Zaručio si se sa jednom, a postavljaš pitanje uspoređujući je sa bivšom?
Bit će to dug i sretan bračni život.
Raspravljate o temi Ženska očekivanja i razmišljanja u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Tema za dobivnje šireg spektra ženskog ponašanja i razmišljanja. Mislim da stvarno nerazumijem! Cura za koju sam zaručen, zaručili smo ...
Zaručio si se sa jednom, a postavljaš pitanje uspoređujući je sa bivšom?
Bit će to dug i sretan bračni život.
stupid is as stupid does
upravo to.. možda ipak ona nije ona prava..![]()
Dvije su stvari beskonačne: svemir i ljudska glupost..
Trebao si je onda baciti sa gondole, a ne zaručiti se za nju.![]()
Vrati se ti bivšoj. Očito da ti bolje odgovara. Može se čovjek zajebati![]()
Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.
ljudi su takvi,... sto im vise dajes vise i ocekuju od tebe,....
Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...
Nadji drugu!![]()
Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.
ovisi da li joj daješ ono što ona želi, il ono što ti misliš da ona želi i treba.
u svakom slučaju svađa, kaos i nered nisu dobrodošli u vezi koja treba biti okrunjena brakom.
malo više razgovora a malo manje razmišljanja bi možda pomoglo, čisto da ustanoviš gdje zapinje i što je uzrok svađama..možda stvarno postoji neki razlog tome, a možda ste jednostavno prerazličiti, ma koliko se ti trudio..
Čovekova greška a koja je baš česta jeste uporedjivanje bivših sa sadašnjim partnerima a to je i tvoje prva greška koju sam uočila dok sam čitala post.
E sad, nije tačno (sa moje tačke gledišta) da se žene ne trude, da kada trebaju da se potrude i da daju sebe nastane haos. Polazim od sebe pa zato ovo i pišem, ali kao što si i sam rekao , svi smo mi razlišiti pa tako i mi žene. Možda nije spremna za brakpa tako svesno ili nesvesno reaguje na tu situaciju.
Pusti je da se izrazi i da sama uvidi šta želi a ti i dalje daj sve od sebe jer je možda zbunjena.
Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.
Tu se očito radi o razlikama koje su za tebe jako bitne, i izgleda nepremostive!!
To što je uspoređuješ s bivšom donekle i razumijem, ona ti služi kao orijentir, ali to ti svakako nije dobar put, jer da je bivša bila dobra, nebi bila bivša!!
Ako u ovoj vezi postoje nepremostive razlike, i ako ti to toliko smete, jednostavno to moraš prekinuti sad, a ne kad se zasnuje obitelj!! Znam da je to lakše reći nego napraviti, ali nekad je teži način ustvari lakši način!!
Dobro razmisli o svojoj, a i njenoj budućnosti, jer čini mi se da ti već sad nisi sretan u toj vezi!!