| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zarucit se?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: JAYJAYJAY Bog!! Evo ovako...ja sam sa curom vec 3 godine i doslo je vrijeme da udjemo ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #31 (permalink) | |
| Purger | Re: zarucit se?!?! Citat:
Kupi prsten pa onda pitaj ![]() Što se tiče prstenja...meni je nekako logičnije da imate oboje prsten...znači kupiš dva ![]() Jel ovak ispada da je samo ona "rezervirana" a ti si slobodan ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA | |
| | |
| | #32 (permalink) | |
| 0000000000000 Datum registracije: 27-03-08 Godina: 21
Poruka: 8,925
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
![]()
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. | |
| | |
| | #34 (permalink) |
| Purger | Re: zarucit se?!?! Dobro ti je teica rekla ![]() ![]()
__________________ Only GOD can judge me... I got a girl You want to meet her Her name is 9 millimeter PRAVILA PONAŠANJA |
| | |
| | #35 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: zarucit se?!?! Citat:
cijeli zivot sanjam o necemo uvakvom paaaa obicno, najobicnije, a tako lijepoo ![]()
__________________ "A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul." | |
| | |
| | #36 (permalink) | |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg Godina: 1
Poruka: 3,726
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Hvala. Mi često imamo isto mišljenje Ma jednostavnost i uživanje. Život nam ionako drugi kompliciraju.Citat:
![]() | |
| | |
| | #37 (permalink) | |
| profa Datum registracije: 28-02-07 Lokacija: kuća u Mokričkoj Godina: 26
Poruka: 7,047
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
![]()
__________________ "Ljubav moramo dijeliti sa ženama, može i s jednom, a može i sa više njih." J. Š. 3e | |
| | |
| | #38 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 28-04-07 Lokacija: ...Novi Sad... Godina: 23
Poruka: 4,495
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Sve jedno kako i koliko prstenja,kad je pitaš da li hoće da se uda shvatiće poentu.
__________________ Ako je patnja prisutna, najbolje je da je prihvatiš, jer ona neće nestati ako se pretvaraš da ne postoji. Ako je radost prisutna i nju bolje prihvati, čak i po cenu straha da ce jednog dana nestati. |
| | |
| | #39 (permalink) | ||||
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
Citat:
jok, iako joj je rodica pljunuta ona da, sve ko i ja o tome se ne priča. one ne postoje. osin kad naletimo po gradu na njih. bog - bog. i to je to jok, ona je dama, ja se oblokavan, ona pijucka ne, bar je nisan ulovija Citat:
ne baš Citat:
ne vidin baš sebe na pilatesu, mislin da se ni njoj ne igra basket il balun. nda, da, ne ribice nikom ne smetaju
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | ||||
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:31.

), znaci jel ja kupim prsten i kad je pitam dali zeli biti moja zena da joj dam ili da je prvo pitam pa da zajedno idemo kupit prsten?!?! ili kako to vec ide??

Ma jednostavnost i uživanje. Život nam ionako drugi kompliciraju.