| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zajednički život u Društvo forumu; Ne moraš se brinuti to ti je jedna faza koja će proći,evo ja sam u braku-mraku 8godina i ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #12 (permalink) | |
| Banned Datum registracije: 24-03-08 Godina: 30
Poruka: 134
![]() | Re: zajednički život Citat:
------------ svaki muskarac je kreten - znam | |
| | |
| | #14 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 26-03-08 Lokacija: Zagreb Godina: 19
Poruka: 13
![]() | [quote=ziena25;596951]ne znam jel bila tema... al zanima me kakav vam je zivot udvoje. i ako imate problema.. da li se slažete... oko čega se svađate...? evo ja ću priznati da otkako živimo zajedno.. a to je jedno 2 mjeseca... totalno nam se smanjio libido.. tj. ne seksamo se kao prije.. sto me počelo zabrinjavati.. pričali smo o tome. i sve.. ali nemamo neku želju.. zadnji put smo se u nedjelju kresli... pa me zanima jeli to samo faza.. ili je to problem? radimo umorni smo naveče zaspemo ko klade... ne znam... bojim se da nije problem... ja ti već živim 2 god s dečkom.. jesam poranila, ali to je već druga priča.... gle odnosi u vezi se produbljuju, vezani ste sve više, navikavate se sve više jedno na drugo...zajednički život se više produbljuje na duhovnom planu, a ne na sexualnom ( ali nemoj potisnuti niti sex) uviđate u potpunosti tko je kakav, ali ako hoćeš moj savjet...moraš malo i na tome poraditi.... zezaj se, iznenadi ga nečim, pleši mu.... i sl. jer vjerujem da se veze temelje i na se---alnom planu...Citat:
slažem se.... treba uvesti neke male promjene na tom planu... nešto što partner od tebe nikad nebi očekivao... pobuditi u partneru i emocije i strast da ne zaboravi kako ima sexipilnu, dragu, ali i pametnu partnericu Zadnji Uredio Joks : 28-03-08 u 13:47. | |
| | |
| | #15 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 11-12-07 Lokacija: Negdje u tišini....
Poruka: 1,055
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zajednički život Bože sačuvaj komentara ! Ne da mi se ni pisati ništ. ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #16 (permalink) | |
![]() | Citat:
gle....to ti je tako.... vidi se da nemaš pojma o zajedničkom životu.... sve to ovisi o partnerima.... nemislim sad na sex igračke iz sex shopa ali moraš pokazati partneru svoje sposobnosti i maštu... slatko rečeno Zadnji Uredio Joks : 28-03-08 u 13:47. | |
| | |
| | #17 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zajednički život ajme.. 18. godina.. vec 2 god. zivis s deckom? koliko on ima godina? od cega zivite? jeste skolu zavrsili? mislim.. sorry sto zabadam nos.. ali kad si vec pocela o tome.. btw. imas tipku MULTI-QUOTE u donjem desnom kutu svakog posta.
__________________ |
| | |
| | #18 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zajednički život Nemoj se ljutit ali nemoj meni pričati ništa o zajedničkom životu, da nešta želim komentirati komentirala bih. I nemaš nikakvo pravo meni govoriti da ja nemam pojma jer ne znaš ni tko sam ni šta sam. ![]()
__________________ . When in doubt, make a fool of yourself. There is a microscopically thin line between being brilliantly creative and acting like the most gigantic idiot on earth. So what the hell, leap! |
| | |
| | #19 (permalink) | ||
![]() | Citat:
![]() on ima malo više... 25 god.. nisam završila školu, maturantica sam... a on ima svoju firmicu neku, pa nam nije loše što se toga tiče... malo sam uranila što se tiče zajedničkog života, ali te ponese zaljubljenost i pomisao da zajedno živite... ma znaš već.. a moji su se već navikli na mene i moje ludorije, tako da sa starcima nemam problema... imaš ti kakvu pričicu? p.s. hvala, nova sam na ovom.... Citat:
sad smo ok?! Zadnji Uredio Joks : 28-03-08 u 13:45. | ||
| | |
| | #20 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zajednički život Ok ! ![]()
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

zezaj se, iznenadi ga nečim, pleši mu.... i sl. jer vjerujem da se veze temelje i na se---alnom planu...