Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Zamjenska majka u Društvo forumu; Neznam gdje bi trebala tema biti ili ako je bila, pa ako je nešto od toga, neka je mod ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 28-01-08, 11:10   #1 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Godina: 25
Poruka: 5,025
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima
Zamjenska majka

Neznam gdje bi trebala tema biti ili ako je bila, pa ako je nešto od toga, neka je mod maknu ili premjeste.

Dakle, da li bi pristale nekome drugome roditi dijete? Nije vaše ni jajašce ni spermij, vi ste samo pećnica koja radi 9mj?

Da se prva izjasnim da ja nebi. Iz jednostavnog razloga jer, premda to nije moje, to dijete je se 9mj hranilo iz mene, 9mj imalo moju krv, 9mj bilo dijelom mene i onda bi ga morala dati, baš kao da ništa nije bilo.
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 11:30   #2 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 08-08-07
Poruka: 435
tigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz masetigrica se izdvaja iz mase
Re: Zamjenska majka

Ma kakvi. Nikada.

Iz isto razloga ka sta je Dorina navela.
Da nadodam jos da to nije igra prirode i cini mi se to dosta perverzno.

Nazalost ima dosta ljudi koji to cine, samo zbog novaca
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 13:22   #3 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Ne bih. Ne dam svoje dijete nikome.
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 15:04   #4 (permalink)
Vex
prof. Foruma

Datum registracije: 17-06-06
Godina: 21
Poruka: 1,886
Vex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono neštoVex ima ono nešto
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku Vex Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Vex

Dobro, a da to ovako postavimo, vaša best frendica nemre 'udomaćiti' jajašce, pa vas jadna jer više nezna kaj bi sa saobom zamoli da to napravite, biste li onda?

Mislim, nije da je mene naročito briga, ali uglavnom postavili ste temu ko da apsolutni stranci to traže od vas
Vex je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 15:08   #5 (permalink)
Bolekova koka

Datum registracije: 04-07-04
Godina: 22
Poruka: 5,190
mama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svimamama je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mama Pošalji poruku preko Skype-a korisniku mama

Ne bi nikad, meni je to čudno. Nosiš tuđe dijete 9 mj. i to je to...meni je to čudno.

(i ovo ispod nije prijevod buahaha)
mama je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 16:05   #6 (permalink)
forumska kuharica

Datum registracije: 28-02-07
Poruka: 5,025
dorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svimadorina je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Dobro, a da to ovako postavimo, vaša best frendica nemre 'udomaćiti' jajašce, pa vas jadna jer više nezna kaj bi sa saobom zamoli da to napravite, biste li onda?
Isti odgovor: Ne!
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 16:05   #7 (permalink)
charolastra

Datum registracije: 24-09-06
Godina: 29
Poruka: 15,975
daidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijamadaidza ima reputaciju nad reputacijama
Pošalji poruku preko ICQ-a korisniku daidza Pošalji poruku preko AIM-a korisniku daidza Pošalji poruku preko MSN-a korisniku daidza Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku daidza Pošalji poruku preko Skype-a korisniku daidza

Ne bi ni ja

Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
daidza je offline  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 16:06   #8 (permalink)
Veteran

Datum registracije: 02-06-04
Godina: 30
Poruka: 7,418
Joks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svimaJoks je poznat svima
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku Joks Pošalji poruku preko Skype-a korisniku Joks

Kaj ti nebi

"...na poljima od snova ne pušta se korijenje..."

Registriraj se na forum - BESPLATNO...Pravila ponašanja
Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum
Joks je online sada  
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 16:09   #9 (permalink)
Cobeta

Datum registracije: 01-10-05
Poruka: 8,329
Wamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjetiWamp je sjajno za vidjeti

Nisam dobro pročitala prvi post, dakle iako nije moje dijete, isto tako ne bih pristala na to. Ne osuđujem nikoga tko to radi, ali kao što kaže Mama, jednostavno je čudno.
Odgovori sa citatom
Star 28-01-08, 16:25   #10 (permalink)
eva
Pure Intuition

Datum registracije: 12-12-06
Godina: 23
Poruka: 2,942
eva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svimaeva je poznat svima

Ne i to samo iz jednog razloga, zbog toga sta bi se jako tesko odvojila od tog djeteta. Pustimo to cija su jajsca i sperma, ja bi to djete nosila 9 mj, ja bi ga rodila i onda bi ga lezerno trebala dat nekom drugom... Jednostavno ne bi mogla bit nicija "pecnica". Iako smatram da zene koje to rade za svoje prijatelje i samo iz humanosti rade veliku zrtvu i svaka im cast na tome.
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 20:28.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103