| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zarucit se?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: marinkoM8 teica is back i to ona teica s kojoj san bija na nože i kojoj ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #91 (permalink) | ||
| The Najarogantnija Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: La Coruna Godina: 24
Poruka: 5,089
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
![]() Citat:
![]()
__________________ 0-2 Zadnji Uredio teica : 17-05-08 u 22:41. | ||
| | |
| | #92 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: zarucit se?!?! Citat:
![]() Inače, moj stari je matičar pa ako treba kakvih infoa samo pitate. ![]()
__________________ Ima žena koje tvrde da su svi muškarci isti. Zar nije to malo previše iskustva? | |
| | |
| | #94 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-09-07 Lokacija: zagreb
Poruka: 2,432
![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
kupi odadvije burme, e sad kako ces ju pitat to je pitanje od osobe do osobe, sve zavisi kakavog je karaktera cura koju prosis kuzis, mozes otkaceno romanticno, al imam ti ja jedan prijedlog ak je romanticna, evo ovo sam ti ja napravio curi za valentinovo (bivsoj) ![]() samo kaj ti stani iznad srca sa prstenom i onda ju pitaj, ma imam ti ja sto savjeta jer inace volim romantiku i otkacenost pa ovo ti je jedan od primjera ![]()
__________________ BITI PAMETAN ZNACI ZNATI SVE ALI BITI GLUP ZNACI PREZIVJETI ![]() http://folka-rulez.myminicity.com/ -MOJ GRAD | |
| | |
| | #95 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zarucit se?!?! Brak je ono ćemu teže svi mladi i stari. Ja starac težim da se oženim nekom mladolikom od nekih 18 pa da ju pokazujem okolo društvu a nemoram ni da ju karam, nek ju drugi karaju meni se ionako neda . Najvažnije je da ju posedujem, mislim oženio to bi valda podrazumevalo se. Ako ju dobro vežeš, neće uspeti da se otrgne i pobegne, a ako i uspe rastavu joj nikad neću dati. Pa nek živi nevenčano. ![]() Djećko i devojka shvate (il su prinuđeni) da su jedno za drugo, venčaju se i žive sretno do kraja života. Kao u filmu. Čak i umru zajedno. U stvarnosti venčanje nije kraj već poćetak pakla života. Mislim njihova veza je dobra, bole se, ljube i poštuju. No život i svakodnevnica uteće na njihov odnos. Najbolje da odu da žive negde u amazonu pa bi bili sretni , on bi radio a ona rađala i eto ti smisla ljubavi. Dete je produkt ljubavi, neko reće. E da usput da se osvrnem na moj brak, žena mi je rodila u 4 mesecu sada ih je 11. Zove se Karlo al to nije najvažnije, najvažnije je da mi je danas rekla da je trudna. Lepo me je iznenadila. Mislio sam da vredi ono pravilo da dok žena doji nemože da zatrudni al to nije istina. Znači ta teorija pada u vodu. Brak bi trebao biti nepresušan izvor zadovoljstva. Temeljen na čvrstim temeljima i kuća ako nema dobre temelje nije dobra kuća. Kuća se gradi od temelja pa tako i brak. Ne kažu uzalud ljudi: "promeniću se iz temelja." Pritisci drugih udvarača koji se javljaju nakon braka trebali bi biti manji od pritisaka partnera inače ženka odlazi. Nemožemo ući u brak kao u dućan odeće i reći :"ako mi nepaše odbaciću pa uzeti nešto novo". Brak bi trebao biti trajna veza zato promislite prije stupanja u brak. Bolje živeti nevenčano nego raditi svadbe malo-malo. Stupanje u brak je kao kad stupiš jednom nogom u zatvoreni dućan kroz prozor. Sve posle toga pada na tvoja leđa i dobro i loše. Izjava ljubavi osobi i stupanje u brak, čin je koji zahteva prosudbu i ne izjavljuje se samo tako, ako nemaš šta drugo pa ajde onda to. Ljubav prije braka, ljubav posle braka i moramo biti svesni da ljubav koristimo da bi izvukli neku korist (daj molim te operi suđe, ljubavi. Molim