| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: eva Meni uopce nebi smetalo. Smetalo bi mi samo da zivi jos s tom zenom zbog djece ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #41 (permalink) | |
| Uvaženi forumas | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
.da sam živi i ima djecu ili da su djeca s njim-ok. al kad bi mi rekao da živi sa ženom "ono kao samo radi djece"-to nebi. nesmetaju mi djeca i ako je on toga vrijedan-pristala bi biti sa njim. | |
| | |
| | #42 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
e tu si u krivu
__________________ | |
| | |
| | #43 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
npr. dok takva situacija ne dođe nemogu točno i sa 100% -tnom sigurnošću nekaj tvrditi, ali jedino kaj se pitam jest, ako dobijem dijete sa tom ženom, dal bi to "krvno samo njezino" dijete volio isto ko svoje Ali opet, dok to ne dođe nemrem napravit točnu pretpostavku dal bi ili ne. | |
| | |
| | #44 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
Mi smo još uvijek konzervativna i primitivna sredina i razmišljamo na takve načine. Moje osobno mišljenje, da svaki rastavljen čovijek, bio muško ili žensko ima pravo na sreću i život koji zaslužuje. To što je bilo prije me apsolutno ne zanima i ako nekoga volim, neće mi smetati ni prijašnji brak ni djeca. Sve je dogovor i kompromis. Stvarno je smiješno uopće diskutirati da bi zbog familije što bi me se odrekla ili bi njima to smetalo, prekinuti takvu vezu.Svašta!! A može se desiti baš suprotno, veza sa nekim tko nije bio u braku, može propasti čim si rekao keks, tako da nije nikakvo pravilo. Ako me poštuješ ti i tvoja djeca, sve je o.k. Ako ne, druga priča. Uostalom zbog djece ostati u braku je čista glupost, idiotarija ili da ću razoriti nečiju obitelj. Bez veze!! Da je taj brak bio tako čvrst, ne bi se zbog mene niti zbog ikog drugog rspao. A djeca nemaju veze s tim. Što znači da ako se netko rastane, da će dijete patiti, glupost! Ako se dijettetu objasne lijepo neke stvari da se u njihovom odnosu neće ništa promijeniti i da se mijenja samo odnos sa njegovom/njenom majkom/ocem, to neme nikakve veze
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #47 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,236
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
| |
| | |
| | #49 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... iskreno...meni ta djeca ne bi ni najmanje smetala iz razloga šta sam i ja takvo dijete,i svi mamini dečki su me sasvim dobro prihvaćali.samo šta u takvoj vezi gdje osoba ima već dijete uvijek postoji rizik da to dijete otjera novog/u partnera/icu njegove majke/oca.e tu nastaje problem toga bit u vezi sa osobom koja već ima djecu.to znam iz iskustva jer sam i ja sama tako otjerala par maminih tipova
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #50 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... mislim da ljubav ne pita za ništa, kako ni za dob, spol, narodnost tako nebi trebala ni za ovo. djeca u cjeloj priči nisu ništa kriva pa zato nebi trebala predstavljati nikakvu prepreku ljudima koji traže drugu šansu za sreću! samo moje skromno mišljenje!
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:04.

.