| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Ja mislim da je bolje da je decko vislji nego da je cura veca od decka...A i po tezini...... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #181 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-03-08 Lokacija: zagreb Godina: 20
Poruka: 26
![]() | Re: visina u vezi? Ja mislim da je bolje da je decko vislji nego da je cura veca od decka...A i po tezini...Ipak smo mi cure "njezniji" spoj i nas trebaju da nose-a ne obrnuto... ![]() Pozzz Vuksu..i koliko imas kg? ![]()
__________________ What make you diferent, make you special!! |
| | |
| | #182 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 07-07-07 Lokacija: Osijek Godina: 19
Poruka: 1,514
![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ Music is my first, and will be my last love | |
| | |
| | #184 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi?
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #185 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 21-02-07
Poruka: 1,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? kaj je bitno koliko ima kg? pravo pitanje je koliko ima cm? ![]() ![]()
__________________ If I should die before I wake, Pray no one my soul to take. And if I wake before I die, Rescue me with your smile. |
| | |
| | #186 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: visina u vezi? Pozz ljudi,nije me bilo jako dugo vodje,pa vidjes nesto sto ima veze samnom.naime poznam jednog lika,koji je full nizi od mene,al nazačlost ima cure za glavu vece od njega,pa mi nije jasno, onda kako kad ih treba preko praga uvest,jel ona njega mora podignut ili?Hhhehe.. ![]() Ma zamilsitr samo kavih sve tipova ima,koji su manji od cura,a eto vidite onu Slavicu,eh da m ije znati kako tek u krevetu..jel mora skale da se popne na nju,mhehe.. ![]() |
| | |
| | #189 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 20-02-08 Lokacija: Dubrovnik
Poruka: 649
![]() | Re: visina u vezi? Ma meni je to nekako sve be veze..Sto ce mi molim te tip koji je manji od mene..a jos ako imam vioske pete,jos gore..Kakav vam je to Tom Cruz naspram Nicole Kidman,ako vam je ono fesh e pa mislim sztvarno..wtf? ![]() ![]() ![]() |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:22.