Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Petrica- znači ovi muž i djeca u prvom slučaju nemaju sreće jer je žena/majka ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 05-01-08, 01:18   #71 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 20
Poruka: 1,123
petrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz masepetrica_ se izdvaja iz mase
Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza...

Citat:
Pravi autor: Wolf-HR Pogledaj Poruke
Petrica- znači ovi muž i djeca u prvom slučaju nemaju sreće jer je žena/majka još uvijek živa?

Nemoj to tako javno govoriti- zgodna si cura ba bi netko mogao pomisliti: "Hej, pa taj problem sa ženom koja je još živa se da srediti!", i onda ćeš siroticu imati na duši...
hehe.......a vjerojatno imaju više sreće sa tom svojom živom ženom i djecom....

pa gle stvarno... da...baš sam neoprezna...dobro da si mi ukazao na ovaj propust... za ubuduće... koliko smo samo mogućih tragedija sad izbjegli...
petrica_ je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 01:56   #72 (permalink)
LPK
prof. Foruma

Datum registracije: 23-08-07
Poruka: 1,222
LPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz maseLPK se izdvaja iz mase

Evo prije skoro 2 sata, frend mi je kad smo se vraćali doma rekao nešto slično ovome, bivša mu je trudna (nije njegovo, a dečko čije je prekinuo s njom) a hoće bit s njim. Najgore je što bi i on htio o5 bit s njom.
Naravno rekao sam mu da to baš i ne treba sad, a da ona vjerojatno želi samo imat nekoga da joj sad bude lakše, a zna i da je frend sposoban (radi i zna s novcima, od kune stvara dvije), pa ga to čini idealnim za možda oca ili tako nešto.
LPK je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-01-08, 13:17   #73 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,368
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Koma situacija
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 09:32   #74 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Da je još u braku, ne dolazi u obzir, nikad!!!

Da je razvedena, a ima 2 ili više djece, također ne dolazi u obzir osim ako nemam 40+

Da ima jedno dijete i po mogućnosti maleno do 5 godina, onda bi se već nešto i moglo kemijati, uostalom barem jedno dijete želim da bude moje!
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 11:00   #75 (permalink)
Samo bahata...

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 5,368
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

A ako ima jedno onda je okej?! E svašta!
teica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 11-01-08, 11:35   #76 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-01-08
Godina: 30
Poruka: 1,031
Drizzt se izdvaja iz maseDrizzt se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
A ako ima jedno onda je okej?! E svašta!
Zašto? Što ti tu nije jasno?
Drizzt je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 08:36   #77 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-01-08
Poruka: 25
iskrena je zabranio reputaciju

Ta tema mi je oduvijek za poludit.Možda zato što sam žensko? Najgroznije je u cjeloj toj priči što se žena,rastavljena s djecom smatra droljom i uvijek joj se djeca podmeću na nos.A rastavljeni muškarac nije loš, samo je rastavljeni. Uvijek kada čujem takav primjer, ljudi kažu, znaš onog npr.Sašu? Izabral si je onu rastavljenu kuju s dvoje djece......katastrofa!
iskrena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 08:37   #78 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,016
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

ja se ispričavam ali ima i nas koji nerazmišljamo na takav način....... i koji volimo djecu.......bez obzira čija su......
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 10:39   #79 (permalink)
Starter

Datum registracije: 21-01-08
Poruka: 25
iskrena je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: irm Pogledaj Poruke
ja se ispričavam ali ima i nas koji nerazmišljamo na takav način....... i koji volimo djecu.......bez obzira čija su......
super...oš me ženit?
iskrena je offline  
Odgovori sa citatom
Star 25-01-08, 10:40   #80 (permalink)
irm
Akademik Foruma

Datum registracije: 16-01-08
Godina: 28
Poruka: 4,016
irm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobarirm je stvarno dobar

oču'

nemoj tako crno gledati na neke stvari..... nevalja to... imam ja par frendica s što su samohrane majke......isto tako gledaju... u neku ruku vas razumijem..... ali nemojte tako crno gledati.......
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:18.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114