| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Meni je svejedna visina cure...samo mi je bitno da nema jači biceps od mene... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #71 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,659
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Meni je svejedna visina cure...samo mi je bitno da nema jači biceps od mene ![]() ![]()
__________________ "ja, BUM, potegnem jednu za vleho, frajer: a kaj se toučeš, a kaj se toučeš, reko: a kaj se toučem, a kaj se toučem, daj molim te se nauči ono lingvistike jebote..." |
| | |
| | #72 (permalink) |
| Dr. Love Datum registracije: 21-12-06 Lokacija: U pripizdini Godina: 28
Poruka: 4,355
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? 2 fbs: A ti se onda zahaklaj za njene noge u intimnim trenutcima. ![]() Ja cu rade maličku razbacivat naokolo nego pazit da negdje ne stanem na neki od njenih krakova ![]() A sto se tiče teorije da sam na strani na kojoj su dojke- you're damn right ![]()
__________________ DI GOD POGLEDAN GUZICE I SISE SVUGDI,PARI MI SE LUDIN,LJUDI... GRUDI KA PUDING,SISE PARI MI SE SMIJU MI SE...CICE... |
| | |
| | #76 (permalink) | |
| mali debeli dioničar Datum registracije: 24-09-05 Lokacija: Rijeka Godina: 34
Poruka: 9,090
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Citat:
![]()
__________________ | |
| | |
| | #78 (permalink) |
| charolastra | Re: visina u vezi? Nema dobrota ništa sa tim, traže se neke druge stvari
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #79 (permalink) |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Pa i ja!!! (zakaj mene doživljavate kao neozbiljnu) ![]() Da, da, da zrači. ![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 06:00.