| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Meni se uptavo jedan decko svida,isto je nizak al jbg lijep u licui,simpa presadak.uh...al zabranjen.kme. ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #243 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: visina u vezi? "zabranjen" samo zato jer je nizi od tebe ili?
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. |
| | |
| | #245 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 28-07-08 Lokacija: slavonija
Poruka: 21
![]() | Re: visina u vezi? mi smo jednake visine, možda čak u centimetar. prije veze, dok smo bili prijatelji, činilo mi se na momente da je čak malo niži od mene i to mi je pomalo smetalo, priznajem. no sada mi je super što smo "tu negdje". ne moramo se izvijati u šetnji da bi se poljubili,puno je lakše...recimo bivši je bio viši 10tak cm i sjećam se da sam se morala malo prilagoditi tomu... ne bih mogla biti s nižim dečkom (ja sam 174, ispod 172 nema šanse)...ne zbog estetike, nego jednostavno zbog tog osjećaja zaštite. sadašnji je jak, obožavam to, kad me zagrli. bolji je osjećaj no u bivšeg koji je bio viši no mršavac. |
| | |
| | #246 (permalink) | ||
| Akademik Foruma | Re: visina u vezi? Citat:
![]() Citat:
:lo. al nema sanse, jedino kad netko od nas stane na plocnik onda je to to ![]() ![]()
__________________ One day you got the glory, then you got none, One day you're a diamond and then you're a stone, Everything can change in the blink of an eye, So let the good times roll before we say goodbye. | ||
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 23:59.

ne ovu našu mamu, mislim bi ja nju. Ovaj , oću reći nebi. Ma ne eee, nije ružna. Ma jebiga ispetljo sam se), prašio celu noć.
:lo. al nema sanse, jedino kad netko od nas stane na plocnik onda je to to