| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zajednički život u Društvo forumu; ne znam jel bila tema... al zanima me kakav vam je zivot udvoje. i ako imate problema.. da li se ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 25
Poruka: 94
![]() | zajednički život ne znam jel bila tema... al zanima me kakav vam je zivot udvoje. i ako imate problema.. da li se slažete... oko čega se svađate...? evo ja ću priznati da otkako živimo zajedno.. a to je jedno 2 mjeseca... totalno nam se smanjio libido.. tj. ne seksamo se kao prije.. sto me počelo zabrinjavati.. pričali smo o tome. i sve.. ali nemamo neku želju.. zadnji put smo se u nedjelju kresli... pa me zanima jeli to samo faza.. ili je to problem? radimo umorni smo naveče zaspemo ko klade... ne znam... bojim se da nije problem...
__________________ nevjerna |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,557
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zajednički život Rado bi ti pomogla, ali zaista se nikada nisam našla u toj situaciji. Možda se jednostavno stalno vidite, pa je i "želja" manja. Ili možda imaš preveliko očekivanje. ![]()
__________________ Zamisli na bijelom konju kako nebom sipas smaragde zamisli galopiras sam po nebu od marmelade pjevusis neke pjesmice vjetar ti siba u lice ...zamisli da kao obloge ritam ti lijepe za noge |
| | |
| | #3 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,510
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zajednički život u potpisu ti stoji "nevjerna" pa pretpostavljam da se ispucaš vani, pa kad dođeš doma više nemaš želju.
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #4 (permalink) | |
| Purger | Re: zajednički život Citat:
To je sasvim normalno...u svakoj vezi ili braku dolazi do zasićenja.Al zato postoje razna pomagala,igračke i kaj je najbitnije MAŠTA ![]() Mašta može svašta... ![]() Potrebna vam je promjena ![]()
__________________ Only GOD can judge me... O Boze fala ti, kaj purgeri smo mi o kako bi vi sretni bili da ste purgeri PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 14-12-07 Godina: 22
Poruka: 2
![]() | Re: zajednički život To je sasvim normalno, svaka normalna veza dode do toga...e sad jedino sto ti i on morate trgniti i maknuti iz toga...drugog rijesenja nema...to ti je samo faza...a traje koliko si dopustis...
__________________ Čovjek koji je u stanju smijati se kad stvari pođu krivo, dosjetio se nekoga koga za to može okriviti. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zajednički život "Novovjencani par bio je u braku dva tjedna. Muz, iako jako zaljubljen nije mogao docekati da izadje van i zatulumari sa svojim prijateljima. Pa je rekao svojoj novoj zeni, Draga, vracam se odmah. "Gdje ces duso?" pitala je zena. "Idem u kafic ljepotice. Idem na pivo! ![]() Zena je rekla, "Zelis pivo ljubavi?" Otvorila je vrata frizidera i pokazala mu 25 razlicitih vrsta piva iz 12 raznih zemalja: Njemacke, Nizozemske, Japana, Indije, itd. Muz nije znao sto da napravi i jedino sto mu je palo na pamet da kaze bilo je, "Da malena..ali u kaficu...znas...imaju ledene case..." Nije stigao ni zavrsiti recenicu kada ga je zena prekinula govoreci, "Zelis ledenu casu najdrazi? ![]() Uzela je veliku kriglu iz zamrzivaca, ledenu tako da se najezila cim ju je uzela u ruke. Muz, vec pomalo blijed je rekao, "Da, dusice, ali u kaficu imaju i one super grickalice... Necu dugo, odmah cu se vratiti. Obacajem. OK?" "Zelis grickalice medeni?" Otvorila je ormaric i pocela vaditi chips, kikiriki, kokice... "Ali mila moja... u kaficu... znas... psuju i govore ruzne rijeci. "Zelis ruzne rijeci, kretenu? Popij svoje jebeno pivo u svojoj jebenoj ledenoj krigli i pojedi te jebene grickalice, ti si sada ozenjen i nigdje ti ne ides! Jasno, supcino?" ![]() I zivjeli su sretno do kraja zivota.... ![]() XD |
| | |
| | #10 (permalink) | |
| Regularni forumas Datum registracije: 28-11-07 Godina: 25
Poruka: 94
![]() | Re: zajednički život Citat:
![]() ![]() sinoć sam bila u seksualnom raju ![]()
__________________ nevjerna | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:23.