Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Zamjenska majka u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: Ancksunamun Nisi taj tip..Trebaš biti jednostavno takav..Nisu svi za sve Naravno,tu si u pravu....

Odgovor

Opcije Teme
Star 02-03-08, 12:48   #21 (permalink)
Akademik Foruma

Datum registracije: 28-04-07
Godina: 23
Poruka: 3,550
Lulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobarLulu Bg je stvarno dobar
Re: Zamjenska majka

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
Nisi taj tip..Trebaš biti jednostavno takav..Nisu svi za sve
Naravno,tu si u pravu.Ne mogu biti sve žene (devojke) iste.
Star 03-03-08, 00:55   #22 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 02-01-08
Poruka: 679
cocopuff se izdvaja iz masecocopuff se izdvaja iz mase

prvo sam mislila odgovoriti ne...a sad malo razmisljah i cak mislim da bi to za sestru ucinila...
cocopuff je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 05-03-08, 16:16   #23 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 12-10-06
Godina: 25
Poruka: 399
venus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz masevenus01 se izdvaja iz mase

Ja bi. Nemam ništa protiv toga. Naravno da tu ovisi za koga bi to učinila. Istina da bi se sigurno bilo jakooo teško odvojiti od toga djeteta, ali s druge strane pomogla bi nekom i to bi me učinilo sretnom.
uostalom kaj nije to kod nas zabranjeno?
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 01:54   #24 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,541
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
To je jedna jako plemenita i humana stvar, podržavam takve Žene i divim im se.
Malo bi im bila nobelova nagrada
prestrašno mi je to igranje bogova ... "mućkanje" jajašca i spermija u nekoj " čaši " pa usađivanje u neko tijelo ... ma katastrofa kud to sve ide .... apsolutno sam protiv ...
...i kad se dijete rodi ... znaš sine , mi smo ti mama i tata napravili smo te , tj napravili su te u laboratoriju pa su te ubacili u maminu sestru i u stvari teta te je rodila ... a tvoju sestru , e nju je rodila jedna žena kojoj smo platili ...

...pa nosiš to dijete u sebi , hrani se iz tebe ,tvoje krvi , tvog organizma , raste u tebi , ti ga rodiš .... i kažeš ne ti nisi moje dijete , uzmeš lovu i tražiš nove žrtve ....
i za to ti treba dati nobelovu nagradu , haloo!!!!
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 08:37   #25 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

zasto tako crno gledati na to? umjesto da budes sretna sto su danasnja tehnologija i znanje omogucili ljudima koji ne mogu imati djecu da ju ipak imaju, ti govoris o tome kao da je to neko zlo?!
Star 06-03-08, 09:33   #26 (permalink)
prof. Foruma

-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

iz ove "tehnologije" se rađaju bića a ne klipovi kukuruza .... malo previše "igranja" za moj ukus
ako žele dijete mogu ga usvojiti , zar baš mora biti proizvedeno iz savršenih mojih i muževih gena ?

i nije li dodjeljivanje nobelove nagrade za surogatstvo pretjerivanje ?

Zadnji Uredio -misic- : 06-03-08 u 09:37.
-misic- je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 06-03-08, 10:22   #27 (permalink)
Akademik Foruma

Avatar od korisnika shelby-eleanor

Datum registracije: 07-03-07
Godina: 21
Poruka: 3,561
shelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavanshelby-eleanor je slavan
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Yahoo-a korisnku shelby-eleanor Pošalji poruku preko Skype-a korisniku shelby-eleanor

pa koliko ja znam ta djeca su normalna kao i svi ostali..
i ja smatram da ionako ima puno napustene djece i da je "bolje"posvojiti neko od njih.. ali ako ljudi bas zele "svoje".. zasto bi to bilo neko zlo?
Star 06-03-08, 20:57   #28 (permalink)
prof. Foruma

