| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Wolf-HR Petrica- znači ovi muž i djeca u prvom slučaju nemaju sreće jer je žena/majka ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-03-07 Lokacija: Zagreb Godina: 20
Poruka: 1,123
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Citat:
pa gle stvarno... da...baš sam neoprezna...dobro da si mi ukazao na ovaj propust... za ubuduće... koliko smo samo mogućih tragedija sad izbjegli... ![]() | |
| | |
| | #72 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Evo prije skoro 2 sata, frend mi je kad smo se vraćali doma rekao nešto slično ovome, bivša mu je trudna (nije njegovo, a dečko čije je prekinuo s njom) a hoće bit s njim. Najgore je što bi i on htio o5 bit s njom. Naravno rekao sam mu da to baš i ne treba sad, a da ona vjerojatno želi samo imat nekoga da joj sad bude lakše, a zna i da je frend sposoban (radi i zna s novcima, od kune stvara dvije), pa ga to čini idealnim za možda oca ili tako nešto. ![]() |
| | |
| | #74 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-01-08 Godina: 30
Poruka: 1,031
![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Da je još u braku, ne dolazi u obzir, nikad!!! Da je razvedena, a ima 2 ili više djece, također ne dolazi u obzir osim ako nemam 40+ Da ima jedno dijete i po mogućnosti maleno do 5 godina, onda bi se već nešto i moglo kemijati, uostalom barem jedno dijete želim da bude moje! |
| | |
| | #77 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-08
Poruka: 25
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Ta tema mi je oduvijek za poludit.Možda zato što sam žensko? Najgroznije je u cjeloj toj priči što se žena,rastavljena s djecom smatra droljom i uvijek joj se djeca podmeću na nos.A rastavljeni muškarac nije loš, samo je rastavljeni. Uvijek kada čujem takav primjer, ljudi kažu, znaš onog npr.Sašu? Izabral si je onu rastavljenu kuju s dvoje djece......katastrofa! |
| | |
| | #78 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... ja se ispričavam ali ima i nas koji nerazmišljamo na takav način....... i koji volimo djecu.......bez obzira čija su......
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
| | #80 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,016
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... oču' ![]() nemoj tako crno gledati na neke stvari..... nevalja to... imam ja par frendica s što su samohrane majke......isto tako gledaju... u neku ruku vas razumijem..... ali nemojte tako crno gledati....... ![]()
__________________ Žene pamet u glavu, a dole šta uleti!!!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:18.

pusa