| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi visina u vezi? u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: dorina (zakaj mene doživljavate kao neozbiljnu) jer sam te upoznala... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Pa dobro ak je treba niža od lika npr. nekih 20ak cm. Ubuče štiklice il pete i eto ti taman... A kad je lik niži od trebe dosta...e to je već problem...mi nemremo furat pete ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #83 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: Beograd Godina: 23
Poruka: 4,087
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Možda sam odgovorila na ovu temu, možda nisam ali ajde opet ![]() Visina nije bitna u ljubavi, niti je presudna ali volim da vidim višeg dečka...Ja sam inače niža 1.61 cm možda sam porasla od prošle godine haha a moj dečko 1.85 cm i to mi je nekako najbolja varijanta. Smešno mi je da vidim da je devojka viša od dečka, pa makar i malo, meni je to baš smešno....ali dobro, nekome je to okej. ![]()
__________________ N ♥ J |
| | |
| | #85 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 25-11-06
Poruka: 3,326
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: visina u vezi? Tebe lakše preskočit neg zaobić ![]()
__________________ ...dok si pored mene zaboravljam sve probleme, i dok si pored mene ja ne znam sto je strah, ma dok si pored mene znam da mogu mirno sanjati, dok se pored mene budis ti... |
| | |
| | #89 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 17-02-07 Godina: 25
Poruka: 227
![]() | Re: visina u vezi? Ne igra mi to ulogu iako nisam i nebih htjela biti sa dečkom nižim od sebe, ja imam 169 cm, a sadašnji dečko 175 cm i to mi je taman sjećam se kad sam kao "hodala" sa likom koji je bio 203 cm strašno, nezgodno je to poprilično. |
| | |
| | #90 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: visina u vezi? Znate kak se kaze, sto je cura manja to joj tvoj hm "organ" izgleda vece ![]() ![]() Ja koliko se sjecam nikad nisam upoznao curu koja je visija od mene, pogotovo ako nema stikle, al malo mi je smjesno dok su cure dosta nize od mene, premda u nekim situacijama zna biti simpaticno...
__________________ Fяεε чσυя мιиd, αŋd чσυя αss ωιll fσllσω |
| | |
![]() |
| Tagovi: veza, visina |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:49.

možda sam porasla od prošle godine haha a moj dečko 1.85 cm i to mi je nekako najbolja varijanta. Smešno mi je da vidim da je devojka viša od dečka, pa makar i malo, meni je to baš smešno....ali dobro, nekome je to okej. 
tko ga je bannao
strašno, nezgodno je to poprilično.