Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi Zamjenska majka u Društvo forumu; ja ne mogu zamislit da nosim dijete 9.mj.i onda ga dam nekome tek tako, ma nema šanse...

Odgovor

Opcije Teme
Star 09-03-08, 12:30   #31 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 30-11-07
Godina: 21
Poruka: 172
emma86 se izdvaja iz mase
Re: Zamjenska majka

ja ne mogu zamislit da nosim dijete 9.mj.i onda ga dam nekome tek tako, ma nema šanse
emma86 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 24-03-08, 16:32   #32 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 23-03-08
Godina: 27
Poruka: 209
juventus se izdvaja iz mase

bi svojoj sestri
Star 25-03-08, 08:51   #33 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-03-08
Poruka: 39
brigica se izdvaja iz mase

ne bi, jer je to moje dijete bez obzira čija su jajašca i spermići ..... moje je srce to dijete slušalo 9 mj i moje ga je tijelo hranilo - to je moje dijete ... a svoje dijete ne dam nikome ....
Star 25-03-08, 08:53   #34 (permalink)
dr.sc. Foruma

Avatar od korisnika blackdevilles

Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
blackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masiblackdevilles je dragulj u masi

Citat:
Pravi autor: dorina Pogledaj Poruke
Neznam gdje bi trebala tema biti ili ako je bila, pa ako je nešto od toga, neka je mod maknu ili premjeste.

Dakle, da li bi pristale nekome drugome roditi dijete? Nije vaše ni jajašce ni spermij, vi ste samo pećnica koja radi 9mj?

Da se prva izjasnim da ja nebi. Iz jednostavnog razloga jer, premda to nije moje, to dijete je se 9mj hranilo iz mene, 9mj imalo moju krv, 9mj bilo dijelom mene i onda bi ga morala dati, baš kao da ništa nije bilo.

slazem se

ne bi mogla dati to djete. one muke na porodaju, razvaljena dole , i onda ja moram se pravit da nis nije bilo. no can do
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 09:34   #35 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 09-03-07
Poruka: 1,540
-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima-misic- je poznat svima

Kako bi Ancksunamun rekla ovo nije izmišljena priča nego istinita , sinoć sam je čula i opet kako Ancksunamun malo ću je zakamuflirati da se ne bi znalo o kojim ljudima je riječ ...
...dva gey-a , jedan u njihovoj vezi ima ulogu muškarca drugi žene , gey- žena ima sestru koja je svoje jajašce oplodila sa gey-muškarčevim sjemenom , te nosi dijete kao surogat majka - svome bratu...
da li i njima treba dati nobelovu nagradu ?

tko je tu mama tko tata ,
draga Ancksunamun ....
Odgovori sa citatom
Star 25-03-08, 16:35   #36 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-09-07
Poruka: 1,898
Ancksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono neštoAncksunamun ima ono nešto

Dear, misic

roditelji su definitivno ova dva pedera..i otac i majka su..biološka majka je sestra..ali samo biološka..
za mene je majka koja me je sve ove godine odgajala, a ne rodila...majka ne znači samo roditi..majka je odgojiti, voljeti, štiti, učiti, a to u puno slučajeva će ti dati ona uz koju rasteš, a nije ti biološka majka..

Bravo sestra od pedera ,

http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica
http://slaven178.blog.hr/
Ancksunamun je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:23   #37 (permalink)
Uvaženi forumas

Datum registracije: 21-09-07
Poruka: 851
ivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz maseivana0015 se izdvaja iz mase
Pošalji poruku preko Skype-a korisniku ivana0015

toliko na ovome svijetu ima napuštene djece,usamljene,željne nečijeg zagrljaja,ljubavi. kada nebi mogla imati djece,nikada ama baš nikada nebi tražila da netko to napravi za mene....usvojila bi istog trena.
a i ti ljudi koji to traže od nekoga-ne kužim,zar im je toliko bitno da dijete ima plavu kosu na mamu,nos na tatu...ne kužim u čemu je kvaka i zašto pate da se to dijete "napravi" od njenoga jajašca i njegove sperme.....ljepota svega toga je da nosiš svoje dijete u sebi pod svojim srcem a ne to što je napravljeno od tvoga jajašca i tatinog spermića...
ako nemogu to doživjeti,taj osjećaj drugog stanja,u čemu je poanta....USVOJILA BI
ivana0015 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 02-04-08, 12:33   #38 (permalink)
Starter

Datum registracije: 01-03-08
Poruka: 39
brigica se izdvaja iz mase

Citat:
Pravi autor: ivana0015 Pogledaj Poruke
toliko na ovome svijetu ima napuštene djece,usamljene,željne nečijeg zagrljaja,ljubavi. kada nebi mogla imati djece,nikada ama baš nikada nebi tražila da netko to napravi za mene....usvojila bi istog trena.
a i ti ljudi koji to traže od nekoga-ne kužim,zar im je toliko bitno da dijete ima plavu kosu na mamu,nos na tatu...ne kužim u čemu je kvaka i zašto pate da se to dijete "napravi" od njenoga jajašca i njegove sperme.....ljepota svega toga je da nosiš svoje dijete u sebi pod svojim srcem a ne to što je napravljeno od tvoga jajašca i tatinog spermića...
ako nemogu to doživjeti,taj osjećaj drugog stanja,u čemu je poanta....USVOJILA BI
Star 02-04-08, 12:46   #39 (permalink)
Regularni forumas

Datum registracije: 16-03-08
Godina: 22
Poruka: 427
olja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz maseolja se izdvaja iz mase

o surogat majcinstvu bi ozbiljno razmislila jedino da me to zamoli sestra..
Odgovori sa citatom
Star 02-06-08, 18:12   #40 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,573
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: Ancksunamun Pogledaj Poruke
To je jedna jako plemenita i humana stvar, podržavam takve Žene i divim im se.
Malo bi im bila nobelova nagrada
Svaka cast onoj koja to moze.....
Osobno mislim da nebih mogla....nikad se nezna sto nam zivot nosi i mozda je i moguce da bi pristala ali kako sad stvari stoje nema sanse nisam ja za to.....
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108