Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi zajednički život u Društvo forumu; Ne moraš se brinuti to ti je jedna faza koja će proći,evo ja sam u braku-mraku 8godina i ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 26-03-08, 21:45   #11 (permalink)
ewa
Starter

Datum registracije: 25-03-08
Godina: 32
Poruka: 68
ewa se izdvaja iz mase
Re: zajednički život

Ne moraš se brinuti to ti je jedna faza koja će proći,evo ja sam u braku-mraku 8godina i mi smo (ja i moj muž) imali svakakvih faza pa evo da te malo utiješim
ewa je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 26-03-08, 23:13   #12 (permalink)
Banned

Datum registracije: 24-03-08
Godina: 30
Poruka: 134
zenskarosh

Citat:
Pravi autor: ziena25 Pogledaj Poruke
ne znam jel bila tema... al zanima me kakav vam je zivot udvoje. i ako imate problema.. da li se slažete... oko čega se svađate...?

evo ja ću priznati da otkako živimo zajedno.. a to je jedno 2 mjeseca... totalno nam se smanjio libido.. tj. ne seksamo se kao prije.. sto me počelo zabrinjavati.. pričali smo o tome. i sve.. ali nemamo neku želju.. zadnji put smo se u nedjelju kresli... pa me zanima jeli to samo faza.. ili je to problem? radimo umorni smo naveče zaspemo ko klade... ne znam... bojim se da nije problem...
modernizam bejbi. modrno doba. nije on kriv svi smo mi krivi i vi zene... ohladimo se isti tren...preostaje ti samo: mjenjaj partnere... kao sto mjenjas i cipele!

------------
svaki muskarac je kreten - znam
zenskarosh je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 00:56   #13 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 11-09-06
Poruka: 757
Korozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz maseKorozija se izdvaja iz mase

mislim da ne postoji ljepša stvar dok traje. totalno ludilo. sreća što kratko traje - dosadilo bi
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:23   #14 (permalink)
Starter

Datum registracije: 26-03-08
Godina: 19
Poruka: 13
lily19zg je zabranio reputaciju
[quote=ziena25;596951]ne znam jel bila tema... al zanima me kakav vam je zivot udvoje. i ako imate problema.. da li se slažete... oko čega se svađate...?

evo ja ću priznati da otkako živimo zajedno.. a to je jedno 2 mjeseca... totalno nam se smanjio libido.. tj. ne seksamo se kao prije.. sto me počelo zabrinjavati.. pričali smo o tome. i sve.. ali nemamo neku želju.. zadnji put smo se u nedjelju kresli... pa me zanima jeli to samo faza.. ili je to problem? radimo umorni smo naveče zaspemo ko klade... ne znam... bojim se da nije problem...

ja ti već živim 2 god s dečkom.. jesam poranila, ali to je već druga priča....
gle odnosi u vezi se produbljuju, vezani ste sve više, navikavate se sve više jedno na drugo...zajednički život se više produbljuje na duhovnom planu, a ne na sexualnom ( ali nemoj potisnuti niti sex)
uviđate u potpunosti tko je kakav, ali ako hoćeš moj savjet...moraš malo i na tome poraditi.... zezaj se, iznenadi ga nečim, pleši mu.... i sl. jer vjerujem da se veze temelje i na se---alnom planu...

Citat:
Pravi autor: zenskarosh Pogledaj Poruke
modernizam bejbi. modrno doba. nije on kriv svi smo mi krivi i vi zene... ohladimo se isti tren...preostaje ti samo: mjenjaj partnere... kao sto mjenjas i cipele!

------------
svaki muskarac je kreten - znam
vau...stvarno imaš loše razmišljenje o dečkima... moj savjet... nemoj ga varati.... isprobala sam i to.... i ništa drugačije.... u trenutku da, ali poslije ne...

Citat:
Pravi autor: sahasa Pogledaj Poruke
To je sasvim normalno...u svakoj vezi ili braku dolazi do zasićenja.Al zato postoje razna pomagala,igračke i kaj je najbitnije MAŠTA
Mašta može svašta...

