Stranica 1 od 12 12345611 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 111

zarucit se?!?!

Raspravljate o temi zarucit se?!?! u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Bog!! Evo ovako...ja sam sa curom vec 3 godine i doslo je vrijeme da udjemo u bracne vode!! 100% sam ...

Početnik
    Datum registracije
    09-02-08
    Starost
    27
    Poruka
    7
    Liked
    0 times

zarucit se?!?!

Bog!!

Evo ovako...ja sam sa curom vec 3 godine i doslo je vrijeme da udjemo u bracne vode!! 100% sam siguran da i ona to zeli i samo ceka da je pitam!!

e sad...kako se to desaje(nisam ja to jos nikad radio ), znaci jel ja kupim prsten i kad je pitam dali zeli biti moja zena da joj dam ili da je prvo pitam pa da zajedno idemo kupit prsten?!?! ili kako to vec ide??

i jel ja trebam kupit obadva prstena ili samo njen?!
    ajd da cujem zbiljam mi treba pomoc!!

hvala unaprijed!!!

.l. Avatar od korisnika Vuxs
    Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

Re: zarucit se?!?!

takve seanse se inache naplachuju skupo..ali samo za tebe prika dobit chesh uskoro odgovore...
    All in all you're just another brick in the wall......

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

u jbt, ti bi upute

nema pravila, obično kupiš prsten njoj, ne vjenčani nego zaručnički

mada sam skužio da se kod nas samo pita i onda skupa idete kupovati vjenčane, ali meni prva opcija bolja
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

dr.sc. Foruma Avatar od korisnika Nefertiti
    Datum registracije
    18-02-07
    Starost
    28
    Poruka
    2,898
    Liked
    5 times

zar je uopće bitno?
    I only know how to do things 3 ways:
    -the WRONG way
    -the RIGHT way
    -and MY way, which is really the WRONG way, only faster!

Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

je da.. zakaj bi tak mroal..nek kupi multipraktik.. 2 u 1 .. znash kak sad imash ono skener kopirka i printer u jednom..tak i uzme jedan prsten

GospodiČna maČki sliČna Avatar od korisnika Arylin
    Datum registracije
    12-07-07
    Starost
    25
    Poruka
    8,222
    Liked
    19 times

Klekni, reci što ti je na srcu i daruj joj zaručnički prsten, kasnije kupujte vjenčane.

Nadam se da će sve super proć

Početnik
    Datum registracije
    09-02-08
    Starost
    27
    Poruka
    7
    Liked
    0 times
    Citat Pravi autor: Nefertiti Pogledaj Poruke
    zar je uopće bitno?
    da mi nije bitno nebi pito...

Citat Pravi autor: Arylin Pogledaj Poruke
    Klekni, reci što ti je na srcu i daruj joj zaručnički prsten, kasnije kupujte vjenčane.

Nadam se da će sve super proć
    Hvala ti!!!
    Napokon jedan odgovor koji mi pomaze!!!

mučki provokator Avatar od korisnika carllito
    Datum registracije
    22-02-07
    Poruka
    9,004
    Liked
    40 times

znam ti ja čovika koji ima sve prospekte o zarukama pa ako si zainteresiran javi se

charolastra Star Bash Champion, Germ Attack Champion, Tobby: Sling Shot Champion, Potato Peeler Champion, Color Rabbit Champion, Leopardy Champion, Pop Tire Champion, Save Santa Champion, Warrior Champion, Gasteroids Champion, Beaver Trouble Champion, Chica Chase Champion, Export Extreme Champion, The Jewel Hunter Champion, Mario Pipe Panic Champion, Maelstrom Champion, Delta Fighter Champion, Battle Star Champion, Pipes Champion, Movie Madness Champion, Combat Heaven Champion, Babycal Throw Champion, Paint Ball Champion, Matrix Dock Defense Champion, Batman: Mystery of the Batwoman Champion, Operation Gratudates Champion, Operation Switchover Champion, Kick Da PC Champion, Trash Attack Champion, Wordcube Champion, Mutant Snowmen Champion, Run Lil Broccoli Champion, 8 Ball Champion Champion, Castlevania Champion, Neon! Champion, Naked Melee Armadgeddon Champion, White Clocks Cannot Jump Champion, UFO Attack Champion, Death To Ninja Champion, Ninja Turtles 2 Champion, Space Rock:Gem Mode Champion, Space Fighter:Rebellion Champion, Crazy Cars Champion, Invasion Champion, Sponge Champion, Bunny Hopper Champion, DBZ Invaders Champion, Puppy Juggling Champion, Primetime Champion, Justy Sperm 2 Champion, Don't Eat Grandma Champion, Ice Age Part 1 - Scrat Jump Champion, Trickmaster Champion, Speel Goed Land Champion, Goosehead Racing Champion, Blob Farm Champion, Beat The Meter Champion, Military Airport Champion, Squeaky 3D Champion, Kings Win Champion, Spug Shock Champion, Hardware Hurl Champion, Cheese Hunt Champion, Zombiegrinder 60000 Champion, From Space With Love Champion, Reindeer Training School Champion, Throw Your Cards Right Champion, Bandit Bites Champion, Cepheus Champion, Bubble Struggle Champion, Cone Crazy 2 Champion, 3D Tetris Champion, Sweet Tooth Champion, Reel Gold Champion, Aerial Seige Champion, Defender Of The Earth Champion Avatar od korisnika daidza
    Datum registracije
    24-09-06
    Starost
    33
    Poruka
    25,901
    Liked
    398 times

Citat Pravi autor: JAYJAYJAY Pogledaj Poruke
    da mi nije bitno nebi pito...

Hvala ti!!!
    Napokon jedan odgovor koji mi pomaze!!!

šta je moj nevidljiv
    Freedom's just another word for nothin' left to lose...

>>> Monika Kravić pokazala grudi!!! <<<

Datum registracije
    30-05-06
    Poruka
    11,443
    Liked
    46 times

pa da znam..to je opasno.. a chuj kako god da bude teshko chesh se toga sjechati jer chesh biti izvan sebe tak da..cugni jednog brzog..ali jednog.. da se ne skuzhi

Stranica 1 od 12 12345611 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku