Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica vibrica bi slaya a-a imam ja vec svojega (185 )...

Odgovor

Opcije Teme
Star 29-10-07, 23:22   #51 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 27-05-07
Godina: 4
Poruka: 3,231
vibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznatvibica će uskoro biti poznat
Re: visina u vezi?

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
vibrica bi slaya
a-a

imam ja vec svojega (185 )

Zadnji Uredio vibica : 29-10-07 u 23:24.
vibica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 07:51   #52 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,188
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: vibica Pogledaj Poruke

ja bi rade nesto tipa ovoga:

nije moj tip, prepederast, ali moze proci.....189 cm

ili pak ovo:

(slika maknuta radi povrede autorskih prava)

(jebiga, javna slika )
Pa to je možda isti tip, samo poslije tekme.
Onaj kinez ima valjda 3 metra. (a ja sam mu negdje do struka )
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 07:59   #53 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Godina: 28
Poruka: 419
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
Inače mi nije bitno al mi je nekako čudno vidjet da je cura viša

Al kaže se da ljubav ne poznaje granice
Ni novčanik ne poznaje granice....

Pogledaj samo sve te silne misice i nogometaše. Njima ne smeta što su upola niži...
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 08:08   #54 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 21-12-06
Poruka: 3,673
Oggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svimaOggy je poznat svima

Ja ću samo reći ja volim niže curke i ne smetaju mi.
Onda sam podosta maštovitiji u shevi. Mala, sitna, lagašna i gipka. Jebem ti i po stropu bi se ševili. Kad je zenka visoka i krakata onda "gimnastika" je malo otežana jer se udovi spetljaju.
A i kod niže ženke je kull kod blowjoba, malička se samo lagano nagne i počne davati oralno zadovoljstvo svom mužjaku. kod krakate je to malo teže, treba na koljena pa si isprlja koljena ili mora čučnut pa nakon 5 minuta počne kukat kak ju bole noge i sto problema. Stoga I like small females
PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE...
Oggy je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 08:29   #55 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 21-03-07
Poruka: 419
maxie se izdvaja iz masemaxie se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke
Onda sam podosta maštovitiji u shevi. Mala, sitna, lagašna i gipka. Jebem ti i po stropu bi se ševili. Kad je zenka visoka i krakata onda "gimnastika" je malo otežana jer se udovi spetljaju.
A i kod niže ženke je kull kod blowjoba, malička se samo lagano nagne i počne davati oralno zadovoljstvo svom mužjaku. kod krakate je to malo teže, treba na koljena pa si isprlja koljena ili mora čučnut pa nakon 5 minuta počne kukat kak ju bole noge i sto problema. Stoga I like small females
Slažem se. Ove visoke krakate su za gledanje a ne za jeb*
Teško se snać s tim nezgrapnim krakovima, a i kad skužim da ima broj noge 44 malo mi splasne entuzijazam...

Bitno je kako je građena, a ne visina.
ponestalo perja.
maxie je offline  
Odgovori sa citatom
Star 30-10-07, 12:10   #56 (permalink)
Starter

Datum registracije: 28-10-07
Godina: 18
Poruka: 71
aaancica se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku aaancica

cura veća od dečka i još i jača mi neide nikako zajedno...a dečko od cure mi je ok...ma nije visina bitna..
Star 30-10-07, 12:15   #57 (permalink)
pure

Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,965
Vuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svimaVuxs je poznat svima

slavica i bernie...
Vuxs je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 15:32   #58 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Citat:
Pravi autor: Oggy Pogledaj Poruke

Hahahhahahahhaha kako me ovo nasmijalo.... ne znam, izgleda da sam ja bila u zabludi cijelo vrijeme kad sam mislila da više volite krakate
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 15:35   #59 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Godina: 34
Poruka: 7,863
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

Citat:
Pravi autor: Wamp Pogledaj Poruke
Hahahhahahahhaha kako me ovo nasmijalo.... ne znam, izgleda da sam ja bila u zabludi cijelo vrijeme kad sam mislila da više volite krakate
i nisi baš
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 01-11-07, 15:36   #60 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Godina: 25
Poruka: 9,229
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Znala sam

Zato je Oggy na mojoj strani
Wamp je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: veza, visina

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108