te daj mi nešto skuhaj, masiraj me, opeglaj me, zadovolji me, liži me sisaj me , jebhi me ili...). Osobe koje poseduju trajnu ljubav pokazivat će sledeće osobine: dugotrpljivost, dobrohotnost, dobrota, blagost i samosvladavanje. Parola bi trebala biti: "voli i žrtvuj se". Najbliži drug, brat, partner u životu trebao bi biti braćni drug pa prema tome bi i brak trebao biti najčvršća veza (ne uzimajući vezu majke i deteta). Veza bazirana iskljućivo na fizičkoj privlačnosti nemože jamčiti sklad i dugovečnost. Ako nekog oženimo samo zato što je mlad i lep, kada ga zub vremena nagrize, zamenićemo ga za opet mlad komad. To što joj zabijemo burgiju pod rebra i spojimo se ko utikač u utičnicu ne znači i da su nam misli spojene. Potpuni užitak u općenju moguće je ostvariti samo i ako su nam srca spojena. Žrtvovanje u korist drugog cijena je koju treba platiti da bi brak bio uspješan. Potrebno se trkati sa braćnim drugom u prednjačenju žrtvovanja. Uvek u prednosti. Ženu bi trebalo obožavati i poštovati kao slabiju, slušati njene bapske priče sa posla i ogovaranja. Pustiti ju da izabire u mnogim stvarima (posle zna se ko je kriv-šalim se). Sva raja greši pa iz tog razloga ne treba uveličavali tuđe pogreške. Ako imamo ljubavi pokrićemo i njene greške. Manje je greške najbolje zaboraviti i prijeći preko njih. Kod većih potrebno se samo neznatno osvrnuti na njih. I koliko tako, pa do kraja života. Praštanje je odma uz ljubav druga stvar za dugotrajnost braka. Ovako gledajući sveopću globalizaciju i gubitak nacionalnog identiteta, jezika, sira i vrhnja. Sa tugom u grudima mogao bi reći da je brak mladima deluje zastarelo i gubi svoje vrednote kao institucija. Dva su razloga iz kojih može da nastane razvod a to su: Zanemarivanje materijalnog uzdržavanja (uzimanje ženi iz novčanika pa odlazak u kladionicu il lokalnu birtiju-osobni primer) i fizičko zlostavljanje (tući ženu kad presoli juhu, ne ispegla košulju a moram da se sredim za ljubavnicu ili da nađe kurtone u đepu pa me pita: "šta je to").
__________________ otišo sam iz Bosne, al` Bosna nije iz mene. |
| | |
| | #97 (permalink) | |
| prof. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 1,665
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
| | #98 (permalink) |
| Uvaženi forumas Datum registracije: 29-03-08 Lokacija: Topli..vruci...jacuzzi Godina: 17
Poruka: 520
![]() | Re: zarucit se?!?! nemoj nemoj se udavati nikada nikada ![]()
__________________ ..SeX je senzacija...prouzrokovana iskušenjem... kad muškarac stavi...svoju lokaciju...u zensku destinaciju... ...shvaćaš li objašnjenje?...ili želiš prezentaciju... |
| | |
| | #99 (permalink) | |
| Starter Datum registracije: 07-05-08
Poruka: 8
![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
toplo se nadam da ce se jednog dana stvoriti kriticna masa ljudi dovoljno snaznih da se odupre takvom razmisljanju i povuce za sobom i ostalo ponizno stado.. | |
| | |
| | #100 (permalink) |
| Akademik Foruma | Re: zarucit se?!?! Ne znam....neovisno o naslovu same teme, na veelikoj većini vjenjčanja na kojima sam bio, bila su dva obreda afkurs....crkva i matičar....i mogu vam reći da sam kod ovih djelova u crkvi uvijek osjećao neku posebnost...ustvari taj dio mi je uvijek bio najposebniji dio tog obreda...uvijek se mogla nanjušit neka dobra vibra u zraku...pa eto, mislim da vjenjčanja u crkvi (ako su ljudi vjernici naravno- kršćani) su mi pod mast.... ![]()
__________________ Navukao sam se na King Duble...nije reklama svega mi.... |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 07:05.

), znaci jel ja kupim prsten i kad je pitam dali zeli biti moja zena da joj dam ili da je prvo pitam pa da zajedno idemo kupit prsten?!?! ili kako to vec ide??