| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; 181 ja 174 ona... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #145 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 03-02-08 Lokacija: Metropola Godina: 21
Poruka: 86
![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]() A s ovom se izjavom nisi baš pohvalio ![]()
__________________ Lud je samo onaj čija se ludost ne poklapa s ludošću većine. ![]() (S. Beckett) | |
| | |
| | #147 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? ja 178 cm a ona 157 cm a završilo je tako kako je završilo Citat:
Majke ti mile... MAJKE TI MILE... ![]()
__________________ 1 Simović - 2 Miljuš, 4 Vulić, 5 Zo. Vujović, 3 Petrović - 7 Gudelj, 6 Čelić, 8 Slišković, 10 Asanović - 9 Jerolimov, 11 Zl. Vujović | |
| | |
| | #149 (permalink) | ||
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 231
).Sve te razloge ubrajam,ali mislim da je najvažniji onaj da ja tako želim.Jednostavno je to onaj kriterij koji je nezaobilazan.Od navedenih situacija niti jedna mi ne bi odgovarala. Citat:
,imala sam ja i većih.![]() Nije to tako bitno ako vam oboma ne smeta. Zadnji Uredio bloody_filthy : 22-02-08 u 22:07. | ||
| | |
| | #150 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 22-02-08 Lokacija: Slunj
Poruka: 231
,imala sam ja i većih.![]() Nije to tako bitno ako vam oboma ne smeta. Zadnji Uredio bloody_filthy : 22-02-08 u 22:06. Razlog: ... | |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.

)?
).Sve te razloge ubrajam,ali mislim da je najvažniji onaj da ja tako želim.Jednostavno je to onaj kriterij koji je nezaobilazan.
,imala sam ja i većih.