| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zarucit se?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Previše "Hercegovine" teče mojim venima po tim pitanjima.. Tu se slažem s ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #82 (permalink) | |||
| Drugarica učiteljica Datum registracije: 14-08-06 Lokacija: Zagreb Godina: 24
Poruka: 4,940
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
Što se tiče vjenčanja Crkva ima iste ovlasti kao i država. ![]() Citat:
![]() Citat:
![]() | |||
| | |
| | #83 (permalink) | ||
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
Poruka: 13,224
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Citat:
Citat:
Opinions are like assholes. Everybody's got one.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT | ||
| | |
| | #84 (permalink) | ||||||
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
Poruka: 1,800
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! eto kupiš novi komp, nema te dva dana i vid: btw vista je super teica is back ![]() i to ona teica s kojoj san bija na nože i kojoj bi nekoliko puta dnevno došlo da me zatuče i meni ![]() Citat:
![]() šta se tiče pravnih razloga - brak nije potreban ![]() zapravo otkada je izvanbračna zajednica izjednačena sa brakon, pravno gledano sasvin je sve jedno imate li taj papir il ne Citat:
Citat:
Citat:
![]() potpisujen al ne radi mene. moj stav o crkvi je poznat nego radi nje ![]() Citat:
Citat:
![]() ![]() nema crkva iste ovlasti ko i država (matičar). ![]() nekada (mračni komunizam) si se mora vinčat u matičara, a vinčanje u crkvi je bilo po vlastition izboru dakle bonus. danas (svitla demokracija) vinčanje u crkvi država priznaje pa se ne tribaš dvaput vinčavat al prije vinčanja u crkvi moraš uzet potvrdu od matičara, u suprotnon ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data | ||||||
| | |
| | #85 (permalink) |
| women loving misogynist Datum registracije: 20-11-05 Lokacija: Split Godina: 31
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Treba uzest potvrdu da već nisi u braku, je li tako? majke mi mile, ja pojma nemam ništa o tome... podsvjesno, svjesno i instinktivno bježim od bilo čega što ima ikakve veze sa brakom Tko se jednom opeče, i na hladno puše.
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #86 (permalink) |
| prof. Foruma Datum registracije: 20-08-07 Lokacija: najlipši grad na svitu Godina: 30
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! potvrdu da su ispunjeni svi uvjeti za brak
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #87 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! Oćeš reć - da su ispunjene pretpostavke za sklapanje braka, te da nema smetnji za isto? ![]() malo pravničkog preseravanja... toga nikad dosta, jel' tako?
__________________ Imam majicu na kojoj je ovaj natpis: NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT |
| | |
| | #88 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! il nepravnički: da ti imaš pišu, a ona picu inače ![]()
__________________ Fazore na pozdrav kad vidiš komandanta, Fazore u zrak kad vidiš komandanta, Data, Data, Data, Data, Data, Data |
| | |
| | #89 (permalink) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zarucit se?!?! pa dobro, to može pop utvrdit i neposrednim uvidom u rečene reproduktivne organe... potvrda je tu nepotrebna ![]()
| | |
| | #90 (permalink) | |
| prof. Foruma | Re: zarucit se?!?! Citat:
![]()
__________________ Grijesiti je ljudski ...Al osjecaj je bozanski.... | |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.