| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zarucit se?!?! u Društvo forumu; Slazem se, brak je samo formalnost!... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #63 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Ah kako se netko nada. ![]() Citat:
![]() Ja ovo zovem lijenost, a ne buntovništvo. | |
| | |
| | #65 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Nije ni jedno ni drugo, jednostavno ne volim te stvari i ne vidim svrhu toga (a da se zabavish ima i boljih nacina), stoga, po meni - samo glupo trosenje vremena i para!
__________________ Credibile quia ineptum... |
| | |
| | #66 (permalink) | |
| Samo bahata... Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: svugdje pomalo Godina: 24
Poruka: 5,424
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
I poštedi me izjava: mogu ja stvoriti obitelj bez tog papira. Slažem se: možeš! Ali moje mišljenje je da ti je taj papir potreban. Isto bi bilo kao da studiraš ali nemaš index. Ako je tebi trošenje vremena reći svojoj boljoj polovici da ju voliš pred zakonom, Bogom, ljudima onda je zaista bolje da to vrijeme pametnije iskoristite npr. pred televizorom. A novci bi ti za takve prilike biti sporedna stvar. Ne udaješ se deset puta. Ps. Već vidim Dar1 kako me napada s poluargumentima. Poštedi i mene i sebe. Unaprijed zahvaljujem. ![]() | |
| | |
| | #67 (permalink) |
| The Eye Datum registracije: 27-03-08
Poruka: 8,389
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! ok, sve mi je jasno, al jesi se zapitala nad tim da neki ljudi nisu vjernici... i nemaju takav pogled na zivot... i nije mi jasno iskreno, ti argumentiras necije misljenje i kazes da te postedi komentara... malo licemjerno ako se mene pita... inace slazem se u neku ruku, jer zivimo u neliberalnoj zemlji di ce se dicu ismijavat na toj bazi(najvjerojatnije), i biti predmet tudjih traceva, al mene osobno to ne dira previse.(ovo drugo)
__________________ What's it when a man talks dirty to a woman? Sexual harassment. What's it when a woman talks dirty to a man? $3.99 a minute. |
| | |
| | #68 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 5,663
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! O.K. teice, o misljenjima i ukusima ne treba raspravljati, samo sam iznela svoj stav, a nemam nista ni protiv tvog! Ipak cu reci, porodicu mozes stvoriti i bez papira! Index je sasvim nesto drugo! Sahataba, slazem se!
__________________ Credibile quia ineptum... Zadnji Uredio white devil : 15-05-08 u 11:32. |
| | |
| | #69 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: zarucit se?!?! Citat:
![]() A brak je potreban zbog pravnih razloga. {tu Marinko uskače objasniti detaljnije zašto, tj. koja točno prava }Osobno, ja se mislim ići se vjenčat u crkvu jedino ako će to moja bride_to_be htjeti, jer ionako trebaš ići kod matičara, ići u crkvu je po meni bespotrebno. A kaj se teme tiče stvarno rep++ otvaratelju jer sam se uvijek pitao kako to ide (naravno nemam ni curu, kamoli zaručnicu + još sam mlad, ali je cijeli život škola sama za sebe). Ja sam mislio onako zaprosit, pa onda da idemo kupit prsten zajedno. Izgleda da loše čitam pripadnice ljepšeg spola ![]() | |
| | |
| | #70 (permalink) | ||
| Akademik Foruma Datum registracije: 14-08-07 Lokacija: Zg
Poruka: 3,709
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Baš si me zločesto prozvala iz čista mira. Pa ko te napao? Nazvati moje izjave poluargumentima je napad na mene ![]() Citat:
Ono što je meni staromodno i primitivno su svadbene cirkusarije uz stare, bezvezne običaje koji u nekim selima izgledaju kao epizoda letećeg cirkusa montyja paytona. Možda se tebi sviđaju, održavaj ih, prenesi ih svojoj djeci, ali nemoj govorit da je to drugima potrebno. Citat:
Usporedba s indeksom je bezvezna. Koliko puta ćeš se udati ti, koja se toliko pozivaš na boga, zakon, vjeronauk, vrijeme će pokazati. Sama si to tražila Nema na čemu ![]() | ||
| | |
![]() |
« Ljubavnici
|
Sudbonosna odluka »
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:51.

pusa

}