Idi nazad   Croportal Forum > Društvo > Život u dvoje
Registracija FAQ Lista korisnika Kalendar Pretraži Današnje Poruke Označi forume pročitanima Online igre

Život u dvoje Raspravljate o temi zarucit se?!?! u Društvo forumu; Citat: Pravi autor: teica Previše "Hercegovine" teče mojim venima po tim pitanjima.. Tu se slažem s ...

Odgovor

Opcije Teme
Star 16-05-08, 15:03   #81 (permalink)
dr.sc. Foruma

Datum registracije: 14-08-07
Poruka: 3,200
Dar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masiDar1 je dragulj u masi
Re: zarucit se?!?!

Citat:
Pravi autor: teica Pogledaj Poruke
Previše "Hercegovine" teče mojim venima po tim pitanjima..
Tu se slažem s tobom.

... inače, čuo sam da hercegovci njeguju zanimljive svadbene običaje
Dar1 je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 15:58   #82 (permalink)
Drugarica učiteljica

Datum registracije: 14-08-06
Godina: 24
Poruka: 4,940
teica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svimateica je poznat svima

Citat:
Pravi autor: Vex Pogledaj Poruke
Ufff, baš da crkva ima iste ovlasti ko država ne mogu reć da vjerujem, čekam odgovor pravnika
Ne trebaš čekat odgovor pravnika.
Što se tiče vjenčanja Crkva ima iste ovlasti kao i država.

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
Samo jedna digresija,moram to reći.E da je više Hercegovaca gdje bi nam bio kraj.Ljudi sa potpuno pravilnim razmišljanjima po meni i muškarci i žene
rep+++++++ ko kuća

Citat:
Pravi autor: Dar1 Pogledaj Poruke
Tu se slažem s tobom.

... inače, čuo sam da hercegovci njeguju zanimljive svadbene običaje
Ja ću ih sve uzeti. Pogotovo ako mi muž bio hercegovac, ali kako stvari stoje bit će purger, pa ću morat malo skratiti
teica je offline  
Digg this Post!Add Post to del.icio.usBookmark Post in TechnoratiFurl this Post!
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 16:45   #83 (permalink)
women loving misogynist

Datum registracije: 20-11-05
Godina: 31
Poruka: 13,224
damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Citat:
Ufff, baš da crkva ima iste ovlasti ko država ne mogu reć da vjerujem, čekam odgovor pravnika
Ima. Potpuno iste ovlasti.

Citat:
Pravi autor: ROBIN Pogledaj Poruke
Samo jedna digresija,moram to reći.E da je više Hercegovaca gdje bi nam bio kraj.Ljudi sa potpuno pravilnim razmišljanjima po meni i muškarci i žene
Ovdje ću se poslužit citatom Harryja Callahana:

Opinions are like assholes. Everybody's got one.

NISAM GINEKOLOG ALI MOGU POGLEDAT
damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 16:56   #84 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 20-08-07
Godina: 30
Poruka: 1,800
marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

eto kupiš novi komp, nema te dva dana i vid:
btw vista je super

Citat:
Ah kako se netko nada.
teica is back
i to ona teica s kojoj san bija na nože i kojoj bi nekoliko puta dnevno došlo da me zatuče
Citat:
Sviđa mi se tvoja cura
i meni

Citat:
A brak je potreban zbog pravnih razloga. {tu Marinko uskače objasniti detaljnije zašto, tj. koja točno prava }
evo da uskočin
šta se tiče pravnih razloga - brak nije potreban
zapravo otkada je izvanbračna zajednica izjednačena sa brakon, pravno gledano sasvin je sve jedno imate li taj papir il ne

