| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Ja sam to sve nabrojala jel svatko to na svoj način prootumači.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #222 (permalink) |
| Black Tattoo | Re: visina u vezi? utvrdjujemo gradivo , jedino tako se postizu dobri rezultati.
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am |
| | |
| | #223 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: visina u vezi? Gle, meni nije trebala. Privlačnost osobe da, al da požuda treba nebih se složio. Riječ požuda asocira samo na fizičku privlačnost. A riječ privlačnost ne ne izdvaja posebno ni tijelo ni duh. Jer samo pogledati ženu sa požudom - je grijeh u srcu, piše u jednoj knjizi. Ja se slažem sa navedenim. Eto, moje mišljenje.
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." |
| | |
| | #224 (permalink) | |
| Black Tattoo | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ To those who understand, I extend my hand To the doubtful I demand, take me as I am Not under your command, I know where I stand I won't change to fit your plan, Take me as I am | |
| | |
| | #225 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 25-03-08 Lokacija: okolica Zg Godina: 24
Poruka: 118
![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja utopljeni tugom već dosanjanog sna slične noći nekad su za nas bile raj kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.." | |
| | |
| | #227 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 30-03-08 Lokacija: Split Godina: 19
Poruka: 126
![]() | Re: visina u vezi? Gle...bitno mi je da smo dečko i ja na odgovarajućoj valnoj "visini", sa nižim se nikako ne bih osjećala ugodno, da ne mogu na štikle kraj njega stati kako spada ,a nije mi to "to" ni kad je dečko za pola metra veći od mene kao "bandera" ![]()
__________________ "Tragedija slave je u tome da moraš izgubiti previše vremena da bi postao slavan." Picasso Zadnji Uredio Art xxx : 29-06-08 u 18:40. |
| | |
| | #228 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 167
![]() | Re: visina u vezi? iskreno onak zhnj mi je vidit kad je cura vishlja od dechka,pa ga ona mora onak zagrlit oko ramena pa zgleda ko da mu je mama... ja sam visoka 1 75 i uvjek mi je bio visina problem,svi zgodni dechki su bili neki kepeci i nisam mogla nikak prec preko toga... ![]() al sad sam happy jerbo moj dragi je vishlji od mene,jedno je bed kaj je stariji pa se s godinama smanjuje... ![]()
__________________ Always look on the bright side of life |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:58.

, jedino tako se postizu dobri rezultati.