Ma kakvi. Nikada.
Iz isto razloga ka sta je Dorina navela.
Da nadodam jos da to nije igra prirode i cini mi se to dosta perverzno.
Nazalost ima dosta ljudi koji to cine, samo zbog novaca![]()
Raspravljate o temi Zamjenska majka u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Neznam gdje bi trebala tema biti ili ako je bila, pa ako je nešto od toga, neka je mod maknu ...
stupid is as stupid does
Ma kakvi. Nikada.
Iz isto razloga ka sta je Dorina navela.
Da nadodam jos da to nije igra prirode i cini mi se to dosta perverzno.
Nazalost ima dosta ljudi koji to cine, samo zbog novaca![]()
Čovjeku treba dvije godine da nauči pričati,
a pedeset da nauči šutit.
Ne bih. Ne dam svoje dijete nikome.
Dobro, a da to ovako postavimo, vaša best frendica nemre 'udomaćiti' jajašce, pa vas jadna jer više nezna kaj bi sa saobom zamoli da to napravite, biste li onda?
Mislim, nije da je mene naročito briga, ali uglavnom postavili ste temu ko da apsolutni stranci to traže od vas![]()
Ne bi nikad, meni je to čudno. Nosiš tuđe dijete 9 mj. i to je to...meni je to čudno.
Možda ga baš večeras u mraku
čeka njegov komad slave,
Dodijalo mu marisat' uvijek istu raju, legitimacija mu navrh glave.
Ne bi ni ja
Kaj ti nebi![]()
.
Ti si moja tajna, moja zvizda sjajna
sva nestvarna ka duga, moja divojka sa juga
Zagrli me jako, najjače što znaš, ljubi me polako tebi pripadam...
Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Nisam dobro pročitala prvi post, dakle iako nije moje dijete, isto tako ne bih pristala na to. Ne osuđujem nikoga tko to radi, ali kao što kaže Mama, jednostavno je čudno.
Ne i to samo iz jednog razloga, zbog toga sta bi se jako tesko odvojila od tog djeteta. Pustimo to cija su jajsca i sperma, ja bi to djete nosila 9 mj, ja bi ga rodila i onda bi ga lezerno trebala dat nekom drugom... Jednostavno ne bi mogla bit nicija "pecnica". Iako smatram da zene koje to rade za svoje prijatelje i samo iz humanosti rade veliku zrtvu i svaka im cast na tome.