Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Ja sam inače visok 180 i draže mi je kad imam curu niže visine. Imao sam jednu viš...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-05-08, 10:47   #211 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 10-01-08
Godina: 23
Poruka: 854
Ineluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz maseIneluki se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Ineluki
Re: visina u vezi?

Ja sam inače visok 180 i draže mi je kad imam curu niže visine. Imao sam jednu višu od sebe i nije mi baš bilo ugodno. Mislim bilo mi je ugodno s njom. Ali kad bi hodali ulicom baš sam se čudno osjećao. Nije da nas je netko komentirao.. Nego. Neznam. Valjda je prirodno da muškarac je veći i jači od žene... A ne obrnuto.
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 11:32   #212 (permalink)
Banned

Datum registracije: 06-05-08
Poruka: 1,736
hrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono neštohrv69 ima ono nešto

Ja obožavam visoke dečke,moj je visok i meni super
hrv69 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 11:34   #213 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

visina u vezi bi tribala biti jedan od onih potpuno nevaznih faktora... mislim to je sporedno jer za vezu stvarno ima puno puno vaznijih stvari.
iako vise volim visoke cure na prvi pogled , nemos protiv sebe

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 14:22   #214 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 07-02-08
Godina: 24
Poruka: 160
Mistyc je zabranio reputaciju

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Mislim da tome ne bi trebalo pridavat toliki značaj. Znam puno parova gdje je dečko viši od cure, za dvije glave, i šta sad.. dobro, možda može malo čudno izgledat ako je cura puno viša od dečka, ali opet, to sigurno ne bi smio biti razlog hoće li biti par ili ne. Neke cure vole visoke dečke, neki dečki vole niže cure, to je sve stvar osobnog ukusa. Nikad nisam imao curu koja je puno niža od mene, ali da se to dogodi, ne bi me sigurno diralo to što bi neki komentirali e, vidi kako je on visok, a ona mala .

Apsolutno nevažan kriterij u odnosu na sve ostale kriterije (moje mišljenje).
s ovim se slažem, šta da nađeš osobu koja ti je po svemu super samo što ti visina nije idealna, šta onda?
jel to znači da nema ništa od veze?
Mistyc je offline  
Odgovori sa citatom
Star 09-05-08, 21:43   #215 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 121
poeticni se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Mistyc Pogledaj Poruke
s ovim se slažem, šta da nađeš osobu koja ti je po svemu super samo što ti visina nije idealna, šta onda?
Žalosno je ako samo zbog toga nema veze. Dakle netko zbog nekih centimentara - nije vrijedan drugoga. To znači da netko gleda tijelo prije duha (koliko god on tvrdio da mu je bitno i tijelo i duh - nije; tijelo mu je bitnije).. pa tko daje prednost krvi i mesu naspram onoga iznutra, neka izvoli.. Svatko ima svoje, jel tako
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 10:16   #216 (permalink)
Caballero Negro

Datum registracije: 10-03-07
Godina: 23
Poruka: 2,420
prospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavanprospero je slavan
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku prospero

Citat:
Pravi autor: Mistyc Pogledaj Poruke
Na žalost ima ljudi koji više paze na te "estetske" detalje, što po meni nema smisla,i složio bih se s poetičnim da je to čak pomalo žalosno.
prospero je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 10:48   #217 (permalink)
Banned

Datum registracije: 14-03-07
Godina: 14
Poruka: 1,468
Volcom se izdvaja iz maseVolcom se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Volcom

Citat:
Pravi autor: prospero Pogledaj Poruke
Na žalost ima ljudi koji više paze na te "estetske" detalje, što po meni nema smisla,i složio bih se s poetičnim da je to čak pomalo žalosno.
Da slazem se..
Volcom je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 10:50   #218 (permalink)
P.I.M.P.

Datum registracije: 12-07-07
Godina: 22
Poruka: 4,873
Arylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobarArylin je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Arylin Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Arylin

Kad nekog ugledaš i desi se kemija, to je to, ljubav, požuda, simpatija kako god želite. Sve su ostalo kalkulacije.
Arylin je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 15:27   #219 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 25-03-08
Poruka: 121
poeticni se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
Kad nekog ugledaš i desi se kemija, to je to, ljubav, požuda, simpatija kako god želite. Sve su ostalo kalkulacije.
Ljubav i požuda nisu jedno te isto.. Ako gledaš nekog samo zbog njegovog tijela, i da te pokosi to što je on visok - tada to spada u požudu.. Prava ljubav, s druge ne zahtjeva nikakav fizički dodir - moje mišljenje, a da je to istina znam jednostavno jer sam to i 'osjetio' u životu.

Naravno, sve ovisi kakvu tko vezu želi..
kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."
poeticni je offline  
Odgovori sa citatom
Star 10-05-08, 15:30   #220 (permalink)
The Eye

Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
Sahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavanSahataba je slavan

Citat:
Pravi autor: poeticni Pogledaj Poruke
Ljubav i požuda nisu jedno te isto.. Ako gledaš nekog samo zbog njegovog tijela, i da te pokosi to što je on visok - tada to spada u požudu.. Prava ljubav, s druge ne zahtjeva nikakav fizički dodir - moje mišljenje, a da je to istina znam jednostavno jer sam to i 'osjetio' u životu.

Naravno, sve ovisi kakvu tko vezu želi..
a gle, za doc do ljubavi triba pozuda(ilitiga privlacnost), jer tesko da ces prije tih vezica upoznat osobu dovoljno da bi se javila prava ljubav... nije bas stvar koja se javlja preko noci. al, kad dodje do veze, smatram da je to najmanje vazan faktor, osim ako neki nece biti iskomplicirani jer je cura visa od njih i sl. stvari... ili obrnuti slucaj, sto je plod nezrelosti i primitivizma!

What's it when a woman talks dirty to a man?
$3.99 a minute.
Sahataba je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: veza, visina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 09:40.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114