ok ti imaš svoje mišljenje i meni ono ne smeta ...
da li je zlo ili nije , o tome bi se dalo pričati
ono što je mene iziritiralo je izjava da surogat majkama ( pazi iako one nisu majke termin je surogat majka , nije li to apsurd ) treba dati nobelovu nagradu , hmm
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 10:34   #29 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,925
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Citat:
Pravi autor: -misic- Pogledaj Poruke
prestrašno mi je to igranje bogova ... "mućkanje" jajašca i spermija u nekoj " čaši " pa usađivanje u neko tijelo ... ma katastrofa kud to sve ide .... apsolutno sam protiv ...
...i kad se dijete rodi ... znaš sine , mi smo ti mama i tata napravili smo te , tj napravili su te u laboratoriju pa su te ubacili u maminu sestru i u stvari teta te je rodila ... a tvoju sestru , e nju je rodila jedna žena kojoj smo platili ...

...pa nosiš to dijete u sebi , hrani se iz tebe ,tvoje krvi , tvog organizma , raste u tebi , ti ga rodiš .... i kažeš ne ti nisi moje dijete , uzmeš lovu i tražiš nove žrtve ....
i za to ti treba dati nobelovu nagradu , haloo!!!!

15.stoljeće je upravo nastupilo, da!!!

Medicina je otišla jako daleko i još će dalje..

Nitko ne zna kako je ljudima koji ne mogu imati djecu, kako se osjećaju i kakvi su unutrašnji ratovi samih sa sobom..Moraliziranje, osuđivanje, je lako onima koji nisu u takvoj situaciji..
Mogućnost izvantjelesne oplodnje, iv vitro, in vivo itd..je dalo mogućnost da se stvori život, opet u okvirima prirodnih zakona..Stvoriti život i dati život, je ne humano, već vrijedno divljenja i izuzetna čast, pomoći nekome, kao i roditeljima i djetetu koje tek treba doći na svijet,.

Surogat majke nisu bilo tko..To je samo u američkim filmovima.Dobro se prije provjeri i odluči koga će se uzeti..I zašto je manje stresno djetetu reći da je usvojeno, nego da mu je neko biološki roditelj, samo što je rastao i razvijao se u maternici surogat majke.?! Ako se djetetu od početka objašnjava , prilagodi to njegovoj-njenojdobi, sigurno neće biti problema, još i više ako mu -joj se stvori osjećaj superiornosti i posebnosti..Takvo dijete može biti samo sretno i ništa više.
Da, ostajem pri svome mišljenju da je to više nego humano i za nobelovu nagradu..
Ako mogu godinu dana hraniti i brnuti se o nečijem djetetu i kasnije ga vratiti roditeljima, zašto ne bi mogla dati svoju maternicu i hraniti bebu za nekoga drugoga.
Citat:
iz ove "tehnologije" se rađaju bića a ne klipovi kukuruza .... malo previše "igranja" za moj ukus
ako žele dijete mogu ga usvojiti , zar baš mora biti proizvedeno iz savršenih mojih i muževih gena ?

i nije li dodjeljivanje nobelove nagrade za surogatstvo pretjerivanje ?
Naravno, posvojenje je plemeniti čin.No, svaki par ako ima i malo šanse da dobiju svoje biološko dijete će prvo ići na takvu mogućnost , a onda razmišljati o posvojenju

Citat:
ok ti imaš svoje mišljenje i meni ono ne smeta ...
da li je zlo ili nije , o tome bi se dalo pričati
ono što je mene iziritiralo je izjava da surogat majkama ( pazi iako one nisu majke termin je surogat majka , nije li to apsurd ) treba dati nobelovu nagradu , hmm
Hehehe..Što tebe sve može iziritirati

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Odgovori sa citatom
Star 08-03-08, 21:05   #30 (permalink)
prof. Foruma

apsolutno sam protiv mućkanja bića u epruvetama pa neka to spada i u 15. stoljeće ...
neda mi se raspravljati ... rekoh svoje mišljenje ....
...ja se recimo divim i nobelovu nagradu ( kad je već tako dijelimo ) dala ljudima poput Bobanovih .. ne mogu imati svoje dijete , usvojili su , nisu dali da im "tvornički naprave" ili Esma Ređepova , da ne nabrajam dalje ..

Zadnji Uredio -misic- : 08-03-08 u 21:15.
-misic- je offline  
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 19:56.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111