| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zarucit se?!?! u Društvo forumu; Bog!! Evo ovako...ja sam sa curom vec 3 godine i doslo je vrijeme da udjemo u bracne vode!! 100% ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 09-02-08 Godina: 24
Poruka: 6
![]() | zarucit se?!?! Bog!! Evo ovako...ja sam sa curom vec 3 godine i doslo je vrijeme da udjemo u bracne vode!! 100% sam siguran da i ona to zeli i samo ceka da je pitam!! e sad...kako se to desaje(nisam ja to jos nikad radio ), znaci jel ja kupim prsten i kad je pitam dali zeli biti moja zena da joj dam ili da je prvo pitam pa da zajedno idemo kupit prsten?!?! ili kako to vec ide??i jel ja trebam kupit obadva prstena ili samo njen?! ajd da cujem zbiljam mi treba pomoc!! ![]() hvala unaprijed!!! ![]() |
| | |
| | #3 (permalink) |
| charolastra | Re: zarucit se?!?! u jbt, ti bi upute ![]() nema pravila, obično kupiš prsten njoj, ne vjenčani nego zaručnički mada sam skužio da se kod nas samo pita i onda skupa idete kupovati vjenčane, ali meni prva opcija bolja
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum |
| | |
| | #5 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! je da.. zakaj bi tak mroal..nek kupi multipraktik.. 2 u 1 .. znash kak sad imash ono skener kopirka i printer u jednom..tak i uzme jedan prsten
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
| | #9 (permalink) | |
| charolastra | Re: zarucit se?!?! Citat:
šta je moj nevidljiv
__________________ Non quia difficilia sunt non audemus, sed quia non audemus difficilia sunt Monika Kravić pokazala grudi!!!...Pravila ponašanja Pravila foruma slike...Postavljanje slika na forum | |
| | |
| | #10 (permalink) |
| pure Datum registracije: 30-05-06
Poruka: 8,968
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! pa da znam..to je opasno.. a chuj kako god da bude teshko chesh se toga sjechati jer chesh biti izvan sebe tak da..cugni jednog brzog..ali jednog.. da se ne skuzhi
__________________ Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:44.

), znaci jel ja kupim prsten i kad je pitam dali zeli biti moja zena da joj dam ili da je prvo pitam pa da zajedno idemo kupit prsten?!?! ili kako to vec ide??