"nikada nije saznala da hodamo"![]()
Raspravljate o temi visina u vezi? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; iskreno....veliku mi ulogu igra visina u vezi.nebi nikad mogla bit s nekim tko je niži od mene ili moje visine.bivši ...
Boze, meni tako malo treba ispod ovog svetog neba
topla postelja i njegova oka dva Salji andjele cuvare svoje jer je dusa duse moje brani ga od zla, Boze, kad ne mogu ja![]()
"nikada nije saznala da hodamo"![]()
stupid is as stupid does
meni sve varijante odgovaraju
-bila sam sa dečkom koji je iste visine kao i ja, al kad obujem papuče sa 3cm petom,onda ispadnem viša od njegamada mi to nije smetalo(ne čudite se, tada nije bilo visokih momaka LOL
)
- sad sam sa dečkom koji je viši od mene nekih...desetak cmi sooper mi je
![]()
When god made boys, she was only joking![]()
Ma ja se više sprdam na taj račun, nego što mi je to problem jer da je ne bh ni bila s njim. SAmo me zanimalo vaše mišljenje o visini jer svatko ima svoj ukus. Znam puno cura kojima se niski/visoki muškarci ne sviđaju ili muškaraca koji ne vole visoke/niske cure. Ja više volim visoke, ali iskreno voljela bih da je ovaj niži jer ne govorim o 20 cm (nikad nisam ni imala dečka koji nije viši od mene za 2 glave), nego je dečko stvarno viiiiiiiiiisok ( a ja stvarno sićušna).
misliš čučne![]()
Zadnji Uredio vatra : 29-10-07 u 15:56
samo da cura nije veca od decka to mi smijesno vidjet al male cure su posebno slatke![]()
Što se tiče visine cure, nemam neke sad posebne zahtjeve. U svakom slučaju minimalna visina trebala bi biti 12.44 cm niža od moje prosječne visine, a maksimalna 4.67 cm viša od moje prosječne visine. Dakako, imam toleranciju što se tiče visine do max. 12.67 % ukoliko je potrebno.![]()