| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zarucit se?!?! u Društvo forumu; Ribiceeeee!!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #42 (permalink) |
| Regularni forumas | Re: zarucit se?!?! Šabane, protrljaj oči. Nije čovik pita da mu opališ brzi test jel se triba ženit, samo da mu kažeš oće kupit prsten prije ili posli prosidbe. A opet, Marinko ti je sve lipo odgovorija. Ja san isto staromodna malo, ja bi sve to ali na naš način, da prsten ne bude klasični, s kamenčićem, nedajbože neki skupi, ali da zna sigurno da će mi se svidit, a ne sad da opali žuto zlato, odma bi ga ostavila. Da se ne zagrcnen s prstenon dok jeden neki ekstra skupi desert, nego nek ga npr.stavi na vrh nekog mog omiljenog kolača umisto šlaga. Nek ne bude u prepunom restoranu, nego nek mi napravi večeru koju ćemo papat na našoj plaži...i tako to, da puknen od romantike a šta ću, takva san, želin da sve pršti od kreativnosti. A ne bude li, onda: ![]() Baj d vej, on bi nešto šta skače po kući i mota se oko nogu, al bit će ribice u najgorem slučaju. Ali u lipom akvariju ![]()
__________________ |
| | |
| | #44 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?!
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound |
| | |
| | #45 (permalink) | |
| Akademik Foruma | Re: zarucit se?!?! pa to je divno,. Konačno da vidim nekoga na ovom forumu da se tako dobro slažu da se čudim, a nisu sijamski blizanci. Mnogo lepih trenutaka je pred vama odma iza zida sobe a jedino da napomenem da si ti malo premekan i preosećajan pa ona to malo iskloristi onako sa smeškom al jbg. za sreću je potrebno dvoje.
__________________ Citat:
| |
| | |
| | #47 (permalink) |
| Uvaženi forumas | Re: zarucit se?!?! Kupi prsten od LOTR na internetu... Ovaj koji ja imam na avataru... Posudi trilogiju. Pogledajte ju vikendom... Kad odgledate daj joj pristen i reci joj... Da bi htio da je ona tvoje zlato do kraja života... Kužiš.
__________________ Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul, ash nazg thrakatulûk, agh burzum-ishi krimpatul |
| | |
| | #48 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: Najlipši grad na svitu! Godina: 30
Poruka: 2,388
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
__________________ Original, a first form from which varieties arise An authentic work of art as opposed to an imitation or reproduction Why should I try to sound like ya'll sound | |
| | |
| | #49 (permalink) | |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 25
Poruka: 2,701
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
Jesi možda škorpion u horoskopu?
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:39.

a šta ću, takva san, želin da sve pršti od kreativnosti. A ne bude li, onda: 

Ma jednostavnost i uživanje. Život nam ionako drugi kompliciraju.