Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Vodič kroz suživot u Društvo forumu; Evo da pokrenemo i temu koja će pomoći razumijevanju među spolovima. Ja baš nisam stručnjak, pa sam za početak stavio ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 15-06-07, 01:15   #1 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,666
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan
Vodič kroz suživot

Evo da pokrenemo i temu koja će pomoći razumijevanju među spolovima. Ja baš nisam stručnjak, pa sam za početak stavio tek par stvari koje nije naodmet znati prilikom života u dvoje...
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg timetogetanyfemale.jpg (62.8 KB, 36 pogleda)
Tip Fajla: jpg timetogetanymale.jpg (55.4 KB, 31 pogleda)
Tip Fajla: jpg what_men_hear.jpg (32.2 KB, 28 pogleda)
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 12:54   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 353
livija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono neštolivija ima ono nešto
Re: Vodič kroz suživot

Ma netreba meni vodič...samo prava osoba
livija je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 19:46   #3 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,975
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Citat:
Pravi autor: livija Pogledaj Poruke
Ma netreba meni vodič...samo prava osoba

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-06-07, 22:12   #4 (permalink)
Radost Europe

Datum registracije: 19-05-04
Godina: 3
Poruka: 3,883
Lovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjetiLovel je sjajno za vidjeti
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Lovel

ma šali se wolf, jbg, još da je na hr, bilo bi
Odgovori sa citatom
Star 17-06-07, 19:33   #5 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 25-02-07
Godina: 56
Poruka: 661
tonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono neštotonini ima ono nešto

Vodić kroz suživot vam ne triba, on se stječe vrimenom i samim suživotom. Ako je osoba koju volite, onda morate vi biti prvi koji če biti tolerantan, nikako isključiv, pokušati shvatiti svaku njenu želju i to vam je preduvjet da i ona tako postupi. Vjerujte mi stariji sam od vas, dva puta san se ženija, ima u svom životu prekrasnih veza, i mogu vam reči da muški ego i želja da si glavni uvjek dovodi do propasti veze, normalno to se odnosi i na drugu stranu, veza se može održati samo ravnopravnošću u donošenju svih odluka, jer voliti nekoga je jedno, a život je stvarnost, kroz koju zajedno tribate prolaziti bistre glave.
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 09:36   #6 (permalink)
Banned

Datum registracije: 21-10-05
Poruka: 8,661
silence
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku silence

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke
Vodić kroz suživot vam ne triba, on se stječe vrimenom i samim suživotom. Ako je osoba koju volite, onda morate vi biti prvi koji če biti tolerantan, nikako isključiv, pokušati shvatiti svaku njenu želju i to vam je preduvjet da i ona tako postupi. Vjerujte mi stariji sam od vas, dva puta san se ženija, ima u svom životu prekrasnih veza, i mogu vam reči da muški ego i želja da si glavni uvjek dovodi do propasti veze, normalno to se odnosi i na drugu stranu, veza se može održati samo ravnopravnošću u donošenju svih odluka, jer voliti nekoga je jedno, a život je stvarnost, kroz koju zajedno tribate prolaziti bistre glave.
imaš rep+ od mene za ovo čim mogu dati ....
silence je offline  
Odgovori sa citatom
Star 19-06-07, 12:36   #7 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 26-06-06
Godina: 13
Poruka: 1,952
icegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svimaicegirl je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku icegirl Pošalji poruku preko Skype-a korisniku icegirl

Citat:
Pravi autor: tonini Pogledaj Poruke

U potpunosti se slažem s ovim.

rep+ i od mene
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 16:15   #8 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,929
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

evo jos jedan dobar primjer kako sacuvati brak
1/2
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Picture1.jpg (37.9 KB, 14 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture2.jpg (78.1 KB, 13 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture3.jpg (69.4 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture4.jpg (83.1 KB, 11 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture5.jpg (78.4 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture6.jpg (51.1 KB, 8 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture7.jpg (95.1 KB, 10 pogleda)
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 16:17   #9 (permalink)
mali debeli dioničar

Avatar od korisnika fat_boy_slim

Datum registracije: 24-09-05
Poruka: 6,929
fat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosanfat_boy_slim ima na što biti ponosan

2/2
Dodane Slike
Tip Fajla: jpg Picture8.jpg (94.4 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture9.jpg (59.7 KB, 10 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture10.jpg (50.1 KB, 7 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture11.jpg (44.4 KB, 5 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture12.jpg (72.4 KB, 9 pogleda)
Tip Fajla: jpg Picture13.jpg (73.5 KB, 8 pogleda)
fat_boy_slim je offline  
Odgovori sa citatom
Star 20-06-07, 16:41   #10 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 11-12-06
Godina: 36
Poruka: 3,666
Wolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavanWolf-HR je slavan

Eh, FBS, to te ja pitam!
Odgovori sa citatom
Odgovor
Tagovi: kroz, suzivot, vodic

« - | Protivljenje »

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:24.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103