| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Ja imam 170 a bivša je 178, bili tri i pol godine skupa. Ali nas nije bilo briga što ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #122 (permalink) | |
| Banned | Re: visina u vezi? Citat:
dečko niži od cure- grozno!!! to mi ogavno izgleda!! dečko viši pol metra od cure-također grozno!!! treba bit podjednake visine,i tako je najbolje...al u svakom slučaju,bolje da je lik veći od ženkse nego ženska od lika!!!! ![]() | |
| | |
| | #123 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? ![]() Citat:
![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | |
| | |
| | #124 (permalink) |
| Kiss my ass Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,833
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Ja imam 1, 67 m, a moj dečko 1, 95 m (grdosija )I da je manji od toga isto dobro ![]()
__________________ Budi iskren prema sebi kako ne bi bio lažan prema drugima. Bacon |
| | |
| | #125 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? cura već 8 centi, ja 1 ![]() i da je manje il viša isto
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #127 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-01-08 Godina: 31
Poruka: 156
![]() | Re: visina u vezi? apsolutno neigra nikakvu ulogu visina ak se dobro slažeš sa svojim partnerom. kad ste uigran par, onda onaj niži u torbici ili ruksaku uvijek nosi malu stoličicu sa sobom i kad poželi poljubit svog partnera fino izvadi stoličicu,stane na nju iiiii..... slomi nogu ![]() |
| | |
| | #128 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,823
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Znam kako ti je ![]() Inace, izmedu mene i njega je razlika 30-ak cm volim ih visoke ![]()
__________________ These feelings I have never shown remain unknown I really don't know if I'm that strong. |
| | |
| | #129 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-02-08 Lokacija: Odlična, hvala na pitanju
Poruka: 607
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? vibica, ja sam visok, voli mene negdi sam čitao da omjer visine za savršenu vezu mora biti 1,07. znači ženska visina puta 1,07 i eto visine savršenog momčeta čekaj, onda moja mora imat ..... 179 i sitno pa nek se javi, eto kažu da će nam bit super ![]() P.S. ali može i manje i malo više, nije to meni toliko važno ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:06.

)

volim ih visoke