| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; meni ne bi smetalo. ako mi je stalo do te osobice onda cu i prihvatit plus paket sto dolazi s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... meni ne bi smetalo. ako mi je stalo do te osobice onda cu i prihvatit plus paket sto dolazi s njom ![]()
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! |
| | |
| | #52 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 06-11-07 Lokacija: a stigla...tko zna od kud. Godina: 37
Poruka: 29
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
Slažem se u potpunosti s ovim. Ako bi mi se netko sviđao, teško da bi odustala samo zbog toga. To bi mogao biti minus za tu osobu jedino u slučaju da se ne brine za tu djecu. A to već ne bi bilo odustajanje zbog djece, nego zbog njega samog. | |
| | |
| | #53 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ja imam iza sebe brak i dvoje dijece.Bez obzira na to pronasla sam predivnog muskarca s kojim sam vec dvije i pol godine u vezi i koji je bez problema prihvatio moju dijecu.Ako nekoga volite prihvatit cete ga takvog kakav je bez osudjivanja.Jer ako nemozes prihvatiti djecu pitanje je koliko zaist volis tu osobu jer djeca nisu nista kriva.
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #54 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-07
Poruka: 2,543
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... da...bez obzira što postoje milijuni slobodnih cura ak osjetim prema toj curi nešto posebno i zaljubimo se ništa mi ne bi smetalo a pogotovo djeca...ak je ona prava zašto ne...
__________________ ...for those who seek perfection there can be no rest this side of the grave..... |
| | |
| | #55 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... tako je ako se ljudi vole i postuju djeca bi najmanje trebala smetati.zivot nam donese puno gorih problema zasto si stvarati dodatne
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 25-08-07 Lokacija: sedmo nebo
Poruka: 1,192
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
![]()
__________________ " Bože meni tako malo treba, ispod ovog svetog neba,topla postelja i njena oka dva, šalji anđele čuvare svoje jer je duša duše moje, brani je od zla, Bože kad ne mogu ja!!" | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| charolastra | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Nije mi želja ali ako mi se netko svidi pa što ako ima dijete
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:20.

Grijesiti je ljudski ...