Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; strašno!!!!! pa nemoš pecat nekog ko ima dijete... štaš ić van npr. ti,ženska/tip i malo derište.... ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-12-07, 17:31   #61 (permalink)
Somewhere I Belong

Avatar od korisnika neukrotiva_031

Datum registracije: 17-11-07
Poruka: 7,606
neukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobarneukrotiva_031 je stvarno dobar
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku neukrotiva_031
Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

strašno!!!!! pa nemoš pecat nekog ko ima dijete... štaš ić van npr. ti,ženska/tip i malo derište.... strašno!!! najače mi kad neka cura od 16-17 god bude s oženjenim od 35 i koji još ima dijete!!!! strava
neukrotiva_031 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 15-12-07, 20:26   #62 (permalink)
prof. Foruma

Avatar od korisnika MalikTintilinić

Datum registracije: 27-11-07
Godina: 23
Poruka: 1,304
MalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznatMalikTintilinić će uskoro biti poznat
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku MalikTintilinić

Kada se radi o pitanju da sam u neku osobu zaljubljen, ovo ovo... i da mi kaže da ima dijete - prihvatio bi ga kao svoga. Na kraju krajeva - djeca su u takvim situacijama najmanje kriva i ako mu mogu pružiti sve što biološki otac nije uspio... prihvatio bi ga. Zašto bi dijete radi pogrešnih odluka roditelja ispaštalo cijeli život i živjelo bez oca/majke? Prihvatio bi ga i volio kao da je moje. Ljudsko je biće bilo moje ili ne.

Što se tiče druge situacije da živi sa mužem ili šta već samo radi djece - ne bi petljao onda. Čekao bi da se riješi ta situacija pa bi onda poduzimao tek neke konkretnije poteze.
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:38   #63 (permalink)
Starter

Datum registracije: 27-12-07
Godina: 24
Poruka: 2
Aria se izdvaja iz mase

ja sam u vezi s osobom koja je rastavljena, ima 2 djece i naša veze funkcionira najnormalnije
Aria je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 17:51   #64 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-07
Godina: 24
Poruka: 267
.keskin. se izdvaja iz mase.keskin. se izdvaja iz mase

Ja mislim da nebi mogao...to jest, nebi 100%

Ne mogu predvidit šta će bit u životu, a i sudeći kojim tempom ove današnje žene mudruju, i razvedu se češče nego Cosmo izaže, to će za 10 godina bit jedina opcija

Jer žene koja nema bar jedan brak ili djete iza sebe nije žena

A one znaju šta hoće
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 19:26   #65 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-10-07
Poruka: 1,541
lamborghini je zabranio reputaciju

Citat:
Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

Katastrofa i najbolji način da si uništite život
Odgovori sa citatom
Star 28-12-07, 20:39   #66 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Godina: 27
Poruka: 1,655
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
Ja mislim da nebi mogao...to jest, nebi 100%

Ne mogu predvidit šta će bit u životu, a i sudeći kojim tempom ove današnje žene mudruju, i razvedu se češče nego Cosmo izaže, to će za 10 godina bit jedina opcija

A one znaju šta hoće
nisu sve zene koje imaju djecu a same su rastavljene.sta je s onima koje se nisu ni udale ili ciji su muzevi nazalost pokojni?
A sto je s muskima?sta s njima ako su samohrani ocevi ?
Odgovori sa citatom
Star 29-12-07, 22:42   #67 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,443
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

Citat:
Pravi autor: .keskin. Pogledaj Poruke
to su... muskarci

Citat:
A one znaju šta hoće
hmm.. muza, normalan brak, jos malo djece, stan, auto, dobar posao? tko to ne zeli
So let the good times roll before we say goodbye.
shelby-eleanor je offline  
Odgovori sa citatom
Star 04-01-08, 21:43   #68 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 2,456
Ancksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auruAncksunamun ima spektakularnu auru

Citat:
Pravi autor: Aria Pogledaj Poruke
ja sam u vezi s osobom koja je rastavljena, ima 2 djece i naša veze funkcionira najnormalnije
Bravo!!!

Citat:
Pravi autor: lamborghini Pogledaj Poruke
Katastrofa i najbolji način da si uništite život
Jedina katastrofa i uništenje može biti ući u vezu sa nekim tko ovako plitko i primitivno razmišlja

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 00:25   #69 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Smatrajte me konzervativnom, ali ja ne bi.

Mislim da postoji dovoljno slobodnih, neurastavljenih, bez dijece pa makar ja bila 30 i već mi je vrijeme za udaju.

Konzerva sam. Priznam. A mislim da dosta vas tako misli, samo kaj će malo tko priznati.
ista stvar.....ne bi ni ja.....valjda se može nać još jedan slobodan,bez propalih brakova iza sebe....za mene i kad budem u 30.-oj....a eto,i ja sam konzerva........
nikad neznaš šta ti život nosi....možda bi drugačije reagirala ali....moje trenutno razmišljanje je tako....osim možda slučaj kod udovca,kojem je žena preminula,poginula....a imao je s njom djecu.....tu djecu bi prihvatila kao svoju...i s takvim čovjekom bi mogla bit u vezi......

Zadnji Uredio petrica_ : 05-01-08 u 00:35.
petrica_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 00:51   #70 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 37
Poruka: 3,757
Wolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svimaWolf-HR je poznat svima

Petrica- znači ovi muž i djeca u prvom slučaju nemaju sreće jer je žena/majka još uvijek živa?

Nemoj to tako javno govoriti- zgodna si cura ba bi netko mogao pomisliti: "Hej, pa taj problem sa ženom koja je još živa se da srediti!", i onda ćeš siroticu imati na duši...
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 15:53.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114