| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; moj bivši je cijelo vrijeme srao i bilo mu bed što je niži par cm od mene.... sada ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #154 (permalink) |
| fear of the dark | Re: visina u vezi? pa da... a i bez štikli je bilo tako .... a ludnica je to... e sliku moš stavit u slike forumaša i forumašica-ak oš stavit sliku ideš onak kak sam ti i objasnila
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #156 (permalink) |
| fear of the dark | Re: visina u vezi? neam tvoju di si sama,imam di smo mi zajedno.... ma stavi neku već.... znam na kake misliš,mogle bi se opet slikat tak slike su predobre
__________________ ni jedna osoba na svijetu ne zaslužuje tvoje suze a ona koja ih zaslužuje te neće rasplakati |
| | |
| | #157 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: visina u vezi? zenskice moje zenskice....bas me briga jel ste visle il nize od mene...samo da se ljubimo.... ....a sad da probam sto ozbiljnije...ne smeta mi ak je vislja jer ak je u stiklama onda mi je tolko sexy da opce ne razmisljam o visini...ak je niza i opet na stiklama opet ista situacija...meni je vaznije ono kaj joj je u glavi i kaj joj je na prsima....i nize....hehe....pa taman da ne nosi stikle neg tenisice....ah....neznam dal sam pomogel...prosudite sami....
__________________ Nije se teško zaljubiti, nego je teško srcu objasniti da ta zaljubljenost nema budućnosti. Fuck the Cola, fuck the pizza, all we need is Šljivovica!! - RAKIA connecting people. |
| | |
| | #159 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-08 Lokacija: Osijek Godina: 18
Poruka: 447
![]() | Re: visina u vezi? ![]() aajde neka...fora ste mi obojica!!! clank-misliš da bi ta 20cm višlja od tebe, i htjela tebe???mislim da ne....našla bi si ona nekog košarkaša.. ![]() macor-vidiš, tu se slažem sa tobom..što si spomenuo da te zanima što je u glavi i da su ti štikle i mi u njima pre dobre!! -(eee..da ovaj moj tako razmišlja o štiklama..ja bi bila presretna!!Nego mora biti ljubomorko...) ae kissam vas ![]() |
| | |
| | #160 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: NDD Godina: 30
Poruka: 1,929
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? uopće ne znan šta san tia ovin poston, i šta to uopće znaći ![]() ![]() nema više alkohola ![]()
__________________ Tamo di živin ja. More je sudbina. Srca su slobodna. Tamo je Dalmacijaaaaaa! |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:40.

imam još tu sliku s nove godine tebe i njega,,
de..... sprd me sada bude... ali što je, ja nisam smjela u štikle kraj njega.... to bi bilo..... ono,,,palčić i div.... 
.... 

....

i šta to uopće znaći