| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica vibrica bi slaya a-a imam ja vec svojega (185 )... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #53 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 419
![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
Pogledaj samo sve te silne misice i nogometaše. Njima ne smeta što su upola niži... ![]()
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #54 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 3,673
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Ja ću samo reći ja volim niže curke i ne smetaju mi. Onda sam podosta maštovitiji u shevi. Mala, sitna, lagašna i gipka. Jebem ti i po stropu bi se ševili. Kad je zenka visoka i krakata onda "gimnastika" je malo otežana jer se udovi spetljaju. A i kod niže ženke je kull kod blowjoba, malička se samo lagano nagne i počne davati oralno zadovoljstvo svom mužjaku. kod krakate je to malo teže, treba na koljena pa si isprlja koljena ili mora čučnut pa nakon 5 minuta počne kukat kak ju bole noge i sto problema. Stoga I like small females ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #55 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 21-03-07 Godina: 28
Poruka: 419
![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
Teško se snać s tim nezgrapnim krakovima, a i kad skužim da ima broj noge 44 malo mi splasne entuzijazam... Bitno je kako je građena, a ne visina.
__________________ Bog je stvorio ženu u petak! Zašto petak? U ponedjeljak je stvorio kokoš, u utorak puricu, u srijedu patku, u èetvrtak gusku i u petak mu je ponestalo perja. | |
| | |
| | #58 (permalink) | |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 9,229
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
Hahahhahahahhaha kako me ovo nasmijalo.... ne znam, izgleda da sam ja bila u zabludi cijelo vrijeme kad sam mislila da više volite krakate ![]() | |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
« Što se događa sa muškarcima par mjeseci prije ulaska u bračnu luku????
|
zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:36.

(185
)