| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; neće to bit dobro... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #135 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: visina u vezi? Ma kao da je visina bitna, pobogu... Nije Veličina je ono što je bitno ![]()
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) |
| | |
| | #136 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: visina u vezi? Ljepše mi je kad je dečko viši od mene. Jednom sam bila s nižim od sebe i bilo mi je čudno. Ipak, ako je ljubav, ljubav je, bez obzira na visinu
__________________ Now Im not looking for absolution Forgiveness for the things I do But before you come to any conclusions Try walking in my shoes |
| | |
| | #137 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 01-02-07 Lokacija: Imotski Godina: 20
Poruka: 251
![]() | Re: visina u vezi? ja san viši od svoje za 10-etak cm i to mi je nekako bolje jer ipak muškarci moraju bit viši i jači od žena tako je oduvijek
__________________ ROBERT TEPPER...LEGEND FOREVER! |
| | |
| | #138 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 03-02-08 Godina: 31
Poruka: 16
![]() | Re: visina u vezi? Nekada je dobro da je cura ili dečko niži, naprimjer ako negdje jedete na kiosku kao nekada u susjednoj državi kobasice pa nemate gdje odložiti tanjur jer je velika gužva. Ili u slučaju da je cura ili dečko viši, uvijek dobro dođe npr. za krečenje ili izmjenu sijalice. Po meni je najbolje da je skoro moje visine ali ipak trunčicu niža ipak sam ja muško....
__________________ Eh da imam kuna u džepu bio bih Dr. Dolittle..... |
| | |
| | #139 (permalink) |
| Moderator Foruma Datum registracije: 12-05-05 Lokacija: Zagreb, Trnje Godina: 22
Poruka: 4,668
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Ako su muškarci jači spol, zar im to nije dovoljno, zašto još moraju biti i viši??
__________________ Od danas ću svaki dodir čuvati za tebe, svaki poljubac za tvoje usne i svaki san da budem s tobom i kad to ne mogu. |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 00:06.