Citat:
Osobno, ja se mislim ići se vjenčat u crkvu jedino ako će to moja bride_to_be htjeti, jer ionako trebaš ići kod matičara, ići u crkvu je po meni bespotrebno.
Citat:
Pravi autor: shelby-eleanor Pogledaj Poruke
@ teica
istina da cu se vjencati u crkvi samo zato jer je to nekakav obicaj i samo zato da mi koje kakavi ludi svecenici ne ocrnjuju dijete zbog toga, sto sam vec imala prilike dozivjet slusajuci koje kakve price od istih.
Citat:
Pravi autor: Lulu Bg Pogledaj Poruke
Ja bih volela najviše nekako u crkvi,to mi je sveto i mislim da sutra kad budem odlučila da se udam to će prvo biti crkva, jer brak kao brak mi je veoma bitan i ne bih volela da živim sa nekim a da i na taj način nismo povezani. Nije to nešto što se mora, već mi je to nešto mnogo lepo jer opet neću dete imati sa bilo kim već sa nekim s kim će i na taj način biti sveto. Naravno, pre toga je najbitnije da znam da se sto posto volimo,i medjusobno poštujemo i razumemo.

potpisujen
al ne radi mene. moj stav o crkvi je poznat
nego radi nje

Citat:
Citat:
Ne trebaš čekat odgovor pravnika.
Što se tiče vjenčanja Crkva ima iste ovlasti kao i država.
hehehe tu san te uvatija
nema crkva iste ovlasti ko i država (matičar).
nekada (mračni komunizam) si se mora vinčat u matičara, a vinčanje u crkvi je bilo po vlastition izboru dakle bonus.
danas (svitla demokracija) vinčanje u crkvi država priznaje pa se ne tribaš dvaput vinčavat
al prije vinčanja u crkvi moraš uzet potvrdu od matičara, u suprotnon
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 16:59   #85 (permalink)
women loving misogynist

damfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svimadamfisk je poznat svima

Treba uzest potvrdu da već nisi u braku, je li tako?

majke mi mile, ja pojma nemam ništa o tome... podsvjesno, svjesno i instinktivno bježim od bilo čega što ima ikakve veze sa brakom

Tko se jednom opeče, i na hladno puše.

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 17:05   #86 (permalink)
prof. Foruma

marinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono neštomarinkoM8 ima ono nešto

potvrdu da su ispunjeni svi uvjeti za brak
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 17:11   #87 (permalink)
women loving misogynist

Oćeš reć - da su ispunjene pretpostavke za sklapanje braka, te da nema smetnji za isto?

malo pravničkog preseravanja... toga nikad dosta, jel' tako?

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 17:15   #88 (permalink)
prof. Foruma

il nepravnički:
da ti imaš pišu, a ona picu inače
marinkoM8 je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 17:18   #89 (permalink)
women loving misogynist

pa dobro, to može pop utvrdit i neposrednim uvidom u rečene reproduktivne organe...

potvrda je tu nepotrebna

damfisk je offline  
Odgovori sa citatom
Star 16-05-08, 17:25   #90 (permalink)
prof. Foruma

Datum registracije: 08-12-07
Poruka: 1,591
mrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono neštomrkyblu ima ono nešto
Pošalji poruku preko MSN-a korisniku mrkyblu

Citat:
Pravi autor: daidza Pogledaj Poruke
u jbt, ti bi upute

nema pravila, obično kupiš prsten njoj, ne vjenčani nego zaručnički

mada sam skužio da se kod nas samo pita i onda skupa idete kupovati vjenčane, ali meni prva opcija bolja
Odgovori sa citatom
Odgovor

Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta)

Opcije Teme

Pravila poruka
Vi smijete ne otvarati nove teme
Vi smijete ne odgovarati na poruke
Vi smijete ne slati privitke
Vi smijete ne urediti vašu poruku

vB Kod je Uključen
Smajlići Kod je Uključen
[IMG] kod je Uključen
HTML kod je Isključen
Trackbacks are Isključen
Pingbacks are Isključen
Refbacks are Isključen

Trenutno vrijeme na forumu: 08:52.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111