Stranica 1 od 9 123456 ... ZadnjeZadnje
Pokazujem rezultate 1 do 10 od 85

Ženska očekivanja i razmišljanja

Raspravljate o temi Ženska očekivanja i razmišljanja u Život u dvoje forumu, dio Društvo foruma; Tema za dobivnje šireg spektra ženskog ponašanja i razmišljanja. Mislim da stvarno nerazumijem! Cura za koju sam zaručen, zaručili smo ...

Starter Avatar od korisnika Gondolijer
    Datum registracije
    27-02-09
    Poruka
    24
    Liked
    0 times

Ženska očekivanja i razmišljanja

Tema za dobivnje šireg spektra ženskog ponašanja i razmišljanja. Mislim da stvarno nerazumijem! Cura za koju sam zaručen, zaručili smo se u Veneciji na gondoli, jednostavno nezna na pravi način odgovoriti mojim nastojanjima, željama, ljubavi itd. Dugo sam bio u vezi s bivšom curom koja je totalna razlika, ok svaka osoba je različita ali da postoji takva razlika između ženskog ponašanja, općih očekivanja i zahtjeva..! Daš joj sve a kad treba ona nešto pružiti slijedi svađa, kaos i nered. Ženskoj nemožeš ništa dokazati, i nikad baš nikad nisi u pravu! Zašto je to tako iako se trudiš više nego ikad u životu?

mama 2 be :) Avatar od korisnika dorina
    Datum registracije
    28-02-07
    Starost
    29
    Poruka
    9,610
    Liked
    41 times

Re: Ženska očekivanja i razmišljanja

Zaručio si se sa jednom, a postavljaš pitanje uspoređujući je sa bivšom?

Bit će to dug i sretan bračni život.
    stupid is as stupid does

Regularni forumas Avatar od korisnika Egerija
    Datum registracije
    13-11-08
    Starost
    23
    Poruka
    332
    Liked
    0 times

upravo to.. možda ipak ona nije ona prava..
    Dvije su stvari beskonačne: svemir i ljudska glupost..

Akademik Avatar od korisnika Vidolinho
    Datum registracije
    16-03-07
    Starost
    28
    Poruka
    5,515
    Liked
    77 times

Trebao si je onda baciti sa gondole, a ne zaručiti se za nju.

žena, majka, kraljica Avatar od korisnika teica
    Datum registracije
    14-08-06
    Starost
    28
    Poruka
    9,058
    Liked
    105 times

Vrati se ti bivšoj. Očito da ti bolje odgovara. Može se čovjek zajebati
    Kad se nađemo u nekoj konkretnoj situaciji prvo iznenadimo sami sebe jer postupimo apsolutno suprotno od nekih svojih uvjerenja i iznenadimo druge jer su oni jako hrabri kad se ne radi o njima.

prof. Foruma Avatar od korisnika EvilM@ster
    Datum registracije
    26-09-06
    Starost
    25
    Poruka
    1,584
    Liked
    5 times

ljudi su takvi,... sto im vise dajes vise i ocekuju od tebe,....
    Daj, kad mi u srce pogledas, da tamo nema nicega, da nista nema osim tvoga imena..
    Tu, na tvome pragu zaspala, jedna dusa iskrena i samo cekam dan da ti lice ugledam...

V.I.P. Član Avatar od korisnika white devil
    Datum registracije
    02-08-07
    Poruka
    8,662
    Liked
    79 times

Nadji drugu!
    Reality is merely an illusion, albeit a very persistent one.

V.I.P. Član
    Datum registracije
    09-04-08
    Poruka
    4,354
    Liked
    72 times

Citat Pravi autor: Gondolijer Pogledaj Poruke
    Daš joj sve a kad treba ona nešto pružiti slijedi svađa, kaos i nered. Ženskoj nemožeš ništa dokazati, i nikad baš nikad nisi u pravu! Zašto je to tako iako se trudiš više nego ikad u životu?

ovisi da li joj daješ ono što ona želi, il ono što ti misliš da ona želi i treba.

u svakom slučaju svađa, kaos i nered nisu dobrodošli u vezi koja treba biti okrunjena brakom.

malo više razgovora a malo manje razmišljanja bi možda pomoglo, čisto da ustanoviš gdje zapinje i što je uzrok svađama..možda stvarno postoji neki razlog tome, a možda ste jednostavno prerazličiti, ma koliko se ti trudio..

Datum registracije
    28-04-07
    Starost
    26
    Poruka
    7,663
    Liked
    56 times

Čovekova greška a koja je baš česta jeste uporedjivanje bivših sa sadašnjim partnerima a to je i tvoje prva greška koju sam uočila dok sam čitala post.
    E sad, nije tačno (sa moje tačke gledišta) da se žene ne trude, da kada trebaju da se potrude i da daju sebe nastane haos. Polazim od sebe pa zato ovo i pišem, ali kao što si i sam rekao , svi smo mi razlišiti pa tako i mi žene. Možda nije spremna za brakpa tako svesno ili nesvesno reaguje na tu situaciju.
    Pusti je da se izrazi i da sama uvidi šta želi a ti i dalje daj sve od sebe jer je možda zbunjena.
    Ako tvoja sreća zavisi od postupaka drugih osoba, onda zaista ne možeš biti srećna osoba.

V.I.P. Član Avatar od korisnika dark_zg
    Datum registracije
    25-03-08
    Starost
    41
    Poruka
    6,438
    Liked
    88 times

Tu se očito radi o razlikama koje su za tebe jako bitne, i izgleda nepremostive!!

To što je uspoređuješ s bivšom donekle i razumijem, ona ti služi kao orijentir, ali to ti svakako nije dobar put, jer da je bivša bila dobra, nebi bila bivša!!

Ako u ovoj vezi postoje nepremostive razlike, i ako ti to toliko smete, jednostavno to moraš prekinuti sad, a ne kad se zasnuje obitelj!! Znam da je to lakše reći nego napraviti, ali nekad je teži način ustvari lakši način!!

Dobro razmisli o svojoj, a i njenoj budućnosti, jer čini mi se da ti već sad nisi sretan u toj vezi!!

Stranica 1 od 9 123456 ... ZadnjeZadnje

Lajkaj nas na Facebooku