| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Zamjenska majka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun Nisi taj tip..Trebaš biti jednostavno takav..Nisu svi za sve Naravno,tu si u pravu.... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #23 (permalink) |
| Regularni forumas Datum registracije: 12-10-06 Lokacija: Zaprešić Godina: 25
Poruka: 399
![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Ja bi. Nemam ništa protiv toga. Naravno da tu ovisi za koga bi to učinila. Istina da bi se sigurno bilo jakooo teško odvojiti od toga djeteta, ali s druge strane pomogla bi nekom i to bi me učinilo sretnom. uostalom kaj nije to kod nas zabranjeno?
__________________ Ženski savjet nije bogzna što, ali je glup onaj tko ga ne primi. |
| | |
| | #24 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,541
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Citat:
...i kad se dijete rodi ... znaš sine , mi smo ti mama i tata napravili smo te , tj napravili su te u laboratoriju pa su te ubacili u maminu sestru i u stvari teta te je rodila ... a tvoju sestru , e nju je rodila jedna žena kojoj smo platili ... ...pa nosiš to dijete u sebi , hrani se iz tebe ,tvoje krvi , tvog organizma , raste u tebi , ti ga rodiš .... i kažeš ne ti nisi moje dijete , uzmeš lovu i tražiš nove žrtve .... i za to ti treba dati nobelovu nagradu , haloo!!!!
__________________ The Show Must Go On.. | |
| | |
| | #26 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka iz ove "tehnologije" se rađaju bića a ne klipovi kukuruza .... malo previše "igranja" za moj ukus ako žele dijete mogu ga usvojiti , zar baš mora biti proizvedeno iz savršenih mojih i muževih gena ? i nije li dodjeljivanje nobelove nagrade za surogatstvo pretjerivanje ?
__________________ The Show Must Go On.. Zadnji Uredio -misic- : 06-03-08 u 09:37. |
| | |
| | #28 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka ok ti imaš svoje mišljenje i meni ono ne smeta ... da li je zlo ili nije , o tome bi se dalo pričati ono što je mene iziritiralo je izjava da surogat majkama ( pazi iako one nisu majke termin je surogat majka , nije li to apsurd ) treba dati nobelovu nagradu , hmm
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #29 (permalink) | |||
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Citat:
15.stoljeće je upravo nastupilo, da!!! Medicina je otišla jako daleko i još će dalje.. Nitko ne zna kako je ljudima koji ne mogu imati djecu, kako se osjećaju i kakvi su unutrašnji ratovi samih sa sobom..Moraliziranje, osuđivanje, je lako onima koji nisu u takvoj situaciji.. Mogućnost izvantjelesne oplodnje, iv vitro, in vivo itd..je dalo mogućnost da se stvori život, opet u okvirima prirodnih zakona..Stvoriti život i dati život, je ne humano, već vrijedno divljenja i izuzetna čast, pomoći nekome, kao i roditeljima i djetetu koje tek treba doći na svijet,. Surogat majke nisu bilo tko..To je samo u američkim filmovima.Dobro se prije provjeri i odluči koga će se uzeti..I zašto je manje stresno djetetu reći da je usvojeno, nego da mu je neko biološki roditelj, samo što je rastao i razvijao se u maternici surogat majke.?! Ako se djetetu od početka objašnjava , prilagodi to njegovoj-njenojdobi, sigurno neće biti problema, još i više ako mu -joj se stvori osjećaj superiornosti i posebnosti..Takvo dijete može biti samo sretno i ništa više. Da, ostajem pri svome mišljenju da je to više nego humano i za nobelovu nagradu.. Ako mogu godinu dana hraniti i brnuti se o nečijem djetetu i kasnije ga vratiti roditeljima, zašto ne bi mogla dati svoju maternicu i hraniti bebu za nekoga drugoga. Citat:
Citat:
rati
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ | |||
| | |
| | #30 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka apsolutno sam protiv mućkanja bića u epruvetama pa neka to spada i u 15. stoljeće ... neda mi se raspravljati ... rekoh svoje mišljenje .... ...ja se recimo divim i nobelovu nagradu ( kad je već tako dijelimo ) dala ljudima poput Bobanovih .. ne mogu imati svoje dijete , usvojili su , nisu dali da im "tvornički naprave" ili Esma Ređepova , da ne nabrajam dalje ..
__________________ The Show Must Go On.. Zadnji Uredio -misic- : 08-03-08 u 21:15. |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 19:56.

rati