| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi Zamjenska majka u Društvo forumu; ja ne mogu zamislit da nosim dijete 9.mj.i onda ga dam nekome tek tako, ma nema šanse... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #33 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Lokacija: Velika Gorica
Poruka: 39
![]() | Re: Zamjenska majka ne bi, jer je to moje dijete bez obzira čija su jajašca i spermići ..... moje je srce to dijete slušalo 9 mj i moje ga je tijelo hranilo - to je moje dijete ... a svoje dijete ne dam nikome ....
__________________ |
| | |
| | #34 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 22-04-07
Poruka: 2,330
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Citat:
slazem se ![]() ne bi mogla dati to djete. one muke na porodaju, razvaljena dole , i onda ja moram se pravit da nis nije bilo. no can do
__________________ S budalama se ne isplati svađati, jer prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom! | |
| | |
| | #35 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 09-03-07 Lokacija: u oblacima...
Poruka: 1,540
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Kako bi Ancksunamun rekla ovo nije izmišljena priča nego istinita , sinoć sam je čula i opet kako Ancksunamun malo ću je zakamuflirati da se ne bi znalo o kojim ljudima je riječ ... ...dva gey-a , jedan u njihovoj vezi ima ulogu muškarca drugi žene , gey- žena ima sestru koja je svoje jajašce oplodila sa gey-muškarčevim sjemenom , te nosi dijete kao surogat majka - svome bratu... da li i njima treba dati nobelovu nagradu ? tko je tu mama tko tata , ![]() draga Ancksunamun ....
__________________ The Show Must Go On.. |
| | |
| | #36 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 1,898
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: Zamjenska majka Dear, misic ![]() roditelji su definitivno ova dva pedera..i otac i majka su..biološka majka je sestra..ali samo biološka.. za mene je majka koja me je sve ove godine odgajala, a ne rodila...majka ne znači samo roditi..majka je odgojiti, voljeti, štiti, učiti, a to u puno slučajeva će ti dati ona uz koju rasteš, a nije ti biološka majka.. Bravo sestra od pedera , ![]()
__________________ Mistress Ancksunamun http://dominic87.blog.hr/(Ovo je blog od moje drage cd curice, našeg Dominica ![]() http://slaven178.blog.hr/ |
| | |
| | #37 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: Zamjenska majka toliko na ovome svijetu ima napuštene djece,usamljene,željne nečijeg zagrljaja,ljubavi. kada nebi mogla imati djece,nikada ama baš nikada nebi tražila da netko to napravi za mene....usvojila bi istog trena. a i ti ljudi koji to traže od nekoga-ne kužim,zar im je toliko bitno da dijete ima plavu kosu na mamu,nos na tatu...ne kužim u čemu je kvaka i zašto pate da se to dijete "napravi" od njenoga jajašca i njegove sperme.....ljepota svega toga je da nosiš svoje dijete u sebi pod svojim srcem a ne to što je napravljeno od tvoga jajašca i tatinog spermića... ako nemogu to doživjeti,taj osjećaj drugog stanja,u čemu je poanta....USVOJILA BI |
| | |
| | #38 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 01-03-08 Lokacija: Velika Gorica
Poruka: 39
![]() | Re: Zamjenska majka Citat:
![]() ![]() ![]()
__________________ | |
| | |
| | #40 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: Zamjenska majka Citat:
Osobno mislim da nebih mogla....nikad se nezna sto nam zivot nosi i mozda je i moguce da bi pristala ali kako sad stvari stoje nema sanse nisam ja za to.....
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 21:16.

Grijesiti je ljudski ...