| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; I meni je super što je malo koji dečko niži od mene... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #108 (permalink) |
| Starter | Re: visina u vezi? meni je nekad problem kaj volim nosit stikle van pa ima nekih decki onda kaj su nizi od mene... i primjeti se da je njima cudno dok sam ja visa, ono stoje kraj mene i neznaju kak bi se namjestili da budu visi a stikle mi dodaju izmedu 10 - 13 cm... ja sam inace 168 cm... a sta me briga.. ![]()
__________________ Friendship is love minus sex and plus reason. Love is friendship plus sex and minus reason. |
| | |
| | #109 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: visina u vezi? Hm.... ja bi volio imat višlju curu od sebe Ne znam zašto ali mi je to fora iako mi uopće ne smeta ako su i niže.A inače sam nizak 177cm.
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? |
| | |
| | #110 (permalink) |
| Celebrity | Re: visina u vezi? ja sam visoka i moglo bi se reći rasna i meni osobno bi bilo smješno da imam nekog nižeg dečka pored sebe!iako sam neko vrijeme bila s dečkom koji je max 3 cm bio niži od mene,trudila sam se da ne obraćam pažnju na to,ali tu i tamo bi se ulovila kako živčanim što ne mogu obući cipele na petu!naravno to nije bio razlog što vezna nije uspijela....ali ako već biram onda obavezno višeg dečka i da ima jače ruke,mmmmmmm. ok,dosta od mene
__________________ Ljudi imaju pravo biti glupi,no neki previse iskoristavaju tu povlasticu!! |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
« Što se događa sa muškarcima par mjeseci prije ulaska u bračnu luku????
|
zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 03:57.

)?