| |||||||
| Registracija | FAQ | Lista korisnika | Kalendar | Pretraži | Današnje Poruke | Označi forume pročitanima | Online igre |
| Život u dvoje Raspravljate o temi zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? u Društvo forumu; evo vec par dana cesto razmisljam o njemu,sad cu vam reci o cemu se radi..... prije par godina upoznala ... |
![]() |
| | Opcije Teme |
| | #1 (permalink) |
| Starter Datum registracije: 06-07-08
Poruka: 9
![]() | zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? evo vec par dana cesto razmisljam o njemu,sad cu vam reci o cemu se radi..... prije par godina upoznala sam decka provela s njim nezaboravne trenutke uzivao je i on ali stalno mi je govorio da ne zeli da se zaljubim iako smo bili samo nekih mjesec dana zajedno i to ne svaki dan nego povremeno,bilo je to oko nove godine... nije htio da se drzimo za ruke kad secemo,govorio je svima kako on zeli slobodnu vezu iako u isto vrijeme nije petljao s nekom drugom neznam u kojem smislu je to mislio ali zahtjevao je da se ne zaljubim... mozda se bojao svojih osjecaja? bili smo na klizanju prvi put zajedno kidali se od smijeha dok smo se lomili,za novu godinu sam ja radila na otvorenom dosao je meni i poljubio me pred tisucama ljudi govorio mi da imam prekrasan osmijeh i da ga je to privuklo kod mene jos prije nego smo se upoznali,on je mene znao iz vidjenja ja njega ne... svasta ljepog se izdogadjalo u tih mjesec dana ali ja sam tada bila mlada i neiskusna,nisam se znala postaviti niti mu odbrusiti kad je trebalo ali uzivala sam...nakon tih mjesec dana dozivjela sam saobracajku i zavrsila u bolnici,on je dosao bila sam komirana ali smijali smo se,on mi je dao snage da to prozivim.... uz njega sam shvatila kakva sam osoba,otkrila puno toga o sebi pocela razmisljati glavom,pocela u sexu zahtijevati od partnera ono sto mi treba,uglavnom potaknuo me da izviri iz mene moje pravo "ja"... on je onako kao izravan tip koji nema tabua sve mu mozes reci kao i on tebi ma zbilja poseban i neobican decko ima svoj neko vlastiti stil oblacenja koji se razlikuje od svih,ali nakon saobracajke koja je zavrsila nasu "vezu" nije mi rekao nista o nama i ja sam sutila i nisam ga pitala jer nisam znala kako ,bojala sam se da ce mislit da sam se zaljubila....culi smo se i dalje,nakon par mjeseci sretnemo se na jednom rodjendanu gdje je on kontao neku zensku...kako me to povrijedilo... par mjeseci poslje on ode radit na sezonu na otok i ja se jednom zaletim na kavu,upoznao me s ekipom super se provela kaze mi da dodjem opet mogu i prespavat,naravno da sam dosla i nadala se da ce bit sta ali nista,nadjem u mobitelu kako se dopisuje s mojom frendicom koja je bila s jednim njegovim frendom u isto vrijeme kad i mi,ona je jednu kljucnu poruku poslala na moj mobitel nesto kao opet se on boji da sam zaljubljena pa da mi on kaze!!!! poludila dam rekla mu da sam vidjela to,opet me povrijedio...taj put se vracao samnom doma,pricali smo u autu i rekla sam mu da ga dozivljavam ko frenda i jesam ali nebi se bunila da je bilo sta,zbilja sam u njemu prepoznala osobu koja mi pase i po nacinu razmisljanja sto je kod njega tako neobicno a takva sam i sama...i tako svako toliko neka nova scena s njim,da ne pricam previse jer to traje vec par godina... godinu dvije poslje sretnem ga u gradu pricamo i ja mu kazem da mi se jede neka omiljena cokoladica,drugi dan ja radim kad on uleti na posao i da mi tu cokoladicu i smugne van!sta mu je to znacilo? onda je dobio posao ulaz do mene i cesto smo se vidjali,cesto je dolazio u posjet a i ja njemu pa se "zaljubio"u neku curu koja je radila pored nas sto god njemu znacilo to zaljubio i cinilo mi se kao da me provocita kad se ljubi s njom dok ja gledam....poslje je prekinuo s tom curom,ja sam jedan dan isla na festicu kod jednog frenda i on je pitao drugog frenda da i oni dodju....zasto? ja sam u to vrijeme imala decka koji mi je danas muz i imamo bebicu.... kad sam ostala trudna srela sam ga i rekla mu to,rekao je da i on cuva od neke frendice djecu i kao cuvat ce i meni ako bude trebalo... i vise ga nisam srela....neki dan mi kaze frendica da je cula da se navodno ozenio sto ja nemogu zamisliti i opet prevrcem cijelu nasu pricu po svojoj glavici...pitam se je li ista postojalo izmedju nas i sta je to bilo... volim svog muza i uzivam s njim,ali skroz na drukciji nacin nitko mi u zivotu nece znaciti kao "on" i znam da nikad necu znati sta je bilo u njegovoj glavi ali eto da cujem sta vi mislite dok citate ovo.... |
| | |
| | #2 (permalink) |
| wayward | Re: zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? ,,.,.,,,.,,.,,,,..,,.,,,.,.,.,. i da, velika slova. ![]()
__________________ ....oooO............... .....(....)...Oooo.... ......)../.....(....)... .....(_/.......)../.... ...............(_/...... おとわるいなー |
| | |
| | #3 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? U njegovoj glavi? Pa, i sam ti je rekao - nije zeleo vezivanje!!!
