| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zarucit se?!?! u Društvo forumu; NE ZNAM!!!! Pitala sam jer sam i ja!! Hoćeš me oženiti?!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #51 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 18-02-07 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 2,660
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! NE ZNAM!!!! Pitala sam jer sam i ja!! Hoćeš me oženiti?!
__________________ I only know how to do things 3 ways: -the WRONG way -the RIGHT way -and MY way, which is really the WRONG way, only faster! |
| | |
| | #53 (permalink) |
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Ma može! Odmah sad. Nema veze kaj je srijeda ![]() Bez zaručivanja, ceremonija i sličnih bedastoća. Na sred parkirališta ak treba. Al znaš... mislim da to ocu tvog djeteta nebi baš sjelo ![]() |
| | |
| | #55 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,608
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Ja da se pitam, ne bih se nikad ni vencala, mozda i necu...Sta fali, zivite zajedno, svako fura svoje prezime, imate decu ako hocete....jer mrzim te formalne stvari, a i ne razumem se bas u obicaje, tako da nikog ne mogu ni posavetovati u vezi toga!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #56 (permalink) | |
| Regularni forumas | Re: zarucit se?!?! Citat:
![]()
__________________ Zadnji Uredio bruna-13 : 14-05-08 u 20:57. | |
| | |
| | #59 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 26-05-07
Poruka: 1,808
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! ma sve je lijepo i u redu kad se ljudi vole,bili u braku,van braka,zaručeni,u vezi,nije bitno,bitna je ljubav,ostalo su sve sitnice nećeš nekoga voljeti više zato što jesi ili nisi u braku
__________________ Ono što čovjek voli sa zanosom to ga najposlije ubije. |
| | |
![]() |
« Ljubavnici
|
Sudbonosna odluka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 10:38.