| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; j sam niska i volim visoke... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #232 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: visina u vezi? Citat:
proshechi se malo zagrljen po gradu pa chesh vidjet...
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #234 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 18-06-08 Lokacija: GrashkoGrad Godina: 21
Poruka: 154
![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ Always look on the bright side of life | |
| | |
| | #235 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? I meni je nebitna visina i zarucnik mi je par cm nizi od mene i nevidim problem u tome.....
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #236 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Ma joooj, kakve su to plitke gluposti ![]() Meni visina svakako nije presudna, niti ne znam koliko bitna, ako je dečko dobar, simpatičan, duhovit i sve ostalo što meni treba onda mi baš i nije značajno bitno jel viši ili niži od mene (iako nisam baš neka planina pa teško da je niži od mene )
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #237 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 18-01-08 Lokacija: Zadar Godina: 24
Poruka: 1,265
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Ja sam davno bila sa dečkom koji je par centi bio niži od mene i tada mi to nije smetalo - ali prvi put nakon njega kad sam se podigla na prste i poljubila, shvatila sam što propuštam. Visoka sam, volim pete i volim visoke dečke ![]()
__________________ Quod scriptum manet. |
| | |
| | #239 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 02-07-08 Godina: 24
Poruka: 518
![]() | Re: visina u vezi? pošto sam poprilično visok većina cura su mi bile tu negdi do ramena ali nikad nisam razmišljao o tome nije mi to uopće bitno koliko je tko visok već mi bitno ono što nosi u blentari i u srcu
__________________ zajebancija osnovni preduvjet dobrog života |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:40.

(iako nisam baš neka planina pa teško da je niži od mene