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #4 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 08-12-07 Lokacija: grad na Dravi.... Godina: 27
Poruka: 2,001
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? Mislim da si kukavica koja nije imala tri ciste i jasno i glasno reci decku sta osjecas pa da vidis na cemu si nego ste se glupo i bezveze natezali.Sto se cokolade tice cokolada je nekada samo cokolada koliko god ti zeljela da znaci nesto vise.decko je ucinio prijateljsku lijepu gestu i to je to.Uostalom zasto te to sada pati.Ako ti je on bio tolika opsesija kako si uz to mogla imati drugog decka i na koncu se udati i roditi mu dijete a da nisi bila nacisto sta je s ovim?Neiskrena si i prema sebi i prema drugima i poigravas se tudjim osjecajima , tvrdis da si sretna s muzem a razmisljas sta bi bilo kad bi bilo i ljubomorna si sto covjek nije sam i jadan zato sto nije s tobom nego je nasao svoju srecu.Da si zaista iskreno htjela znati sto mu je u glavi i da ti je zaista stalo do veze s njim ti bi znala i sta misli i dali ima sanse za vezu.Mislim da ti je krajnje vrijeme da se uozbiljis i dobro razmislis sto tocno zelis u zivotu jer nemozes imati sve i nisi sama u svemu tome i najzalosnije je sto ce zbog tvoje nezrelosti patiti neduzna beba i jos minimum dvoje ljudi koji nisu nista krivi tvoj muz i njegova zena.
__________________ Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics |
| | |
| | #6 (permalink) |
| Bitch Datum registracije: 02-08-07 Godina: 28
Poruka: 6,462
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim?
__________________ And I watered it in fears, Night and morning with my tears; And I sunned it with smiles, And with soft deceitful wiles. |
| | |
| | #7 (permalink) |
| dr.sc. Foruma Datum registracije: 17-05-07 Lokacija: Podsused Godina: 26
Poruka: 2,561
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() | Re: zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? Uh, mislim da si s čovjekom trebala otvoreno o svojim osjećajima, jbg, barem bi znala na čemu si, a najgore što se moglo dogoditi je da te otkanta, a to se i ovak desilo, samo što i dalje ne znaš što je bilo, moglo biti i ostalo ![]() Probaj to ostaviti iza sebe i uživaj u ovom što imaš ![]()
__________________ Nevjerojatno je kako jako boli kada prijatelj ode - i iza sebe ostavi samo tišinu |
| | |
| | #8 (permalink) |
| Moderator Foruma | Re: zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? Jutros je ovo bio prvi ozbiljniji post koji sam pročitao (2x) i odmah me zaboljela glava. Nisam ni pokušavao smisliti nekakav odgovor.
__________________ Morao sam promijeniti potpis. |
| | |
| | #9 (permalink) |
![]() | Re: zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? da shvatila sam to nisam glupa,nego se pitam zasto je onda redovito bio u toku s mojim zivotom,posjecivao me na poslu ,imam i ja jednog prijatelja koji je bio ludo zaljubljen u mene ali sam mu dala do znanja da ne zelim nista i da me ne privlaci kao osoba i nisam mu nicim pokazivala da mozda i ne mislim bas tako... |
| | |
| | #10 (permalink) | |
![]() | Re: zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? Citat:
| |
| | |
![]() |
| Broj korisnika koji trenutno prate ovu Temu: 1 (0 članova i 1 gosta) | |
| Opcije Teme | |
| |
Trenutno vrijeme na forumu: 05:23.

Never do anything you wouldn"t want to have to explain to the paramedics