Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; iskreno....veliku mi ulogu igra visina u vezi.nebi nikad mogla bit s nekim tko je niži od mene ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-10-07, 14:17   #21 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 31-08-07
Godina: 20
Poruka: 685
malena_rozy se izdvaja iz masemalena_rozy se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko MSN-a korisniku malena_rozy Pošalji poruku preko Skype-a korisniku malena_rozy
Re: visina u vezi?

iskreno....veliku mi ulogu igra visina u vezi.nebi nikad mogla bit s nekim tko je niži od mene ili moje visine.bivši me je,tj bili su me viši za min 15 cm,a sadašnji me je viši samo za 5 cm :cc ali ko' šta je već netko rekao,nije sve u visini,ili možda je
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 14:17   #22 (permalink)
kruha i igara!

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 6,640
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
"nikada nije saznala da hodamo"
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 14:49   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 05-10-07
Godina: 22
Poruka: 77
Medeny se izdvaja iz mase

meni sve varijante odgovaraju
-bila sam sa dečkom koji je iste visine kao i ja, al kad obujem papuče sa 3cm petom,onda ispadnem viša od njega mada mi to nije smetalo(ne čudite se, tada nije bilo visokih momaka LOL )
- sad sam sa dečkom koji je viši od mene nekih...desetak cm i sooper mi je
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 14:51   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 15-02-07
Poruka: 1,919
vatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosanvatra ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: kresola Pogledaj Poruke
vatra - mislim da taj problem leži između vas poput malog miša
Ma ja se više sprdam na taj račun, nego što mi je to problem jer da je ne bh ni bila s njim. SAmo me zanimalo vaše mišljenje o visini jer svatko ima svoj ukus. Znam puno cura kojima se niski/visoki muškarci ne sviđaju ili muškaraca koji ne vole visoke/niske cure. Ja više volim visoke, ali iskreno voljela bih da je ovaj niži jer ne govorim o 20 cm (nikad nisam ni imala dečka koji nije viši od mene za 2 glave), nego je dečko stvarno viiiiiiiiiisok ( a ja stvarno sićušna).

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Ajde nemoj sad...pa nek se malo sagne.
...problem poput golemog slona... ne priznajem ti to
misliš čučne

Zadnji Uredio vatra : 29-10-07 u 14:56.
vatra je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 15:08   #25 (permalink)
evergreen

Datum registracije: 28-08-06
Poruka: 6,061
ševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjetiševa je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
Nemoj ga ljubiti spontano ili ga nemoj ljubiti stojeći. I nema problema.

Hoću reći da ćete vi naći način kako taj problem prevladati ako si pašete u svemu ili većini ostalog. Sve ostalo je bitnije od visinske razlike.
i ja mislim, a još sam više uvjeren kad to netko iskusniji kao ti potvrdi.

Citat:
Pravi autor: anthlon Pogledaj Poruke
P.S. Imao sam curu koja je bila viša od mene 20 cm, ali je problem bio u tome da ona nikad nije saznala da mi hodamo .
legendo..

vatrica, kako je netko već rekao otprilike, u horizontali nema razlike u visini.
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 17:19   #26 (permalink)
eva
Trouble

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 3,281
eva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjetieva je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: vatra Pogledaj Poruke
nego je dečko stvarno viiiiiiiiiisok ( a ja stvarno sićušna).
Meni je tako slatko vidit takav par , a uostalom bar nemas problema kao ja kad obuces stikle, iako je viši inace od mene, kad sam na stiklama nekoliko cm sam visa od njega.
A kad ga ides spontano poljubit, skoci. Ili ga sidni na prvi zidic.
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 17:59   #27 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Poruka: 1,129
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy

samo da cura nije veca od decka to mi smijesno vidjet al male cure su posebno slatke
synergy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 18:08   #28 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,972
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Što se tiče visine cure, nemam neke sad posebne zahtjeve. U svakom slučaju minimalna visina trebala bi biti 12.44 cm niža od moje prosječne visine, a maksimalna 4.67 cm viša od moje prosječne visine. Dakako, imam toleranciju što se tiče visine do max. 12.67 % ukoliko je potrebno.
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 18:15   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 07-06-06
Poruka: 1,129
synergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masisynergy je dragulj u masi
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku synergy

Citat:
Pravi autor: Neptune Pogledaj Poruke
Što se tiče visine cure, nemam neke sad posebne zahtjeve. U svakom slučaju minimalna visina trebala bi biti 12.44 cm niža od moje prosječne visine, a maksimalna 4.67 cm viša od moje prosječne visine. Dakako, imam toleranciju što se tiče visine do max. 12.67 % ukoliko je potrebno.
hahaha panju jedan
synergy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 29-10-07, 18:16   #30 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 24-01-07
Godina: 27
Poruka: 1,972
Neptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobarNeptune je stvarno dobar
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Neptune Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Neptune

Citat:
Pravi autor: synergy Pogledaj Poruke
hahaha panju jedan
Nisam ko panj, više sam ko jablan
Neptune je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: veza, visina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 16:21.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114