| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; strašno!!!!! pa nemoš pecat nekog ko ima dijete... štaš ić van npr. ti,ženska/tip i malo derište.... ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #61 (permalink) |
| Somewhere I Belong | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... strašno!!!!! pa nemoš pecat nekog ko ima dijete... štaš ić van npr. ti,ženska/tip i malo derište.... strašno!!! najače mi kad neka cura od 16-17 god bude s oženjenim od 35 i koji još ima dijete!!!! strava |
| | |
| | #62 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Kada se radi o pitanju da sam u neku osobu zaljubljen, ovo ovo... i da mi kaže da ima dijete - prihvatio bi ga kao svoga. Na kraju krajeva - djeca su u takvim situacijama najmanje kriva i ako mu mogu pružiti sve što biološki otac nije uspio... prihvatio bi ga. Zašto bi dijete radi pogrešnih odluka roditelja ispaštalo cijeli život i živjelo bez oca/majke? Prihvatio bi ga i volio kao da je moje. Ljudsko je biće bilo moje ili ne. Što se tiče druge situacije da živi sa mužem ili šta već samo radi djece - ne bi petljao onda. Čekao bi da se riješi ta situacija pa bi onda poduzimao tek neke konkretnije poteze.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? Šišmiš Bata |
| | |
| | #64 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 16-03-07 Godina: 24
Poruka: 267
![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ja mislim da nebi mogao...to jest, nebi 100% Ne mogu predvidit šta će bit u životu, a i sudeći kojim tempom ove današnje žene mudruju, i razvedu se češče nego Cosmo izaže, to će za 10 godina bit jedina opcija Jer žene koja nema bar jedan brak ili djete iza sebe nije žena A one znaju šta hoće
__________________ Nikad ne vjeruj stvorenju koje krvari pet dana zaredom a ne umre (c) Keskin, 2008. |
| | |
| | #65 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-10-07 Lokacija: Sant'Agata
Poruka: 1,541
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
Katastrofa i najbolji način da si uništite život ![]()
__________________ Kad su svi protiv Vas to znači ili da ste apsolutno u krivu ili apsolutno u pravu | |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,655
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
A sto je s muskima?sta s njima ako su samohrani ocevi ?
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #67 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... to su... muskarci ![]() Citat:
![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | |
| | |
| | #68 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: Femdom Kingdom
Poruka: 2,456
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
![]() Jedina katastrofa i uništenje može biti ući u vezu sa nekim tko ovako plitko i primitivno razmišlja
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
![]() nikad neznaš šta ti život nosi....možda bi drugačije reagirala ali....moje trenutno razmišljanje je tako....osim možda slučaj kod udovca,kojem je žena preminula,poginula....a imao je s njom djecu.....tu djecu bi prihvatila kao svoju...i s takvim čovjekom bi mogla bit u vezi...... Zadnji Uredio petrica_ : 05-01-08 u 00:35. | |
| | |
| | #70 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 37
Poruka: 3,757
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Petrica- znači ovi muž i djeca u prvom slučaju nemaju sreće jer je žena/majka još uvijek živa? ![]() Nemoj to tako javno govoriti- zgodna si cura ba bi netko mogao pomisliti: "Hej, pa taj problem sa ženom koja je još živa se da srediti!", i onda ćeš siroticu imati na duši... ![]()
__________________ A woman who cannot make her mistakes charming, is only a female - Oscar Wilde |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 15:53.

strašno!!! najače mi kad neka cura od 16-17 god bude s oženjenim od 35 i koji još ima dijete!!!! strava

Grijesiti je ljudski ...