| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Ako je bila tema, vjerujem da će mi daidza u roku odmah dati do znanja. Ja ju ne mogu naći. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | visina u vezi? Ako je bila tema, vjerujem da će mi daidza u roku odmah dati do znanja. Ja ju ne mogu naći. Dakle, je li vam visina partnera bitna? I zašto? Iz estetskih, tehničkih ili nekih drugih razloga? I šta mislite o ove dvije situacije, tj bi li to vama smetalo? ![]() 1. dečko niži od cure? 2. dečko viši od cure pol metra (šuti cina )?I uopće me ovo ne zanima iz privatnih razloga ![]() |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Purger | Re: visina u vezi? Inače mi nije bitno al mi je nekako čudno vidjet da je cura viša ![]() Al kaže se da ljubav ne poznaje granice ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA Zadnji Uredio sahasa : 29-10-07 u 10:47. |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,173
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Nije bitno, to je ono što ulazi u ukupni dojam... ak je ukupni dojam dobar visina se zanemari, ali često igra ulogu u tome da pokvari ukupan dojam ak razlika prelazi 20cm...
__________________ -----------She comes to me every night No words are left to say With her hands around my neck I close my eyes and passaway I dont know who she is In my dreams she does exist Her passion is a kiss And I can not resist----------- |
| | |
| | #4 (permalink) | ||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]() Citat:
![]() Zadnji Uredio vatra : 29-10-07 u 10:44. | ||
| | |
| | #6 (permalink) |
| Banned Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Meni je dosta bitna samo iz razloga što sam ja visoka, ali ne treba dečko biti turbovisok već da si nekako odgovaramo kao pojave. Jedan me bio podosta oborio s nogu a bio je kao ja visok, ali šta mi je radio, uh... Moj bivši je 195 a završilo je tako kako je završilo. Zna biti sexy kad je cura viša u petama i mršava a dečko nešto niži a jače građe. Ja bih voljela biti niža jer imam dojam da mi zbog visine u startu otpada 75% frajera... Zato sam nekad ljuta ![]() |
| | |
| | #8 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 2,576
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Nebi mi bilo ništa čudno čak da je dečko viši i pol metra od cure. Možda bi mi malo smješno izgledalo da je cura puno viša od dečka ali ovo drugo još nisam nikad vidio. (FBS, nemoj sad stavit onu sliku golaća pokraj bazena ) |
| | |
| | #10 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? boli, zato i pitam, ali nema nijedan dvometraš ili palčica na forumu da podijele samnom svoje muke ![]() U mom slučaju razlika u visini je 47 cm ( ) u njegovu korist. Meni to MALO smeta zbog nekih tehničkih stvari (ne mogu ga spontano poljubiti dok stojimo, npr.), a pretpostavljam i njemu iako vjerujem da nikad nije ni imao curu koja je približno njegove visine. Eto, super se slažemo, ali taj problem leži između nas poput golemog slona (jel se tako kaže)Zadnji Uredio vatra : 29-10-07 u 11:31. |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:34.

)?

kak tvoj vrat ?
boli, zato i pitam, ali nema nijedan dvometraš ili palčica na forumu da podijele samnom svoje muke