| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Vodič kroz suživot u Društvo forumu; Evo da pokrenemo i temu koja će pomoći razumijevanju među spolovima. Ja baš nisam stručnjak, pa sam za početak stavio ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 11-12-06 Godina: 36
Poruka: 3,666
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Vodič kroz suživot Evo da pokrenemo i temu koja će pomoći razumijevanju među spolovima. Ja baš nisam stručnjak, pa sam za početak stavio tek par stvari koje nije naodmet znati prilikom života u dvoje...
__________________ The greatest trick the Devil ever pulled was convincing the world he did not exist - The usual suspects |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: Vodič kroz suživot
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 25-02-07 Godina: 56
Poruka: 661
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Vodič kroz suživot Vodić kroz suživot vam ne triba, on se stječe vrimenom i samim suživotom. Ako je osoba koju volite, onda morate vi biti prvi koji če biti tolerantan, nikako isključiv, pokušati shvatiti svaku njenu želju i to vam je preduvjet da i ona tako postupi. Vjerujte mi stariji sam od vas, dva puta san se ženija, ima u svom životu prekrasnih veza, i mogu vam reči da muški ego i želja da si glavni uvjek dovodi do propasti veze, normalno to se odnosi i na drugu stranu, veza se može održati samo ravnopravnošću u donošenju svih odluka, jer voliti nekoga je jedno, a život je stvarnost, kroz koju zajedno tribate prolaziti bistre glave.
__________________ SAMO MORU VIRUJEM! |
| | |
| | #6 (permalink) | |
| Banned | Re: Vodič kroz suživot Citat:
| |
| | |
| | #7 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Vodič kroz suživot Citat:
U potpunosti se slažem s ovim. rep+ i od mene
__________________ This day will never happen again | |
| | |
![]() |