| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Ajd kad je dečko višlji od cure nije mi bed ali kad vidim da je cura višlja od ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #201 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 26-04-08 Lokacija: Slavonija Godina: 25
Poruka: 9
![]() | Re: visina u vezi? Ajd kad je dečko višlji od cure nije mi bed ali kad vidim da je cura višlja od dečka to mi je grozno! Znam jedan par iz mog mjesta ženska je visoka 180 cm i ima oko 100 kg( debela je ali onak jako) a njen sad joj je muž je kojih 160 cm i kojih 60 kg(sitan i mršav) ! ja kad sam ih prvi put vidjela iz daleka mislila sam da joj je to brat (jer ima malđeg brata) kad sam im se približila iskreno zgrozila sam se!
__________________ |
| | |
| | #205 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? je za ljubav manje bitan faktor iako zna biti problem katkad iz zdravstvenih razloga, al to je samo mala zrtva ako nekoga volis ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #206 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 121
![]() | Re: visina u vezi? Ja sam relativno nizak (170cm) pa naravno ne mogu reći da mi to ide u prilog kod cura. Tako sam se npr. našao sa bivšom na blind-date-u i kao ide slati frendici poruku al se zabunila pa je meni poslala. Poruka je glasila: 'Ok je, ali nizak!'. Nisam htio kvariti kavu al kad smo išli s kave sam joj to pokazao na mobu i zafrkavao je zbog toga pa joj je bilo užasno neugodno. ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #207 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 27-02-08
Poruka: 882
![]() | Re: visina u vezi? Ma ništa nije važno kad je ljubav u pitanju ![]() Iako je se još uvik držin one 170 pa na dalje,a ako još štikle voli nositi onda nema problema (znan da ih neko jako voli nositi )A neka te ne zabrinjava to što si niži naći ćeš neku curu kojoj to sigurno neće smetat |
| | |
| | #209 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 121
![]() | Re: visina u vezi? Pa nije to neznam kako nisko, ali ispod prosjeka je. Mislim da je prosjek u Hrvatskoj za muške 173 ili 174cm ako se dobro sjećam što sam jednom čitao.. Al da.. ovo za taman što kažeš je istina ![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #210 (permalink) |
| Caballero Negro | Re: visina u vezi? Mislim da tome ne bi trebalo pridavat toliki značaj. Znam puno parova gdje je dečko viši od cure, za dvije glave, i šta sad.. dobro, možda može malo čudno izgledat ako je cura puno viša od dečka, ali opet, to sigurno ne bi smio biti razlog hoće li biti par ili ne. Neke cure vole visoke dečke, neki dečki vole niže cure, to je sve stvar osobnog ukusa. Nikad nisam imao curu koja je puno niža od mene, ali da se to dogodi, ne bi me sigurno diralo to što bi neki komentirali e, vidi kako je on visok, a ona mala . Apsolutno nevažan kriterij u odnosu na sve ostale kriterije (moje mišljenje).
__________________ Tamne odaje srca njena, i u njima moja sjena, zauvijek izgubljena. |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 02:46.

! ja kad sam ih prvi put vidjela iz daleka mislila sam da joj je to brat (jer ima malđeg brata) kad sam im se približila iskreno zgrozila sam se!

)