| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi vjenčanja u Društvo forumu; Trebala bih hitnu pomoć pa ako se nađe neka dobra duša............... Dali znate nekoga tko se vjenčao u Vera ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-11-07
Poruka: 3
![]() | vjenčanja Trebala bih hitnu pomoć pa ako se nađe neka dobra duša............... Dali znate nekoga tko se vjenčao u Vera Wang vjenčanici a da je iz Hrvatske? Nije bitno dali je osoba poznata ili ne ali informacija mi je hitna Unaprijed zahvalna |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: vjenčanja Jest. Moja frendica. Imaš u Sposabelli njenih vjenčanica. I to onoj Sposabelli u Maksimirskoj koliko ja znam. Ona ju je bila posudila. Ne znam koliko je platila.
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
![]() |
| Tagovi: vjencanja |
« Ljetovanje
|
Pokloni »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:30.