Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; meni ne bi smetalo. ako mi je stalo do te osobice onda cu i prihvatit plus paket sto dolazi s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-12-07, 15:27   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi
Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

meni ne bi smetalo. ako mi je stalo do te osobice onda cu i prihvatit plus paket sto dolazi s njom
Odgovori sa citatom
Star 07-12-07, 20:02   #52 (permalink)
Starter

Datum registracije: 06-11-07
Godina: 37
Poruka: 29
zara999 se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: L o r e n a Pogledaj Poruke
mislim da ljubav ne pita za ništa, kako ni za dob, spol, narodnost tako nebi trebala ni za ovo. djeca u cjeloj priči nisu ništa kriva pa zato nebi trebala predstavljati nikakvu prepreku ljudima koji traže drugu šansu za sreću! samo moje skromno mišljenje!

Slažem se u potpunosti s ovim. Ako bi mi se netko sviđao, teško da bi odustala samo zbog toga. To bi mogao biti minus za tu osobu jedino u slučaju da se ne brine za tu djecu. A to već ne bi bilo odustajanje zbog djece, nego zbog njega samog.
zara999 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 14:15   #53 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,573
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Ja imam iza sebe brak i dvoje dijece.Bez obzira na to pronasla sam predivnog muskarca s kojim sam vec dvije i pol godine u vezi i koji je bez problema prihvatio moju dijecu.Ako nekoga volite prihvatit cete ga takvog kakav je bez osudjivanja.Jer ako nemozes prihvatiti djecu pitanje je koliko zaist volis tu osobu jer djeca nisu nista kriva.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 14:37   #54 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika pajo-patakRi

Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
pajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masipajo-patakRi je dragulj u masi

da...bez obzira što postoje milijuni slobodnih cura ak osjetim prema toj curi nešto posebno i zaljubimo se ništa mi ne bi smetalo a pogotovo djeca...ak je ona prava zašto ne...
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 16:49   #55 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,573
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

tako je ako se ljudi vole i postuju djeca bi najmanje trebala smetati.zivot nam donese puno gorih problema zasto si stvarati dodatne
Odgovori sa citatom
Star 09-12-07, 22:46   #56 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 25-08-07
Poruka: 1,192
L o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono neštoL o r e n a ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
da...bez obzira što postoje milijuni slobodnih cura ak osjetim prema toj curi nešto posebno i zaljubimo se ništa mi ne bi smetalo a pogotovo djeca...ak je ona prava zašto ne...
L o r e n a je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 17:43   #57 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,301
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: pajo-patak Pogledaj Poruke
Slažem se
LPK je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 18:05   #58 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 22-10-05
Godina: 25
Poruka: 2,548
Anthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masiAnthony je dragulj u masi
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Anthony

da dobiješ curu i dite u paketu.

ali to nije sve za prvih 5 naručitelja dobijete dudicu i pelene potpuno besplatno
Odgovori sa citatom
Star 11-12-07, 20:47   #59 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 19,121
daidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Forumadaidza je jednostavno najveći Car Foruma
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Nije mi želja ali ako mi se netko svidi pa što ako ima dijete

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 09:54   #60 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,609
RizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznatRizLA će uskoro biti poznat

Citat:
Pravi autor: Joks Pogledaj Poruke
I takvi rastavljeni, iz bilo kojeg razloga, zaslužuju drugu možda bolju šansu da vole i budu voljeni.
+1
RizLA je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108