| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; moja je cura visa 6 cm od mene. i bas nam je super. ja sam mick jagger a ona L'... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #171 (permalink) |
| Forumaš Plave Krvi Datum registracije: 04-01-06 Lokacija: 'z bregov Godina: 25
Poruka: 1,151
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? moja je cura visa 6 cm od mene. i bas nam je super. ja sam mick jagger a ona L'Wren Scott (ne znam tko je to, sam sam vidio sliku, pa stavih..) ![]() al da si stavim kur*c na glavu, onda bi bio visi od nje.
__________________ aj rest maj kejs |
| | |
| | #172 (permalink) | |
| ...ide u školu! Datum registracije: 04-07-04
Poruka: 5,630
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ Zdravo Marijo, neka bude volja tvoja, da ne budem stara cura bez avantura | |
| | |
| | #173 (permalink) | |
| doctor queñones Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 14,103
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ In memoriam Frane Matošić 25. XI 1918. - 29. X. 2007. Velike pamtit ćemo dane, slavne dane Matošića Frane | |
| | |
| | #174 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? konačno jedan muškarac koji se ne boji priznat ![]()
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #176 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: visina u vezi? Meni je bitno da je cura malo vislja. Ono, od 175-180cm jer sam ja 190. Eto, tek toliko da se ne saginjem previse da me vrat ne zaboli ![]() Moze biti i niza ako voli nosit stikle
__________________ Be the change you want to see! Gandhi |
| | |
| | #179 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 11-09-06 Lokacija: Ulan Bator
Poruka: 789
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? mislim da je odgovarajuća nadmorska visina savim zdrava za vezu. previsoke kote nisu preporučljive zato što ti se mogu smrznut jaja i zaledit guzica
__________________ Jebeš potpisr" |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:32.

) ali mi to nesmeta nimalo