| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; A blago tebi,ja uvijek naletim na neke manje od sebe..koji su boze njih sacuvaj..... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #192 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 27-05-07 Lokacija: Zagreb Godina: 4
Poruka: 3,522
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ My very own Boogey Man.. I am your work of art. | |
| | |
| | #194 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 160
![]() | Re: visina u vezi? ma ne znam jel zato što sam ja mala ali meni je jako lijepo vidit visoku curu, dobije nekakvu gracioznost koju mi male nemamo (barem tako izgleda) i sve višlje su uglavnom vitkije i mogu si priuštiti 5 kila viška jer to se ne vidi na njima a mi male s 5 kila viška izgledamo ko sarmice ajde jedino je prednost po pitanju te visine tipova, imaš ipak veći izbor (ako gledaš na visinu) aj bar neš't pozitivno |
| | |
| | #195 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Prirodnije mi je vidjet da je dečko viši a i fizički jači od cure, tako da se ona osjeća sigurno. Osobno nikad nisam imao ovakvih problema. Visok sam 182 i uvijek sam imao cure koje su niže od mene (5 - 15ak cm). Zanimljivo je da što su niže sise im rastu a što su više imaju duže noge ![]() Dal bi mi bilo bed da je cura više od mene, hm...ne znam a vjerojatno bi mi bilo malo bed ali ne bi mi stvaralo prevelik problem. Nisam plitko biće.
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život |
| | |
| | #196 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: visina u vezi? Meni je isto puno lipše vidit kad je dečko viši od cure... Ja ajmo reć iman problema s tin jer san visoka 178cm, a dečko mi je isto, al dobro sad, mislin ono, još smo mladi, pa on će valjda narast, haha, a ja više ne... Iako imamo istu visinu ja djelujem više zato šta iman duge noge i samim time to daje neku vizualnu sliku više mene... Al nije to baš uvik tako kako si reka LPK, ja san visoka i iman duge noge, al iman i sisa... Tako da to nije mjerilo... |
| | |
| | #198 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 23-08-07 Lokacija: Zagreb
Poruka: 1,222
![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
Slučajno se potrefilo da su niže imale veće sise. ![]() Fizički sa svima sam bio zadovoljan ![]()
__________________ Onoj osobi koja mi definira ljubav, dao bih Nobelovu nagradu; a maloj princezi koja mi uzvrati ljubav, dao bih vlastiti život | |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:22.