Stranica 3 od 6 PrvoPrvo 123456 ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 21 do 30 od 54

zajednički život

Raspravljate o temi zajednički život u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Pravi autor: lily19zg da.. on ima malo više... 25 god.. nisam završila školu, maturantica sam... a on ima svoju firmicu ...

Najveći Car Foruma Avatar od korisnika shelby-eleanor
    Datum registracije
    07-03-07
    Starost
    25
    Poruka
    7,091
    Liked
    6 times

Re: zajednički život

Citat Pravi autor: lily19zg Pogledaj Poruke
    da..
    on ima malo više... 25 god.. nisam završila školu, maturantica sam... a on ima svoju firmicu neku, pa nam nije loše što se toga tiče... malo sam uranila što se tiče zajedničkog života, ali te ponese zaljubljenost i pomisao da zajedno živite... ma znaš već.. a moji su se već navikli na mene i moje ludorije, tako da sa starcima nemam problema... imaš ti kakvu pričicu?

blago tebi kad imas volje biti nekome (osim starcima) na grbaci

Regularni forumas Avatar od korisnika poeticni
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    28
    Poruka
    131
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke

blago tebi kad imas volje biti nekome (osim starcima) na grbaci
    Dobro, ovo mi je možda malo grubo zazvučalo jer ispada kao da se cura nezna birnuti sama za sebe kad mora biti na grbači, ne treba stvarati percepcije o nikome..

Ali s druge strane možda je ipak prerano.. jer što ako pukne.. vratiti se starcima - kad nije brak. No to su samo moja razmišljanja..
    "..Šetamo kroz grad mokri ti i ja
    utopljeni tugom već dosanjanog sna
    slične noći nekad su za nas bile raj
    kiša, muk i tama su za nas noćas kraj.."

tata od formata isoSnake Champion Avatar od korisnika fat_boy_slim
    Datum registracije
    24-09-05
    Starost
    6
    Poruka
    23,198
    Liked
    1188 times

pa ovako je otprilike život u dvoje

ON i ONA

Pravila ponašanja...Registriraj se na forum

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

To ti iz iskustva fbs? Ili?

Nemam pojma kako je zajedno živjeti. Niti mi se još stječe takvo iskustvo. Bolje mi je dok sam sama. Dođem doma, zalupim vrata i imam svoj mir. I nikoga tko će me "nešto moliti" "dosađivati" ili kako bi zaljubljeni rekli "međusobno se nadopunjavati".

Ja sam sebi sama za sad jako dovoljna (i potpuna).
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

Regularni forumas Avatar od korisnika sladoled
    Datum registracije
    05-03-08
    Starost
    3
    Poruka
    250
    Liked
    0 times

ja se spremam na zajednčki život i moram priznati da što se više spremam, to mi se više ne da.

Predugo živim sama i pomisao da ću morati raditi kompromise i mijenjati svoje navike brrrrrr
    tralalalala

prof. Foruma Avatar od korisnika Eleonora
    Datum registracije
    13-04-07
    Starost
    22
    Poruka
    1,766
    Liked
    6 times

Ja živim sa svojim dragim oko mjesec i pol,zapravo ni neznam točno al tak odprilike,nije loše. Moraš se priviknut na neke stvari,pogotovo to djeljenje(jedinica,ne razmažena,al ponekad malo dolazi do izražaja moj način života do sad)
    Volimo se,ne svađamo se(pretjerano),sex redovit(dobar),nema staraca da zanovjetaju(prednost),sad ti netko drugi zanovjeta(minus ). Sve u svemu drago mi je kaj sam se odlučila na taj korak.
    Nemoj me uzimati za riječ, uzmi me u naručje!

Starter Avatar od korisnika ninissima
    Datum registracije
    02-12-08
    Starost
    29
    Poruka
    15
    Liked
    0 times

Citat Pravi autor: Eleonora Pogledaj Poruke
    Ja živim sa svojim dragim oko mjesec i pol,zapravo ni neznam točno al tak odprilike,nije loše. Moraš se priviknut na neke stvari,pogotovo to djeljenje(jedinica,ne razmažena,al ponekad malo dolazi do izražaja moj način života do sad)
    Volimo se,ne svađamo se(pretjerano),sex redovit(dobar),nema staraca da zanovjetaju(prednost),sad ti netko drugi zanovjeta(minus ). Sve u svemu drago mi je kaj sam se odlučila na taj korak.

mjesec i pol...hm...sjećam se kako je i tad bilo...no, moram priznati da se stanje dosta izmijenilo. na početku smo se seksali ili svaki ili svaki drugi dan...danas, godinu dana nakon, to činimo eventualno 1 ili max. 2 puta tjedno., dok nije rijetkost i da prođe tjedan bez ševe. to je što se tiče spolnog života.
    što se tiče svega ostalog, s vremenom moram priznati da se najviše primjećuje nekakva rutina u svakodnevnicama...jedno drugom smo si predvidljivi. iduća stvar je manjak osobnog prostora (na koji sam ja bila navikla prije)...jednostavno smo non-stop skupa i u našoj kućici nemamo gdje pobjeći kada poželimo sat mira i solo izležavanja, plakanja, emotivnog pražnjenja i sl.
    s vremenom se većina stvari izmjeni i špica zasljepljenosti i zaljubljenosti malo popusti...no, isto tako, dešava se i fenomen zbližavanja i istinske međusobne ovisnosti i nadopunjavanja...ukratko, ipak malo više dobiješ nego što izgubiš...i to što stekneš ima veću težinu i dublji smisao od svega prije
    Nekad je bolje je pogriješiti nego ne činiti ništa

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

zajednički život nikako nije gubitak bilo čega, pod pretpostavkom da si sa pravom osobom.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

bravo Moneypenny, kratko i jasno !!

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika mrkyblu
    Datum registracije
    08-12-07
    Starost
    30
    Poruka
    2,348
    Liked
    2 times

Citat Pravi autor: Moneypenny Pogledaj Poruke
    zajednički život nikako nije gubitak bilo čega, pod pretpostavkom da si sa pravom osobom.
    .... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....

Lajkaj nas na Facebooku