| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Ja sam inače visok 180 i draže mi je kad imam curu niže visine. Imao sam jednu viš... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #211 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: visina u vezi? Ja sam inače visok 180 i draže mi je kad imam curu niže visine. Imao sam jednu višu od sebe i nije mi baš bilo ugodno. Mislim bilo mi je ugodno s njom. Ali kad bi hodali ulicom baš sam se čudno osjećao. Nije da nas je netko komentirao.. Nego. Neznam. Valjda je prirodno da muškarac je veći i jači od žene... A ne obrnuto.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #213 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? visina u vezi bi tribala biti jedan od onih potpuno nevaznih faktora... mislim to je sporedno jer za vezu stvarno ima puno puno vaznijih stvari. iako vise volim visoke cure na prvi pogled , nemos protiv sebe ![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #214 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 07-02-08 Godina: 24
Poruka: 160
![]() | Re: visina u vezi? Citat:
jel to znači da nema ništa od veze? | |
| | |
| | #215 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 121
![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
| | #219 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 121
Naravno, sve ovisi kakvu tko vezu želi..
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
| | #220 (permalink) | |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 09:40.

, nemos protiv sebe 

.