Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Ako je bila tema, vjerujem da će mi daidza u roku odmah dati do znanja. Ja ju ne mogu naći. ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-10-07, 10:36   #1 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,962
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan
visina u vezi?

Ako je bila tema, vjerujem da će mi daidza u roku odmah dati do znanja. Ja ju ne mogu naći.

Dakle, je li vam visina partnera bitna? I zašto? Iz estetskih, tehničkih ili nekih drugih razloga?
I šta mislite o ove dvije situacije, tj bi li to vama smetalo?

1. dečko niži od cure?
2. dečko viši od cure pol metra (šuti cina )?

I uopće me ovo ne zanima iz privatnih razloga
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 10:40   #2 (permalink)
Purger

Datum registracije: 24-12-05
Godina: 31
Poruka: 9,602
sahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svimasahasa je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku sahasa
Re: visina u vezi?

Inače mi nije bitno al mi je nekako čudno vidjet da je cura viša

Al kaže se da ljubav ne poznaje granice

O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi
o kako bi vi sretni bili da ste purgeri

PRAVILA PONAŠANJA

Zadnji Uredio sahasa : 29-10-07 u 10:47.
sahasa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 10:40   #3 (permalink)
Moderator Foruma

Datum registracije: 12-05-05
Godina: 22
Poruka: 4,173
_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar_Aris_ je stvarno dobar

Nije bitno, to je ono što ulazi u ukupni dojam... ak je ukupni dojam dobar visina se zanemari, ali često igra ulogu u tome da pokvari ukupan dojam ak razlika prelazi 20cm...
Her passion is a kiss And I can not resist-----------
_Aris_ je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 10:40   #4 (permalink)
prof. Foruma

vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Inače mi nije bitno al mi je nekako mi je čudno vidjet da je cura viša

Al kaže se da ljubav ne poznaje granice
ma ovo drugo me prije zanima

Citat:
Pravi autor: _Aris_ Pogledaj Poruke
Nije bitno, to je ono što ulazi u ukupni dojam... ak je ukupni dojam dobar visina se zanemari, ali često igra ulogu u tome da pokvari ukupan dojam ak razlika prelazi 20cm...

Zadnji Uredio vatra : 29-10-07 u 10:44.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 10:41   #5 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-02-07
Godina: 44
Poruka: 3,376
anthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svimaanthlon je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku anthlon Pošalji poruku preko Skype-a korisniku anthlon

To je bitno samo okolini, a paru bi trebale biti bitne neke druge stvari.
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 10:43   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-05-07
Poruka: 619
greta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznatgreta12 će uskoro biti poznat

Meni je dosta bitna samo iz razloga što sam ja visoka, ali ne treba dečko biti turbovisok već da si nekako odgovaramo kao pojave. Jedan me bio podosta oborio s nogu a bio je kao ja visok, ali šta mi je radio, uh...
Moj bivši je 195 a završilo je tako kako je završilo.
Zna biti sexy kad je cura viša u petama i mršava a dečko nešto niži a jače građe.
Ja bih voljela biti niža jer imam dojam da mi zbog visine u startu otpada 75% frajera... Zato sam nekad ljuta
greta12 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 11:01   #7 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Čudno mi je vidjeti da je cura viša od dečka

Zato je moj dugačak

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 11:19   #8 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 2,576
Dar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auruDar1 ima spektakularnu auru

Nebi mi bilo ništa čudno čak da je dečko viši i pol metra od cure.
Možda bi mi malo smješno izgledalo da je cura puno viša od dečka ali ovo drugo još nisam nikad vidio.
(FBS, nemoj sad stavit onu sliku golaća pokraj bazena )
Dar1 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 11:23   #9 (permalink)
MrCina

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 4,629
cina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeticina je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku cina Pošalji poruku preko Skype-a korisniku cina

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
1. dečko niži od cure?
2. dečko viši od cure pol metra (šuti cina )?
ali...ali palčice

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
I uopće me ovo ne zanima iz privatnih razloga
ma jok... kak tvoj vrat ?
cina je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 11:26   #10 (permalink)
prof. Foruma

boli, zato i pitam, ali nema nijedan dvometraš ili palčica na forumu da podijele samnom svoje muke
U mom slučaju razlika u visini je 47 cm () u njegovu korist. Meni to MALO smeta zbog nekih tehničkih stvari (ne mogu ga spontano poljubiti dok stojimo, npr.), a pretpostavljam i njemu iako vjerujem da nikad nije ni imao curu koja je približno njegove visine. Eto, super se slažemo, ali taj problem leži između nas poput golemog slona (jel se tako kaže)

Zadnji Uredio vatra : 29-10-07 u 11:31.
vatra je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: veza, visina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:34.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103