| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Zamjenska majka u Društvo forumu; Neznam gdje bi trebala tema biti ili ako je bila, pa ako je nešto od toga, neka je mod ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Zamjenska majka Neznam gdje bi trebala tema biti ili ako je bila, pa ako je nešto od toga, neka je mod maknu ili premjeste. Dakle, da li bi pristale nekome drugome roditi dijete? Nije vaše ni jajašce ni spermij, vi ste samo pećnica koja radi 9mj? Da se prva izjasnim da ja nebi. Iz jednostavnog razloga jer, premda to nije moje, to dijete je se 9mj hranilo iz mene, 9mj imalo moju krv, 9mj bilo dijelom mene i onda bi ga morala dati, baš kao da ništa nije bilo.
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #2 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Ma kakvi. Nikada. Iz isto razloga ka sta je Dorina navela. Da nadodam jos da to nije igra prirode i cini mi se to dosta perverzno. Nazalost ima dosta ljudi koji to cine, samo zbog novaca ![]()
__________________ Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati, a pedeset da nauči šutit. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| prof. Foruma | Re: Zamjenska majka Dobro, a da to ovako postavimo, vaša best frendica nemre 'udomaćiti' jajašce, pa vas jadna jer više nezna kaj bi sa saobom zamoli da to napravite, biste li onda? ![]() Mislim, nije da je mene naročito briga, ali uglavnom postavili ste temu ko da apsolutni stranci to traže od vas ![]() |
| | |
| | #5 (permalink) |
| Bolekova koka | Re: Zamjenska majka Ne bi nikad, meni je to čudno. Nosiš tuđe dijete 9 mj. i to je to...meni je to čudno.
__________________ Imperare sibi maximum imperium est. Žena od tebe želi da budeš najjači na svijetu, na nju najslabiji. (i ovo ispod nije prijevod buahaha) |
| | |
| | #6 (permalink) |
| forumska kuharica Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u ulici Godina: 25
Poruka: 5,025
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Isti odgovor: Ne!
__________________ I don't care if you talk about me I don't care if you write it out in stone Whenever I fall I land on my feet I don't care, I just don't care |
| | |
| | #7 (permalink) |
| charolastra | Re: Zamjenska majka Ne bi ni ja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Veteran | Re: Zamjenska majka Kaj ti nebi ![]()
__________________ "...na poljima od snova ne pušta se korijenje..." Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #9 (permalink) |
| Cobeta Datum registracije: 01-10-05 Godina: 25
Poruka: 8,329
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Nisam dobro pročitala prvi post, dakle iako nije moje dijete, isto tako ne bih pristala na to. Ne osuđujem nikoga tko to radi, ali kao što kaže Mama, jednostavno je čudno.
__________________ "Čovjek ispravno vidi samo srcem; sve bitno oku je nevidljivo." Antoine de Saint Exupéry: Mali princ |
| | |
| | #10 (permalink) |
| Pure Intuition Datum registracije: 12-12-06 Lokacija: Split Godina: 23
Poruka: 2,942
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Ne i to samo iz jednog razloga, zbog toga sta bi se jako tesko odvojila od tog djeteta. Pustimo to cija su jajsca i sperma, ja bi to djete nosila 9 mj, ja bi ga rodila i onda bi ga lezerno trebala dat nekom drugom... Jednostavno ne bi mogla bit nicija "pecnica". Iako smatram da zene koje to rade za svoje prijatelje i samo iz humanosti rade veliku zrtvu i svaka im cast na tome.
__________________ Ovdje počiva moj posljednji živac. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.