Potrebna vam je promjena
slažem se.... treba uvesti neke male promjene na tom planu... nešto što partner od tebe nikad nebi očekivao... pobuditi u partneru i emocije i strast da ne zaboravi kako ima sexipilnu, dragu, ali i pametnu partnericu

Zadnji Uredio Joks : 28-03-08 u 13:47.
lily19zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:30   #15 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 11-12-07
Poruka: 1,055
tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Bože sačuvaj komentara ! Ne da mi se ni pisati ništ.
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 12:32   #16 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: dida mraz Pogledaj Poruke
Mudar čovjek reče "Brak je puna bačva govana s malo meda na vrhu, kad se med poliže ostanu samo ......"
sori ali ne slažem se s tobom.... to misle pesimistične osobe... ako tako misliš, tako će ti i biti.... to ti je univerzum i energija koja ide iz tebe i koju šalješ.... vjeruj mi

Citat:
Pravi autor: tajnica Pogledaj Poruke
Bože sačuvaj komentara ! Ne da mi se ni pisati ništ.
gle....to ti je tako.... vidi se da nemaš pojma o zajedničkom životu.... sve to ovisi o partnerima.... nemislim sad na sex igračke iz sex shopa ali moraš pokazati partneru svoje sposobnosti i maštu...

Citat:
Pravi autor: ewa Pogledaj Poruke
Ne moraš se brinuti to ti je jedna faza koja će proći,evo ja sam u braku-mraku 8godina i mi smo (ja i moj muž) imali svakakvih faza pa evo da te malo utiješim
slatko rečeno

Zadnji Uredio Joks : 28-03-08 u 13:47.
lily19zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 27-03-08, 20:21   #17 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,553
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

ajme.. 18. godina.. vec 2 god. zivis s deckom? koliko on ima godina? od cega zivite? jeste skolu zavrsili? mislim.. sorry sto zabadam nos.. ali kad si vec pocela o tome..

btw. imas tipku MULTI-QUOTE u donjem desnom kutu svakog posta.
Star 28-03-08, 08:24   #18 (permalink)
prof. Foruma

tajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono neštotajnica ima ono nešto

Nemoj se ljutit ali nemoj meni pričati ništa o zajedničkom životu, da nešta želim komentirati komentirala bih. I nemaš nikakvo pravo meni govoriti da ja nemam pojma jer ne znaš ni tko sam ni šta sam.
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:22   #19 (permalink)
Starter

Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
ajme.. 18. godina.. vec 2 god. zivis s deckom? koliko on ima godina? od cega zivite? jeste skolu zavrsili? mislim.. sorry sto zabadam nos.. ali kad si vec pocela o tome..

btw. imas tipku MULTI-QUOTE u donjem desnom kutu svakog posta.
da..
on ima malo više... 25 god.. nisam završila školu, maturantica sam... a on ima svoju firmicu neku, pa nam nije loše što se toga tiče... malo sam uranila što se tiče zajedničkog života, ali te ponese zaljubljenost i pomisao da zajedno živite... ma znaš već.. a moji su se već navikli na mene i moje ludorije, tako da sa starcima nemam problema... imaš ti kakvu pričicu?

p.s. hvala, nova sam na ovom....

Citat:
Pravi autor: tajnica Pogledaj Poruke
Nemoj se ljutit ali nemoj meni pričati ništa o zajedničkom životu, da nešta želim komentirati komentirala bih. I nemaš nikakvo pravo meni govoriti da ja nemam pojma jer ne znaš ni tko sam ni šta sam.
ma znam.... sori.. ali i meni je tako bilo kad sam pročitala tvoj komentar....
sad smo ok?!

Zadnji Uredio Joks : 28-03-08 u 13:45.
lily19zg je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-03-08, 12:37   #20 (permalink)
prof. Foruma

Ok !
So what the hell, leap!
tajnica je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108