| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; DD, jel' ja tebe znam?... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #113 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: visina u vezi? hmm.. meni bi to predstavljalo jako velik problem.. naime.. morala bi se malo sagnut svaki put kad bi ga htjela uhvalit za dupe... ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." |
| | |
| | #114 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Ja sam relativno visoka , pa mi je i izbor uvijek bio smanjen. Volim kad je dečko visok, ali ako je sve drugo ok i da je koji cm niži nebi mi toliko smetalo.
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #115 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: visina u vezi? Kako ste se već raspisali o visini, dodajte i BMI (indeks tjelesne mase). Evo, meni je 26 (Overweight = 25-29.9, napomena, vagao se nakon obilne večere pa je indeks malo manji), ipak sam ja cijela ljudina sa vinskim šlaufekom Volite takve tipove (ne pitam muške, da nebi bilo)?V: 186cm; T: 90kg
__________________ Čovjek je gospodar onih riječi koje nije izgovorio, ali je rob onih koje su mu izmakle. |
| | |
| | #120 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? ja volim da je cura šta viša iman 196 cm pa mi to nije problem ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:16.

Volite takve tipove (ne pitam muške, da nebi bilo)?