| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; iskreno....veliku mi ulogu igra visina u vezi.nebi nikad mogla bit s nekim tko je niži od mene ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #21 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: visina u vezi? iskreno....veliku mi ulogu igra visina u vezi.nebi nikad mogla bit s nekim tko je niži od mene ili moje visine.bivši me je,tj bili su me viši za min 15 cm,a sadašnji me je viši samo za 5 cm :cc ali ko' šta je već netko rekao,nije sve u visini,ili možda je ![]()
__________________ Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja |
| | |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 05-10-07 Godina: 22
Poruka: 77
![]() | Re: visina u vezi? meni sve varijante odgovaraju ![]() -bila sam sa dečkom koji je iste visine kao i ja, al kad obujem papuče sa 3cm petom,onda ispadnem viša od njega mada mi to nije smetalo(ne čudite se, tada nije bilo visokih momaka LOL )- sad sam sa dečkom koji je viši od mene nekih...desetak cm i sooper mi je ![]()
__________________ When god made boys, she was only joking |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Ma ja se više sprdam na taj račun, nego što mi je to problem jer da je ne bh ni bila s njim. SAmo me zanimalo vaše mišljenje o visini jer svatko ima svoj ukus. Znam puno cura kojima se niski/visoki muškarci ne sviđaju ili muškaraca koji ne vole visoke/niske cure. Ja više volim visoke, ali iskreno voljela bih da je ovaj niži jer ne govorim o 20 cm (nikad nisam ni imala dečka koji nije viši od mene za 2 glave), nego je dečko stvarno viiiiiiiiiisok ( a ja stvarno sićušna). Citat:
![]() Zadnji Uredio vatra : 29-10-07 u 14:56. | |
| | |
| | #25 (permalink) | ||
| evergreen Datum registracije: 28-08-06 Lokacija: kekserana Godina: 25
Poruka: 6,061
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
Citat:
legendo.. ![]() vatrica, kako je netko već rekao otprilike, u horizontali nema razlike u visini. ![]()
__________________ Sloboda tiska u Hrvatskoj ne postoji. Želite li uspjeti kao novinar, morate se kloniti od tema kao što su organizirani kriminal, tajne službe, ratni zločini i politička korupcija. (Željko Peratović) | ||
| | |
| | #26 (permalink) |
| Trouble Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Hypercube Godina: 23
Poruka: 3,281
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Meni je tako slatko vidit takav par , a uostalom bar nemas problema kao ja kad obuces stikle, iako je viši inace od mene, kad sam na stiklama nekoliko cm sam visa od njega. A kad ga ides spontano poljubit, skoci. Ili ga sidni na prvi zidic. ![]()
__________________ I feel there are two people inside me - me and my intuition. If I go against her, she'll screw me every time, and if I follow her, we get along quite nicely. |
| | |
| | #27 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: visina u vezi? samo da cura nije veca od decka to mi smijesno vidjet al male cure su posebno slatke ![]()
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk |
| | |
| | #28 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: visina u vezi? Što se tiče visine cure, nemam neke sad posebne zahtjeve. U svakom slučaju minimalna visina trebala bi biti 12.44 cm niža od moje prosječne visine, a maksimalna 4.67 cm viša od moje prosječne visine. Dakako, imam toleranciju što se tiče visine do max. 12.67 % ukoliko je potrebno. ![]() |
| | |
| | #29 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ DailvBoner amateur videos,teens college.-dailyboner.tk | |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.