| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... u Društvo forumu; [quote=irm;731704]oču' nemoj tako crno gledati na neke stvari..... nevalja to... imam ja par frendica s što su ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #81 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 21-01-08
Poruka: 25
![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... [quote=irm;731704]oču' ![]() nemoj tako crno gledati na neke stvari..... nevalja to... imam ja par frendica s što su samohrane majke......isto tako gledaju... u neku ruku vas razumijem..... ali nemojte tako crno gledati....... [/QUMa negledam ja crno na takve stvari, nego društvo.I to je nažalost-tako i nikako drugačije, čast izuzecima ali takvih je danas malo. |
| | |
| | #82 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | e pa onda se trebaš nadati da češ naletiti na takvog iz te manjine ![]() i dali bi mogao biti s osobom koja ima djete, djecu ili neznam šta...... da mogao bih....... ako mi se osoba svidi, ako ju volim, ostalo je manje bitno....e onda i volim sve vezano za tu osobu..... svatko od nas ima svoju prošlost...... Koristi Edit!
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise Zadnji Uredio daidza : 25-01-08 u 12:32. |
| | |
| | #84 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 16-01-08 Lokacija: Amateur's town Godina: 28
Poruka: 4,319
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... ima istine u tome za društvo, ali kažem sve zavisi od osobe do osobe...... ![]()
__________________ Nemoj da se kajes kad se nekom dajes,kada starost dodje zadovoljstvo prodje,iskoristi mladost i dozivi radost, tucaj se sve vise,jer lakse se dise |
| | |
| | #85 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Da! Normalno je da našem egu ne godi činjenica da je TAJ odabrao neku drugu kao majku svoje djece, ali bože moj. Nije svijet počeo našim rođenjem. Uostalom, klinac (klinci) su dio čovjeka u kojeg smo se zaljubili/kojeg smo zavoljeli. Ako nam smetaju, nema tu ljubavi ![]()
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #89 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Veza s osobom koja ima djecu iz prošlih veza... Nisam te ispravljala zbog imam/ima, nego zbog ...."ne bi bila s oženjenim......". I aj bogati ne ljuti se odmah
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
![]() |
| Tagovi: djecu, ima, koja, osobom, pros lih, veza |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 18:21.

[/QU