takva situacija ne dođe nemogu točno i sa 100% -tnom sigurnošću nekaj tvrditi, ali jedino kaj se pitam jest, ako dobijem dijete sa tom ženom, dal bi to "krvno samo njezino" dijete volio isto ko svoje

Ali opet, dok to ne dođe nemrem napravit točnu pretpostavku dal bi ili ne.
Vex je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-11-07, 10:30   #44 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,925
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: mama Pogledaj Poruke
Moram priznati da često razmišljam o tome kako bi se ja postavila u toj situaciji (jer kod nas svako malo se razvode, a zaljubljenost ne pita za to).
Jako je teško (bar po meni) prihvatiti tuđu djecu kao da su svoja, ali kad bi mi se dogodilo da partner ima bebača iz prošlog braka vrlo vjerovatno bi se potrudila pronaci zajednicki jezik s njim (a to je vjerovatno malo teže jer djeca znaju biti ljubomorna).
Neki dan sam baš slušala jednu priču u kojoj je čovjek otišao na cugu sa jednom ženom i nakon što mu je ona rekla da ima sina od pet godina on je odustao od svega.

Mi smo još uvijek konzervativna i primitivna sredina i razmišljamo na takve načine.
Moje osobno mišljenje, da svaki rastavljen čovijek, bio muško ili žensko ima pravo na sreću i život koji zaslužuje. To što je bilo prije me apsolutno ne zanima i ako nekoga volim, neće mi smetati ni prijašnji brak ni djeca. Sve je dogovor i kompromis. Stvarno je smiješno uopće diskutirati da bi zbog familije što bi me se odrekla ili bi njima to smetalo, prekinuti takvu vezu.Svašta!!
A može se desiti baš suprotno, veza sa nekim tko nije bio u braku, može propasti čim si rekao keks, tako da nije nikakvo pravilo. Ako me poštuješ ti i tvoja djeca, sve je o.k. Ako ne, druga priča.
Uostalom zbog djece ostati u braku je čista glupost, idiotarija ili da ću razoriti nečiju obitelj. Bez veze!! Da je taj brak bio tako čvrst, ne bi se zbog mene niti zbog ikog drugog rspao. A djeca nemaju veze s tim. Što znači da ako se netko rastane, da će dijete patiti, glupost!
Ako se dijettetu objasne lijepo neke stvari da se u njihovom odnosu neće ništa promijeniti i da se mijenja samo odnos sa njegovom/njenom majkom/ocem, to neme nikakve veze

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 12:43   #45 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Pretpostavljam da tvom stvoru ne smeta apsolutno ništa.
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-11-07, 13:06   #46 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,236
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke

I ja bi jednog dana posvojila.
I ja.

Vjerujem da mi ne bi smetalo.. iako ne znam dok se ne nađem u takvoj situaciji, ali sigurno to dijete ne bi bio odlučujući faktor hoću li biti s tom osobom ili ne, ako mi u svakom drugom pogledu odgovara i ako sam se zaljubila.
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 14:47   #47 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,925
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Pretpostavljam da tvom stvoru ne smeta apsolutno ništa.
On je tek stvor

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 15:05   #48 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,236
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Uostalom zbog djece ostati u braku je čista glupost, idiotarija ili da ću razoriti nečiju obitelj. Bez veze!! Da je taj brak bio tako čvrst, ne bi se zbog mene niti zbog ikog drugog rspao. A djeca nemaju veze s tim. Što znači da ako se netko rastane, da će dijete patiti, glupost!
Ako se dijettetu objasne lijepo neke stvari da se u njihovom odnosu neće ništa promijeniti i da se mijenja samo odnos sa njegovom/njenom majkom/ocem, to neme nikakve veze
Slažem se da ne treba ostajati u lošem braku zbog djece, jer djeca itekako kuže sve, i pate dok slušaju kako im se roditelji svađaju. Ali ne bih se složila da neće patiti kad se mama i tata rastanu, jer koliko god djetetu objašnjavao rastava će za njega svejedno biti šok i traumatsko iskustvo. Pa i već "odraslom" djetetu kojemu se roditelji rastaju (znam iz iskustva).
Wamp je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 18:05   #49 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 769
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy

iskreno...meni ta djeca ne bi ni najmanje smetala iz razloga šta sam i ja takvo dijete,i svi mamini dečki su me sasvim dobro prihvaćali.samo šta u takvoj vezi gdje osoba ima već dijete uvijek postoji rizik da to dijete otjera novog/u partnera/icu njegove majke/oca.e tu nastaje problem toga bit u vezi sa osobom koja već ima djecu.to znam iz iskustva jer sam i ja sama tako otjerala par maminih tipova
Odgovori sa citatom
Star 18-11-07, 21:26   #50 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

mislim da ljubav ne pita za ništa, kako ni za dob, spol, narodnost tako nebi trebala ni za ovo. djeca u cjeloj priči nisu ništa kriva pa zato nebi trebala predstavljati nikakvu prepreku ljudima koji traže drugu šansu za sreću! samo moje skromno mišljenje!
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111