,,.,.,,,.,,.,,,,..,,.,,,.,.,.,. i da, velika slova.![]()
Raspravljate o temi zasto je "on" ostao moja zivotna prica i nakon vjencanja sa drugim? u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; evo vec par dana cesto razmisljam o njemu,sad cu vam reci o cemu se radi..... prije par godina upoznala sam ...
,,.,.,,,.,,.,,,,..,,.,,,.,.,.,. i da, velika slova.![]()
U njegovoj glavi? Pa, i sam ti je rekao - nije zeleo vezivanje!!!
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
Mislim da si kukavica koja nije imala tri ciste i jasno i glasno reci decku sta osjecas pa da vidis na cemu si nego ste se glupo i bezveze natezali.Sto se cokolade tice cokolada je nekada samo cokolada koliko god ti zeljela da znaci nesto vise.decko je ucinio prijateljsku lijepu gestu i to je to.Uostalom zasto te to sada pati.Ako ti je on bio tolika opsesija kako si uz to mogla imati drugog decka i na koncu se udati i roditi mu dijete a da nisi bila nacisto sta je s ovim?Neiskrena si i prema sebi i prema drugima i poigravas se tudjim osjecajima , tvrdis da si sretna s muzem a razmisljas sta bi bilo kad bi bilo i ljubomorna si sto covjek nije sam i jadan zato sto nije s tobom nego je nasao svoju srecu.Da si zaista iskreno htjela znati sto mu je u glavi i da ti je zaista stalo do veze s njim ti bi znala i sta misli i dali ima sanse za vezu.Mislim da ti je krajnje vrijeme da se uozbiljis i dobro razmislis sto tocno zelis u zivotu jer nemozes imati sve i nisi sama u svemu tome i najzalosnije je sto ce zbog tvoje nezrelosti patiti neduzna beba i jos minimum dvoje ljudi koji nisu nista krivi tvoj muz i njegova zena.
.... Good girl go to Heaven....but bad girl go everywhere.....
Uh, mislim da si s čovjekom trebala otvoreno o svojim osjećajima, jbg, barem bi znala na čemu si, a najgore što se moglo dogoditi je da te otkanta, a to se i ovak desilo, samo što i dalje ne znaš što je bilo, moglo biti i ostalo
Probaj to ostaviti iza sebe i uživaj u ovom što imaš![]()
I make mistakes, I am out of control and at times hard to handle. But if you can't handle me at my worst, then you sure as hell don't deserve me at my best.
Jutros je ovo bio prvi ozbiljniji post koji sam pročitao (2x) i odmah me zaboljela glava.
Nisam ni pokušavao smisliti nekakav odgovor.
da shvatila sam to nisam glupa,nego se pitam zasto je onda redovito bio u toku s mojim zivotom,posjecivao me na poslu ,imam i ja jednog prijatelja koji je bio ludo zaljubljen u mene ali sam mu dala do znanja da ne zelim nista i da me ne privlaci kao osoba i nisam mu nicim pokazivala da mozda i ne mislim bas tako...